![]() |
Re: Diverse discutii
Ce zicetzi daca as da Vectra la schimb pe Honda CRX a lui TOD ??? O stiti sigur, e rosie.
M-ar interesa un consum mai mic de benzina... |
eu zic da ;) din cate am citit pe aici e intretinuta ;)
acum depinde de tine |
2 Attachment(s)
asta e masina ;) pt cei care nu o stiu
|
Quote:
|
Quote:
|
DONU`le eu zic ca nus e rpea merita
|
Da man, si eu m-am gandit ca nu prea merita..., era oricum doar o intrebare.
Am stat si m-am gandit, si la cat am bagat in Vectra nu se merita s-o dau, mai bine o mai tin ceva timp... |
tu stii ce si cum.. parerea mea era ca nu se merita
|
arata bine..no comment...dar vb da DON`ule...."bokncel":)))...pm...
|
a inceput lumea sa treak la sezonu` de iarna cu gumele corespunzatoare...l`am vaz in seara asta si pe bogdan`wrc...si el pregatit ...cu gumele de iarna...
....beware ppl...se anuntza o iarna grea... |
unde m-ai vazut? da am trecut la gumele de iarna.... :( aderenta pe uscat ca draq. scartaie la fiecare curba luat mai tare.. :(
i miss my dunlop sport :(( |
lasa k e mai bine ...knd o da zapada cel putin ..pm...
erai in fatza la Doroftei PUB!!...cu vreo fata presupun:))...nu k ar fi treaba mea:))....hehe...ti`am recunoscut mashina dupa stickerul din geamul lateral:)...cya pe streets:) |
Don ramai la vectra powa parerea mea e ca nu prea se merita aia :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 8)
|
gicutzule traiesti mha ? :mrgreen:
|
mai rar mai revin la viatza din cand in cand la info frate netu scump!!:-P
lol glumeam |
am vazut zilele trecute in centru o vectra de ph , aam la nr .. facea galagie (evacuare zgomotoasa, scartzuri, frana de mana un curba..)
stiti ceva de ea? o avea modificari? Una tare azi.Ma duceam la fac si in autobuz, ma intalnesc cu unu, un pusti de 18 ani, de la mine din cartier.Din vb in vb ajungem la subiectul `masini` .. imi zice domne ca el a luat carnetu recent si ca merge des cu masina...ca are o dacie nova gti din `99 cu chip de putere....si ca din cei 90 cp care ii are masina - stock , ca doar e gti... i-a mai marit cu niste cai datorita chipului.dar imi povestea baiatu asa credibil .. ca pe un basm devenit realitate aa... si era sa uit, a zis ca are si capota din carbon facuta pe comanda .. masina fuge de rupe zicea baiatu` :lol: :lol: ce oameni ... :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cika mi-am cam terminat si eu GSiu
|
sa o luam cu inceputu...
1. vopseala +tinichigerie 2. amortizxoare pe gaz fata 3. discuri Brembo 4. placute ferrodo 5. filtru benzina 6. ulei Aral 10W 40 si Metabond + filtru ulei 7. senzor clapeta 8. carcasa la distrbutie 9. semnalizari noi 10. garnitura la capacul de culbutori 11. vopseala motor 12. spoilere facute bineinteles de mine 13. muzica si ce mai era pakolo numi amintesc |
sa-l stapanesti sanatos mane! imi place culoarea...
nu-mi pot da seama din poze... e cumva mata? |
este prafuita.>!
|
Quote:
stickeru' din geam :D..hahaha tare..super tare. daca ai net..mai vezi pe acolo masini.. sunt puse acolo si a mea si GTI prietenului asta din PL. GTI pe care nu il stiti (ca sa nu il confundati CU WRC sau altele..ca nu e cazul), ca sta prin Buc mereu. |
la noi sunt 2 GTI`uri shtiu...si knd a trekut ala pe langa noi...am obs k nu era nici unu din alea 2:))...am avut impresia la un moment dat k e al tau...dupa ce l`ai sunat pe DON`u!!
|
sunt vreo 4-5 GTI. daca nu mai multe. 2 rosii, 2 negre, unu alb (tre poa' sa il confirme pe asta).
asta cu care eram are nr de leasing. doar unu negru mai e cu nr de leasing. si e in 2 usi. asta e in 4. pai sa mai ai impresia asta..ca sa te obisnuiesti..ca tot alerg cu cereri pe la MIn meu de Finante ;) |
|
Quote:
abea astept sa-l vad pe viu...insa pana atunci, fa-i si tu niste poze k-lumea, din toate unghiurile ;) |
Quote:
|
tinichigerie ... scuze :oops:
|
ce mie geam ce mie fereastra tot aia e..!
|
Bravo mah pe cand live?!;)
|
Kraven cand iti vad fata aia de la avatar i-mi vine sa dau cu pumnu in monitor!:lol: "Jan tod"
|
lol skama....faci paguba...n`are rost....
nu gasisem nici un program sa fac si je un resize drq... |
ziiii mareeeeeeeeee face nesomn 18aniiiiiiiiiiiiiiiiii..si acu e party mare cu fete pe locu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1....yoooooooooooooo
|
18 numaru magicccccc yooooo
|
hai la multi ani....sa nu dai berea:)))....just kidin`...
la multi ani coaie...toate cele bune |
Quote:
ms sa fieeeeeee |
la multi ani.....frumos mai e sa ai 18 ani...crede'ma......
|
Am 1000 De Posturi Baaaaaaaaaaaa!
|
Quote:
la cat mai multeeee |
mdeah... acum are 1004 :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning