Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

B-11-AYG 13-08-12 12:00

Re: My KYS !!

cata munca sa cari 4 cupe... :D

VaLeX 13-08-12 12:07

Ai facut carare de la podium si inapoi :lol:
Felicitarile mele Cosmine si multumim pentru show-ul acordat :))

B-61-KYS 13-08-12 12:49

:)) Mi-a parut bine sa va revad si sa ne distram impreuna.

de weekend... :)

http://www.adevarul.ro/locale/piatra...754124753.html

FAST&FURIOUS 13-08-12 13:42

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5136332)
:)) Mi-a parut bine sa va revad si sa ne distram impreuna.

de weekend... :)

http://www.adevarul.ro/locale/piatra...754124753.html

Felicitari pentru premii !!!

pwr_bz 14-08-12 21:19

Iti cam place pe la Buzau KYS:))
de cateva ori te am vazut prin statiunea Sarata Monteoru!!
ti am facut cateva flashuri dar n`ai observat:)

Wally ZPM 14-08-12 23:46

foarte foarte faina masina.imi place la nebunie si videoclipurile la fel.mar interesa sa stiu un singur lucru.la ce pret ajung pernele de aer compresorul si instalatia de la suspensie.bafta

B-61-KYS 15-08-12 23:44

17 Attachment(s)
Weekendul care a trecut m-am distrat alaturi de baietii din Piatra Neamt, la Tuning Fest Piatra Neamt.
Masina a castigat 4 cupe :
- Best Paint
- Best Custom
- Best Autohton
- Best Car of the Show

Cateva poze de acolo...

mareo 16-08-12 08:10

La show-ul asta s-au strans cele mai multe masini bagged sau mint? Felicitari pentru premii. :-)

B-61-KYS 16-08-12 17:58

La acest show au fost 5 airride-uri. Maximul a fost la Sibiu, anul trecut, din cate imi amintesc :)

multumesc!

CRSTN 17-08-12 23:57

Nu poti sa muti busonu de la rezervor in porbagaj ? in rest nu cred ca mai ai ce sa faci ... e extraordinara !!!!

PS : Care-s alea 5 airride-uri ?

Wally ZPM 20-08-12 21:15

sunt curios cum deschizi tu usile

Sonny™ 20-08-12 21:17

Quote:

Originally Posted by Wally ZPM (Post 5145334)
sunt curios cum deschizi tu usile

buton....:lol:

valitataye 20-08-12 21:21

Cu ranga :))

bogdy.ghetto 20-08-12 21:24

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5145343)
Cu ranga :))

Asta am vrut sa-i scriu eu dar m-am abtinut... :)))))

Wally ZPM 20-08-12 21:25

ma refeream cum a facut chestia asta.qm se deschide pe alarma sau qm altfel.doar nu o avea intrerupator ca la veioza

bogdy.ghetto 20-08-12 21:28

1 Attachment(s)
:arrow:

Tweety_rzw 21-08-12 01:05

1 Attachment(s)
:arrow::arrow: :lol::lol: bravo KYS ule pt premii si pentru masina cand treci pe strada ceva de genu .....8)

radu_cainamisir 22-08-12 02:05

Felicitari!

Ai castigat 4 cupe...intrebarea e ce a mai ramas? Din ce am vazut acolo ai castigat cele mai imporatante titluri.

Am citit undeva aici ca ar fi interesant sa mute in portbagaj orificiul unde bagi combustibil. Ce-i drept ar atat bine sa fie acoperit acolo dar sa ne gandim cat de incomod ar fi sa bagi benzina pe acolo. Incomod ca incomod ca facem sacrificii dar uneori se intampla cand facem plinul sa mai si fie mici capari. Imagineaza-ti scapare acolo ... pe mocheta aia.

Faza cu Becali.... cred ca va ramane in istorie cum la mai putin de 2 luni cred eu a bagat ranga in masina lui de nush cate tzaspe mi de €

Dupa parerea mea singurul loc unde s-ar mai putea face modificari ar fi interiorul:D Nu de alta dar data viitoare sa i-a masinuta si Best interior nu?

B-61-KYS 26-08-12 21:38

Quote:

Originally Posted by CRSTN (Post 5141982)
Nu poti sa muti busonu de la rezervor in porbagaj ? in rest nu cred ca mai ai ce sa faci ... e extraordinara !!!!

PS : Care-s alea 5 airride-uri ?

Intentia asta am avut-o anul trecut insa mi-a trecut cand am luat in considerare pericolele la care ma expuneam. Cele 5 airride-uri au fost : Bmw 2peu , DMX , Aveo , Matiz si eu .

Usile le deschid din cheie. Am un modul instalat care imi deschid usile si portbagajul.

Cat despre premii, ma multumesc pentru faptul ca usor usor am iesit din aria de doar Best Autohtona si am inceput sa iau si alte premii la alte categorii, unde am "adversari" puternici. Eu in continuare voi incerca sa aduc modificari cu gust in limita timpului si a finantelor pe care le am la dispozitie.

Numai bine tuturor !

B-61-KYS 28-08-12 18:11

8 Attachment(s)
Am revenit din vacanta si am zis sa mai bibilesc putin pe la masina :

- anvelope noi Pirelli P0 Nero pentru jantele de pe spate (205.40.17 pe 9 J )
- mocheta portbagaj OEM

poze ( scuzati mizeria din portbagaj dar am avut putin de lucru... )

radu_cainamisir 29-08-12 15:48

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5154676)
Am revenit din vacanta si am zis sa mai bibilesc putin pe la masina :

- anvelope noi Pirelli P0 Nero pentru jantele de pe spate (205.40.17 pe 9 J )
- mocheta portbagaj OEM

poze ( scuzati mizeria din portbagaj dar am avut putin de lucru... )

foarte tare de unde iei aceste anvelope?

si...

sa fim sinceri, suntem in Romania, nu iti e tema sa ti masina asta in fata blocului? Stiu ca nu dispui de garaj sau ceva in genul dar ideea este de pericol. Oricand poate un cretin sa iti dea o cheie sau mai stiu eu ce. Eu stiu ca dupa PRIMA seara in care a stat Passatul in fata blocului avea zgarieturi pe usa

B-61-KYS 31-08-12 00:24

4 Attachment(s)
daca as putea...as lua-o in casa! din pacate nu pot :) Nu mi-e frica de nimic ptr ca de ce ti-e frica nu scapi. Daca se intampla ceva..se va remedia. Doamne fereste de alte probleme.

Profitand de ultimele zile de concediu am mai lucrat putin la detaliile la interior : in urma "deflagratiei" extinctorului, s-au produs mici pagube la portiere asa ca le-am dat pe toate jos, am inlocuit catifeaua ( pe care am montat-o mai profi ), m-am mai jucat putin cu filtrele de la boxele fata ( am obtinut un sound mai bun - zic eu ) si am mochetat si sistemul de la portbagaj. Acolo nu a iesit o treaba f buna dar este altceva fata de cum se vedea inainte.

radu_cainamisir 03-09-12 23:36

era o perioada cand in anumite parti ale bucurestiului se demolau garaje si unii le vindeau inainte pe un pret de nimic. Nu erau cine stie ce, niste tablarii am impresia dar cu toate astea era mult mai protejata ... Cand te intrebasem atunci daca nu ii e teama ma gandeam cu doar cu cateva ore inainte am stat cu niste pustiulici mici de la bloc cu mingia si fara sa vreau am zburat o oglinda la un logan si de acolo mi-a venit ideea

interiorul e demential dar nu te gandesti sa faci ceva pt bancheta aia? arata cam ciudat scaune fata sport si bancheta stok

cata50 04-09-12 00:01

Masina este parcata in spatele unui liceu, motiv ce sporeste automat sansele sa pateasca diferite neplaceri.:(

Intr-o dimineata, trecand pe langa masina am obsevat vreo doua urme de minge pe capota!

radu_cainamisir 06-09-12 01:14

eu mi-am gasit dacia papuc cu grafiti pe ea .... dar bine ca a fost de proasta calitate si s-a luat dupa ce am frecat o ora la el

morala aici, kys-ule, este sa protejezi bine bijuteria asta de masina. Stiu ca este aproape inutil dar poate daca ii iei o prelata o mai apara

B-61-KYS 10-09-12 21:06

Un clip dragut :)

https://www.youtube.com/watch?v=qzmJG...&feature=share

miahi89 10-09-12 21:20

Asta ie aia dupa youtube =)) foarte tare

valy1233 11-09-12 08:56

e doar de pe youtube,4tuning nu a descoperit(inca) :lol:

B-61-KYS 11-09-12 19:23

5 Attachment(s)
cateva poze...pe timp de seara !

radu_cainamisir 12-09-12 01:28

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5170375)
cateva poze...pe timp de seara !

kysule ai ramas fara insipiratie :)) repeti cadrele, faza e ca ai ce arata!

tataru24 16-09-12 08:08

3 Attachment(s)
salutare, adaug si eu niste fotografii de la piatra neamt, ai o masina grozav de frumoasa, un tuning cu gust, bafta si sa ai grija de KYS..

radu_cainamisir 20-09-12 20:09

cred ca implicit o sa fiti si voi la 4tuning fest 2012 nu?

B-61-KYS 22-09-12 16:19

4 Attachment(s)
Posibil sa ajungem si noi la show !

ms Tataru ptr poze :)

Cateva si de la mine..

Co5m1n eXtreme 23-09-12 12:19

1 Attachment(s)
Uite aici o idee , dar la tine cam greu avand compresorul mic . Anyway here it is

A.Rredman 23-09-12 15:44

Frumoase pozele. Trage bine D7000-ul. Cu un fisheye era bestial.

B-61-KYS 30-09-12 15:14

1 Attachment(s)
Intradevar, D7000 scoate poze impecabile :)

intre timp, a aparut si un tablou cu masina...

radu_cainamisir 30-09-12 20:40

acum KYS-ul este si opera de arta :))

nu vi si tu la o intalnire logan club de acolo de la polivalenta PLZZZ. Sambata asta a fost acolo loganul ala IF LOW si baiatul cu MCV-ul CLK sau asa ceva.

Stiu ca este o chestie mica pentru tine inltanirea asta dar daca te duci intr-o sambata sa zici aici pe forum penteu ca vreau tare sa vad Loganul tau live:)

B-61-KYS 30-09-12 21:15

Nu este o chestie mica intalnirea, ma duc destul de des, insa am avut niste probleme in ultima perioada care m-au tinut departe de Bucuresti, pe perioada weekendului...

radu_cainamisir 30-09-12 21:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 5192912)
Nu este o chestie mica intalnirea, ma duc destul de des, insa am avut niste probleme in ultima perioada care m-au tinut departe de Bucuresti, pe perioada weekendului...

hai sa iti zic una tare....si eu ma duc des si ratez intalnirea:)) de la ce ora e?

B-61-KYS 02-10-12 09:15

1 Attachment(s)
Intalnirea incepe sambata, de la orele 16.00 :)

Intre timp, am intrat in posesia unei piese comandate din State, de vreo 3 saptamani.

Ghici ciuperca ce-i..

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning