![]() |
Re: Club CIELO
sutn bune telescoapele monroe?
|
|
ala vrea sa fie cielo???
|
Ala chiar e Cielo... sau struto-camila :lol:
No comment, e sub orice critica... |
Quote:
Un pret final la faruri? Ori nu am vazut eu, ori nu ai postat.:rolleyes2 Merci! |
Ca sa nu apara veo discutie intre Serban si "concurenta", v-as ruga sa discutati preturile pe PM.
|
nu ai pm activat.
|
Cauta la Bursa ca este anunt cu faruri cu lupe si acolo vezi si pretul final.
|
Quote:
pacat de munca.... |
Quote:
|
Ma refer la faptul ca, in afara de tine, mai e si RaZVaN_17_06 care vinde faruri din astea... bine, cel putin asa zice. Si nu as fi vrut sa iasa vreo discutie ca iti face concurenta aici, de aia am preferat sa se vorbeasca pe PM.
|
Eu nu vand faruri d-astea, am un amic care a adus si le vinde dar nu am nici un comision in afacerea asta, deci ...... , bafta razvane!
|
6 Attachment(s)
Remember me ? Sal natiune, La Multi Ani de 1 decembrie :) Ma bucur ca m-am intors , a , nu, nu, va rog nu fiti asa de entuziasmati :) Ce mai e nou ?
|
Quote:
|
Mersi Petrica ;)
|
thunder...presimt eu ca nu dai masina pana nu ne intalnim !
|
sa ma mai bag si eu in seama pe forumul asta....
daca incepe sa va tremure acul de la turometru sa stiti ca sunt fisele de vina... eu asa am patit... ma rog mergea si intrerupt motorul, am pus fise noi si s-a remediat problema |
8 Attachment(s)
Nexia GLXi '96, 1.5l 16v, trapa electrica, scaune Astra GSI
transformat in utilitara :zombie: de vanzare pe e-bay :weirdface |
Ori asta e si proprietarul Matizului utilitara? :lol:
|
:D Nu, nu este acelasi proprietar! :D:D
sunt din locatii diferite si fiecare are proiectul sau!:bat: ciudate/curioase proiecte mai au astia din UK... :zombie: |
am nevoie de traductor bord lcd de cadet GSI. !
si o intrebare,eu cand am pus frane ,am pus model de lanos,....dar nu mai stiu ce placute imi trebe.....ca am ajuns fier pe fier...au deja 40.0000 km....stie cineva sunt de matiz sau de ce? |
Quote:
Ceva in genu asta? Cam tarziu :P |
de matiz.
cat te`o costat bordu? |
deocamdata bordul meu de cielo...
pai asa mi`a zis ala de la service daewoo....am etrieri,discuri de lanos,si placute cand cumpar ,sa cumpar de matiz ca sunt la fel...sau ceva de genu...am ajuns fier pe fier...si am constatat asta intr`o situatie dificila...ma duc la service sa vad ce si cum imi trebe si sa le schimb |
da tie ti greu sa ti le schimbi?
|
de matiz sunt placutele.... pe cutie o sa vezi ca scrie si matiz si lanos
|
greseala mea atunci... imi retrag cuvintele. Nu mi-am imaginat ca sunt aceleasi placute.
|
da de matiz ...si am fost sa cumpar si intrebare de baraj....matiz de 800 sau 1000? :)))) asa ca ma duc maine la service`ul de unde am pus etrieri si placute sami dea placute noi...mi`a curs vaselina din rotile spate...am cauciucurile pline de vaselina...si face un zgomot urat de tot la relanti...parca e diesel...se misca toata masina...si suporti de la motor sunt ok....nush de la ce oare sa fie
|
Matiz de 1000cm?? asta n-am mai zuzit.. :???:
stiam ca cilindreea motorului este de 800cm, insa poate au schimbat tipul motorului intre timp, cine stie.. :paper: |
sparku ii de 1000?
ca poate la spark i`o fi zicand astia matiz2 da cel mai simplu, dai jos o placutasi tragi o fuga cu taxiu pana la magazin dom`le vreau exact asa ceva. iti da el, apoi il intrebi ce fel de placuta ii, de 800 sau de 1000 :P vazelina? din telescoape, din alta parte nu are de unde sa-ti curga atat de multa vazelina. rulmentii imagineaza-ti ca au acolo...cat sa zic eu..., o lingura dar telescoapele au in jur la 200-300ml de ulei. uita-te daca nu sunt pline de ulei telescoapele. telescoapele sunt usor de schimbat, 15 minute maxim. bafta si sa zici ce placute ai ales . |
1000% sigur ca din butuc...si credema lingura aia la mine e cam un polonic...mi`a bagat acolo vaselina la refuz....si am fost la service si cica mi`a strans prea rau aoclo surubul ala care prinde butucul,adica rulmentul...si daca mi`a curs vaselina,si s`a mai incisn si roata, am si vreo 400 km cu ea asa...trebe si alt rulment...deja huruie...deci inca 2 milioane....si da,am si telescop spart,insa e recent....io am zis multumesc ca am scapat doar cu telescopul spart....alte motive ..ms oricum,o sa vad maine ce si cum cu placutele de frane...cica am si discuri ventilate care nu sunt de cielo,si nici de executiv ca am roata de 13,si nu intra discurile cu etrieri de pe executive care are pe 14...am incercat de pe nexia....
|
Exista Matiz cu motor de 1l, prin polonia.
Exista si pe mobile.de astfel de matizuri de vanzare. |
vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru...si eu conduc un cielo...poate ma ajuta cineva si pe mine sa-i schimb aspectul exterior
|
bine ai venit gabitzu
|
In primul rand fa-ti un topic la "Masina mea Daewoo" si prezinta-ti masina, poze etc.
In al doilea rand, citeste pe aici sau foloseste functia "search" de pe forum si cauta discutii legat de diverse probleme ale tale. |
...sau daca nu prea ai ce sa prezinti la masini ta, cateva poze uploadate aici sunt de ajuns.
|
salutare .... stiu ca nu mai sunt posesor de cielo dar ... am avut treaba in targ in vitan duminika trecuta si am gasit un domn la vreo 54 ani care vinde faruri de cielo cu lupa ... exact ca alea pe care le vrea toata lumea ... am intrebat de curiozitate pretul .... 100 euro perechea ... si are 2 modele cu interior negru sau argintiu. PT persoanele interesate , il gasiti in fiecare duminik in targul vitan in spate langa auto-moto ... eu le-am vazut si arata foarte bine ... SPER CA NU AM DERANJAT ... DAR M-AM GANDIT CA POATE AJUT SI EU IN CALITATE DE FOST POSESOR DE CIELO ( P.S AM VAZUT MASINA IN TRAFIC SI A AJUNS F RAU :(( ) FELICITARILE MELE PT CIELORUNNERS.COM AM VAZUT MAISINA LU` PETER CU SIGLA P PARBRIZ !!!
|
hmmm frumos...bun pretz....chiar foarte bun...acum depinde de calitate.
|
sarbatori fericite
revin si eu cu o intrebare: la cielo avand in vedere ca sticla farului nu este clara ce ma sfatuiti sa iau xenon de 35w sau de 55w defapt intrebarea e daca este vreo diferenta de intensitate intre cele 2 modele si daca da fiind mai puternic si sticla neclara nu supara pe ceilalti participanti la trafic??? |
Din cate stiu eu, diferenta intre 35w si 55w este de consum, nu de intensitate luminoasa. Cele de 55w sunt pt masinile care dau eroare de bec ars, tocmai din cauza consumului redus.
Eu am de 35w, pe far normal, la fel ca si multi altii care si-au luat de la Serban, si sunt multumit de intensitatea lor. Comparand cu vreo 2 masini cu xenon din fabrica (x5 si a6), nu mi s-a parut sa fie diferenta de luminozitate, doar de culoare si focalizare... Parerea mea e sa iei de 35w. Lumina supara daca sunt prost reglate farurile, sa bata prea sus. p.s: la mine, cu 5000k, mi s-a parut ca e lumina mai placuta si se vede mai bine, decat la x5 si a6, care am impresia ca au de 6000k. Ochiul este obisnuit cu lumina soarelui, mai galbuie. Cu cat e mai spre albastru (6000k, 8000k...), cu atat deranjeaza mai mult la ochi, inclusiv pe tine, care esti la volan. Se vede frumos, dar nu e practic. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning