![]() |
Re: Constanta - Accidente
sa nu va dati cu sania :)) aveti grija..
|
Macar de-am avea zapada sa ne dam...da deja e lapovita sau chiar ploaie, numai e ninsoare :((
|
2 Attachment(s)
Inca un "Shumacher" - 19 ani, fara permis, noaptea, i-a dat talpa... pe DN 22, pe langa Cogealac, vineri seara. A izbit doi copaci. A, si uitasem. El mort, fratele, sora si verisoara raniti
|
Chiar ma gandeam, sambata seara, deci lumea libera, umed pe jos...era aproape imposibil sa nu se intample macar un accident.
|
Traditionalul " fara permis " spune totul.. Nu degeaba s-a inventat chestia asta, unii chiar si cu carnet si tot sunt pericole pe strazi.. tot ce pot spune.. pacat ca s-a mai dus unu tanar care avea toata viata in fata, dar n-a avut rabdare.
|
2 Attachment(s)
24.11.2008...cam la ora 1.....baietasul a luat parapetul la lazu ...masina varza.
|
Ce a vrut sa faca ala frate?
Parapetu ala e pe mijlocu drumului , ce a avut cu el ? |
aoleu cat de nasol accidentu. macar n-a decedat nimeni, right?
|
Quote:
soferul a scapat perfect intreg |
Accident la intrarea in Ovidiu sensul de mers dinspre Constanta ( 3 masini toate avariate frontal, 2 din ele inca in pozitia "originala" nas in nas ) ora 19:15.. era politia deja la fata locului si pe drum in dreptul la bavaria am intalnit echipajul de la ambulanta.
|
Quote:
|
Am trecut in viteza pe langa accident era politia la masuratori, tot ce am remarcat era un Nissan Pathfinder pe partea dreapta pe sensul spre Constanta cu partea din fata cam sifonata ( foarte tare compactata de la impactul frontal, banuiesc ca se datoreaza vitezei ) iar pe contrasens mai erau 2 masini ( nu am apucat sa le retin marca stiu ca una era de marfa gen papuc carosat dar nu Dacie ). Cred ca o sa se dea la stiri, m-as fii dus acum sa le fac poze dar nu cred ca le mai gasesc acolo, desi prea curand nu ar fii plecat niciuna din ele, toate necesitand platforme.
|
Quote:
|
Quote:
si daca au permis ce ? sunt paziti ? |
Quote:
|
blondy26 .... ti-ai luat cumva permisul :yikes::shock:
|
ce bien ca nu sunt berbec .. sunt rac :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Aseara pe la 22:30 matiz albastru CT 28 UKA a uitat sa acorde prioritate unui tico albastru.
Matizul venea de pe Primaverii si ticoul pe soveja cu directia McDo.. Accidentul a fost usor, fara victime si s-a intimplat la 2m in spatele meu la intrarea la tabacarie (soveja cu primaverii) |
Quote:
crezi tu ca rezista ceva acolo ?... daca ramane "epava" acolo noaptea ... sigur dimineata vezi un indian cu ea in caruta via centru de colectare fier vechi |
atunci sa-i faca fundatie in beton sau alternativa s-o suspende de-un pom :D (glumeam ) mai eficient ar fi sa mai rareasca pomii de pe marginea drumului(parerea mea) ca atunci cand iesi cu masina pe camp poate ai sansa sa nu te dai peste cap sau sa te lovesti atat de tare cum te lovesti de un pom..
|
accident la city park ..
baiatu ala cu dacia aia cu 54 lau .. i-a tras-o lu unu ... da n-am avzut ce masian era ... ca era pe jos ulei .. masina lui avea botu` mutat .. etc ... |
un passat model 2000...s-a facut urat de tot dacia...:cry:
bine ca nu a patit nimeni nimic...cel putin nu grav |
adica LAU si passat-ul verde.din pacate vw avea cel putin airga-urile frontale sarite,din cate am apucat eu sa vad,semn ca impactul a fost destul de violent.sa speram ca sunt cu totii bine....
|
Are cineva idee cum au reusit sa se loveasca ?
|
dupa cum aratau masinile lovite,eu am ajuns la concluzia ca passat-ul mergea pe lapusneanu,de la dacia spre dobrogea iar laur venea pe soveja spre mac.....acum cine cui nu a acordat prioritate....dumnezeu stie.banuiesc ca unul dintre ei a fortat galbenul la semafor.asta este parerea mea,daca cine stie mai multe este invitata sa posteze aici
|
Eu am ajuns acolo exact cand mutau masinile si dupa felul in care erau "pupate", cred ca Vw (94 ADU) a facut dreapta de pe Lapusneanu pe Soveja si nu a acordat prioritate celui cu dacia..
|
Spre Carrefour azi....de doua ori cate 4 masini in lant...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi-noapte, pe Traian, un Dodge a intrat in stalp.:shock:Masina era facuta praf...
|
Ieri noaptea, in spate la interex (intrare pe varianta dinspre statiuni) un opel a facut o tumba si a ajuns pe sinele de tren. Nimeni ranit
|
Quote:
|
nu e ala cu dodge-ul ala alb tunat?
|
pia! esti in alta poveste ! :P nu, nu e ala
|
Quote:
Aaaa, si daca tot sunt la topicul asta, am uitat sa zic ca a intrat unu` in stalpisorii aia de la intrare in gravity park.. Nimic grav, s-a strambat tabla nitel...:P |
pia .. nu ... nu e .. ala e alb .. asta e albastru ;)
@badgirl ... lucky you :)) |
ce sa intamplat pe soveja? exact la trecerea de pietoni de la clubul elevilor , pe sensul cum te duci spre delfinariu...
si la tomis cu iorga la biserca acolo langa stalp bara , capac roata , semnalizare etc... |
3 Attachment(s)
Asta dxe pe iorga, o neacordare de prioritate.. fara victime
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning