![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Oricum , altfel nu imi dau seama cum . Voie buna ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pun poza să fie pe īnţeles vizual :-P:D |
Quote:
Ar mai fi o varianta dar nu o vad posibila , din lipsa de spatiu : dupa ce fixezi bara pe armatura sa scoti amortizoarele se soc , le prinzi de bara , dupa care cu bara gata ansamblata ( bara+armatura+amortizoare) sa prinzi amortizoarele de lonjeron ! Dar nu vad posibil , din lipsa de spatiu !!! Voie buna ! |
Quote:
Asta inseamna ca auto va benzina doar cu soferul in habitaclul ei , pentru ca atunci cand urc pe cineva in dreapta , car-ul va avea aceiasi inclinatie spre dreapta ! Corect , sau am luat-o prin aratura ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. verifica placutele/tamburi, de uzura si incearca o aerisire a sistemului . p.s. Masina nu se repara singura , intreband pe forum ; mergi la mecanic m-ai ales ca e vorba de frane ! Safety first !!! |
Ceasurile nu au nimic.
Am fost la un service unde mi a verificat placutele,discurile,totul e in regula. Am aerisit franele de 2 ori si tot nu s-a rezolvat. Nu pierd lichid pe niciunde. Posibil sa fie de la pompa de ABS problema? (cu toate ca nu am auzit nicioadata sa se strice asa ceva) |
Quote:
Dar totusi care e problema masinii tale? Ca n-am prins unde ai postat tu..... |
Merg franele bine pana la jumatatea pedalei unde ar trebui sa intre ABS`u.
De la jumate in jos scoate un huruit ca dracu,iar daca am "norocu" sa fie gheata sau umed pe jos ma duc drept inainte ca si cand nu as avea frane montate pe masina. |
Quote:
|
Daca iau prin eliminare , a mai ramas pomba ABS .
|
ABS ul se stinge odata cu toti martorii ca si cand totul ar fi functiona perfect.
|
Am intrat si eu in randul posesorilor de e36 316i din 95...compact.
1. Ce bujii folositi? 2. Filtru de aer sport...merita? 3. Merita scos catalizatorul? influenteaza consumul sau acceleratia? 4. Ce ulei sa folosesc?(mers normal-sportiv) 5. Ce soclu au ledurile din plafoniere? 6. Dimensiunea difuzoarelor? trebuie adaptoare pt a schimba boxele? 7. Alte metode de a scoate cativa caluti din motorul asta? 8. Suspensiile sunt ca pe coupe/sedan? 9. Pe unde bag si eu un cablu de + de la baterie, in interior? (pt. statie) |
Quote:
2. Nu se merita 3. Sfatul meu e sa il scoti, nu ii face nimic rau. nu se aude foarte frumos dar asta e... 4. Castrol 10w40 |
Quote:
6. Depinde de gusturi . Poti taia sau pone adaptoare. 7. Schimbi motorul . 8. Nu stiu sigur , dar cred ca da ! 9. Dai "buretele" din spatele bateriei , jos . si cum te uit la calculator , in dreapta ai un dop de plasic . Dai dopul jos si .....voila za gaura !!! |
foarte multe postari inutile pe acest topic...inclusiv asta....astea numai trucuri, secrete si info de care nu stiam nu sunt :rolleyes2
|
Data viitoare o sa citesc toate cele 202 pagini .... sunt INFORMATII pe care nu le stiam, si eram curios de unele raspunsuri... in legatura cu becurile din plafoiera, eram curios ce model sunt, sa caut leduri!! Inca astept rasp la intrebarile la care nu s'a raspuns. Mersi colegilor de forum care mi-au raspuns.
|
Bujiille-NGK, recomandate de BMW. Restul, ce ti s-a mai spus, ai dimensiunile la dif in urma, s-a mai intrebat.Merita citit tot topicul daca ai e36, chit ca are sute de pagini.
|
Quote:
Bafta in trafic! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Isi da careva seama pe cat sunt jantele astea ?
|
Quote:
|
Quote:
intrebarile gen : se merita filtru sport?...sa scot catalizatorul, sunt info????? aici nu e vorba de mine ca ma plictisiti sau nu....e vorba de voi... este usor sa fim ironici, nu-i asa?......cred ca documentatia si practica sunt mult mai bune decat niste intrebari, nu crezi? din respect pentru acest topic nu-ti voi mai raspunde la niciun afront! |
Quote:
|
cu cat aprofundezi un domeniu iti dai seama cat de putine informatii deti...eu unul ma consider un incepator insa inainte sa pun o intrebare caut si incerc sa ma documentez cat mai bine si sa aflu cat mai multe detalii iar in cazul in care nu sunt satisfacut de ceea ce gasesc atunci incep sa pun intrebari...:lol:
din punctul meu de vedere colegul nostru a pierdut esentialul si a trecut direct la intrebari.... il sfatuiesc sa citeasca acest topic (merita)...asa cum si tu bine ai spus.. |
Quote:
|
Multumesc frumos
|
Quote:
|
multumesc frumos
|
Sunt incepator in BMW, e primul meu bmw si il am de ieri, nu a fost nimic planuit ! deci n-am avut timp sa citesc tot topicul pana acum...dar cu siguranta o sa o fac. In legatura cu catalizatorul, asteptam parerea celor care l-au scos ...sa stiu daca merita! Prefer sa intreb decat sa il scot si sa-mi para rau.
|
Quote:
hai s-o luam punctual,si din fiecare tu tragi concluzia ca e avantaj sau dezavantaj: 1.consum mai mare de benzina (intre 1 si 2 litri la suta de km mai mult) 2.zgomot la un nivel mai ridicat si nu neaparat placut daca pastrezi evacuarea de fabrica 3.masina se tureaza mai repede dar se pierde un pic din cuplu 4.gazele o sa fie mult mai poluante (probleme daca te opreste filtru Politie+RAR) |
intrebare idioata : plafoniera de la e36, in locul celei normale se potriveste la fix cea cu lampele de citit? e plug n play?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut...poate pare o intrebare stupida...dar cum se scot tetierele spate si polita pe care stau boxele la un e36 coupe?Multumesc!Numai bine.
|
Quote:
|
intrebare idioata inainte de a arunca banii :
Se poate ca pompa de ABS sa prinda aer?Exista vreo posibilitate de aerisire a acesteia? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning