Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ct11lyv 22-11-08 17:32

Re: Constanta - Accidente

sa nu va dati cu sania :)) aveti grija..

CT-87-BGN 22-11-08 20:05

Macar de-am avea zapada sa ne dam...da deja e lapovita sau chiar ploaie, numai e ninsoare :((

Skyppy 23-11-08 16:18

2 Attachment(s)
Inca un "Shumacher" - 19 ani, fara permis, noaptea, i-a dat talpa... pe DN 22, pe langa Cogealac, vineri seara. A izbit doi copaci. A, si uitasem. El mort, fratele, sora si verisoara raniti

Blondy26 23-11-08 17:53

Chiar ma gandeam, sambata seara, deci lumea libera, umed pe jos...era aproape imposibil sa nu se intample macar un accident.

semjke 23-11-08 23:25

Traditionalul " fara permis " spune totul.. Nu degeaba s-a inventat chestia asta, unii chiar si cu carnet si tot sunt pericole pe strazi.. tot ce pot spune.. pacat ca s-a mai dus unu tanar care avea toata viata in fata, dar n-a avut rabdare.

Most_Wanted 24-11-08 01:53

2 Attachment(s)
24.11.2008...cam la ora 1.....baietasul a luat parapetul la lazu ...masina varza.

YZF-PWR 24-11-08 09:14

Ce a vrut sa faca ala frate?
Parapetu ala e pe mijlocu drumului , ce a avut cu el ?

ErViN87 24-11-08 09:16

aoleu cat de nasol accidentu. macar n-a decedat nimeni, right?

Most_Wanted 24-11-08 10:27

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1883178)
Ce a vrut sa faca ala frate?
Parapetu ala e pe mijlocu drumului , ce a avut cu el ?

Nu i-a placut culoarea ....

soferul a scapat perfect intreg

semjke 24-11-08 18:41

Accident la intrarea in Ovidiu sensul de mers dinspre Constanta ( 3 masini toate avariate frontal, 2 din ele inca in pozitia "originala" nas in nas ) ora 19:15.. era politia deja la fata locului si pe drum in dreptul la bavaria am intalnit echipajul de la ambulanta.

ErViN87 24-11-08 19:01

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1884258)
Accident la intrarea in Ovidiu sensul de mers dinspre Constanta ( 3 masini toate avariate frontal, 2 din ele inca in pozitia "originala" nas in nas ) ora 19:15.. era politia deja la fata locului si pe drum in dreptul la bavaria am intalnit echipajul de la ambulanta.

mai multe detalii? chiar si poze?

semjke 24-11-08 19:47

Am trecut in viteza pe langa accident era politia la masuratori, tot ce am remarcat era un Nissan Pathfinder pe partea dreapta pe sensul spre Constanta cu partea din fata cam sifonata ( foarte tare compactata de la impactul frontal, banuiesc ca se datoreaza vitezei ) iar pe contrasens mai erau 2 masini ( nu am apucat sa le retin marca stiu ca una era de marfa gen papuc carosat dar nu Dacie ). Cred ca o sa se dea la stiri, m-as fii dus acum sa le fac poze dar nu cred ca le mai gasesc acolo, desi prea curand nu ar fii plecat niciuna din ele, toate necesitand platforme.

Bogyciu 25-11-08 22:23

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1881924)
Inca un "Shumacher" - 19 ani, fara permis, noaptea, i-a dat talpa... pe DN 22, pe langa Cogealac, vineri seara. A izbit doi copaci. A, si uitasem. El mort, fratele, sora si verisoara raniti

Asta l-am vazut si eu pe marginea drumului... Ar trebui lasata acolo "epava" si pus un Banner mare: ASA PATITI DACA VETI CONDUCE FARA PERMIS!

GRIGO 25-11-08 22:33

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1886732)
Asta l-am vazut si eu pe marginea drumului... Ar trebui lasata acolo "epava" si pus un Banner mare: ASA PATITI DACA VETI CONDUCE FARA PERMIS!

:))
si daca au permis ce ? sunt paziti ?

Blondy26 25-11-08 23:06

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1886750)

Asta cam asa e...Mai bine ar pune un banner mare cu ASA PATITI DACA SUNTETI BERBECI!

unEL 26-11-08 05:22

blondy26 .... ti-ai luat cumva permisul :yikes::shock:

Psycho 26-11-08 21:21

ce bien ca nu sunt berbec .. sunt rac :))

Bogyciu 27-11-08 07:51

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1886750)

Nu, asta a fost un caz particular, o sa mai apara in aceeasi zona (si nu numai) accidente de genu in care cineva poate sa fie ok, sa aiba permis, sa nu fie baut... dar sa fi avut viteza prea mare. Lasata si acea "epava" pe marginea drumului si pus si acolo un panou: Asta se intampla daca apasati prea tare pe acceleratie... si tot asa... Si usor usor drumul se va umple de "exponate" pe margine si unii vor incepe sa bage la cap... Degeaba pun ei panouri cu Stop Accidentelor, Viata Are Prioritate... multi nici nu le vad, pe cand o masa diforma de metal care a fost candva o masina... Toate cele bune!!!

LKS 27-11-08 08:41

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1888905)
Nu, asta a fost un caz particular, o sa mai apara in aceeasi zona (si nu numai) accidente de genu in care cineva poate sa fie ok, sa aiba permis, sa nu fie baut... dar sa fi avut viteza prea mare. Lasata si acea "epava" pe marginea drumului si pus si acolo un panou: Asta se intampla daca apasati prea tare pe acceleratie... si tot asa... Si usor usor drumul se va umple de "exponate" pe margine si unii vor incepe sa bage la cap... Degeaba pun ei panouri cu Stop Accidentelor, Viata Are Prioritate... multi nici nu le vad, pe cand o masa diforma de metal care a fost candva o masina... Toate cele bune!!!

Mare dreptate ai, vor veni strainii sa faca poze cu aceste "atractii turistice" :D :D

unEL 27-11-08 13:39

Aseara pe la 22:30 matiz albastru CT 28 UKA a uitat sa acorde prioritate unui tico albastru.
Matizul venea de pe Primaverii si ticoul pe soveja cu directia McDo..
Accidentul a fost usor, fara victime si s-a intimplat la 2m in spatele meu la intrarea la tabacarie (soveja cu primaverii)

aikman 28-11-08 09:46

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1888905)

crezi tu ca rezista ceva acolo ?... daca ramane "epava" acolo noaptea ... sigur dimineata vezi un indian cu ea in caruta via centru de colectare fier vechi

semjke 28-11-08 17:54

atunci sa-i faca fundatie in beton sau alternativa s-o suspende de-un pom :D (glumeam ) mai eficient ar fi sa mai rareasca pomii de pe marginea drumului(parerea mea) ca atunci cand iesi cu masina pe camp poate ai sansa sa nu te dai peste cap sau sa te lovesti atat de tare cum te lovesti de un pom..

Psycho 29-11-08 01:35

accident la city park ..

baiatu ala cu dacia aia cu 54 lau .. i-a tras-o lu unu ... da n-am avzut ce masian era ... ca era pe jos ulei .. masina lui avea botu` mutat .. etc ...

alex55 29-11-08 01:38

un passat model 2000...s-a facut urat de tot dacia...:cry:
bine ca nu a patit nimeni nimic...cel putin nu grav

zbuf 29-11-08 11:43

adica LAU si passat-ul verde.din pacate vw avea cel putin airga-urile frontale sarite,din cate am apucat eu sa vad,semn ca impactul a fost destul de violent.sa speram ca sunt cu totii bine....

wu_vladutz 29-11-08 12:33

Are cineva idee cum au reusit sa se loveasca ?

zbuf 29-11-08 13:14

dupa cum aratau masinile lovite,eu am ajuns la concluzia ca passat-ul mergea pe lapusneanu,de la dacia spre dobrogea iar laur venea pe soveja spre mac.....acum cine cui nu a acordat prioritate....dumnezeu stie.banuiesc ca unul dintre ei a fortat galbenul la semafor.asta este parerea mea,daca cine stie mai multe este invitata sa posteze aici

badgirl 29-11-08 15:17

Eu am ajuns acolo exact cand mutau masinile si dupa felul in care erau "pupate", cred ca Vw (94 ADU) a facut dreapta de pe Lapusneanu pe Soveja si nu a acordat prioritate celui cu dacia..

ERY 29-11-08 18:58

Spre Carrefour azi....de doua ori cate 4 masini in lant...

Psycho 29-11-08 19:05

Quote:

Originally Posted by badgirl (Post 1893241)
Eu am ajuns acolo exact cand mutau masinile si dupa felul in care erau "pupate", cred ca Vw (94 ADU) a facut dreapta de pe Lapusneanu pe Soveja si nu a acordat prioritate celui cu dacia..

pe seara au disparut amandoua .. mai devreme cand trecusem eu cu nevasta-mea pe acolo erau aia la passat si se benoclau la el ... dupa aia pe seara nu mai erau .. ramasesera cioburile .. dar sincer sa fiu chiar nu am inteles cum s-au pupat .. ca erau aproape de trecerea de pietoni .. poate a fost neacordare de prioritate

ct11lyv 01-12-08 23:39

Quote:

Originally Posted by unEL (Post 1886979)
blondy26 .... ti-ai luat cumva permisul :yikes::shock:

:)) astai tare :)) suna la politie si vezi :D

badgirl 02-12-08 13:29

2 Attachment(s)
Azi-noapte, pe Traian, un Dodge a intrat in stalp.:shock:Masina era facuta praf...

unEL 02-12-08 14:22

Ieri noaptea, in spate la interex (intrare pe varianta dinspre statiuni) un opel a facut o tumba si a ajuns pe sinele de tren. Nimeni ranit

j.v.l 03-12-08 02:15

Quote:

Originally Posted by Psycho
badgirl cam colinzi orasu

offtopic: ma ducea pe mine acasa. e in drum

ct77pia 03-12-08 09:43

nu e ala cu dodge-ul ala alb tunat?

BlueEyes 03-12-08 10:17

pia! esti in alta poveste ! :P nu, nu e ala

badgirl 03-12-08 20:11

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1899068)
badgirl cam colinzi orasu :))

:D Nuuu.. Dar se pare ca am un "noroc" teribil sa fiu la...locul potrivit, ca sa zic asa .

Aaaa, si daca tot sunt la topicul asta, am uitat sa zic ca a intrat unu` in stalpisorii aia de la intrare in gravity park.. Nimic grav, s-a strambat tabla nitel...:P

Psycho 03-12-08 22:06

pia .. nu ... nu e .. ala e alb .. asta e albastru ;)

@badgirl ... lucky you :))

sonykel 04-12-08 02:07

ce sa intamplat pe soveja? exact la trecerea de pietoni de la clubul elevilor , pe sensul cum te duci spre delfinariu...
si la tomis cu iorga la biserca acolo langa stalp bara , capac roata , semnalizare etc...

Skyppy 04-12-08 12:33

3 Attachment(s)
Asta dxe pe iorga, o neacordare de prioritate.. fara victime

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning