![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
Nu va impacientati, mertzanul ala este o copie inexacta dupa un altul (600 SEC modificat de o firma nemteasca), dar sunt niste mici diferente: eleronul ala e cu totul altul, SEC-ul e coupe, evazarile sunt altfel.
Nu se incadreaza la kitsch, este o masina mare cu un eleron mare, cu o culoare jenanta si care, desi se vrea supersport, este doar un sedan-limo de serie cu ceva restilizare. Chiar daca nu prea bucura ochiul, nu e kitsch! Iata ce a vrut sa imite omul (zic eu): |
2 Attachment(s)
eu zic ca nu a vrut sa imite nimic.... nu are nici o legatura cu ce ai postat tu :))
|
Quote:
Oricum am zis de la inceput ca nu e kitsch! :D PS: altfel arata pe negru :rolleyes2 |
Quote:
la ei e kitch...pacat de culoare ca masina e scula daca e un evo autentic baietii care comentati vedeti pretu la un evo in stare buna...si nu mai comentati,un evo bun e peste 20.000euro e o scula,parerea mea |
Quote:
Omul cat traieste invata: http://www.worldcarfans.com/5050208....6-evolution-ii @Alexutz: nu e nevoie sa fii rautacios, pe mine chiar nu m-au interesat Mercedes-urile...daca te intreb de Daihatsu Mira Trxx, Daihatsu Charade GTti (care m-au interesat pe mine) nici tu nu stii mare lucru, si crede-ma ca astea doua sunt masini care fac pisu pe Mercedesul tau EVO :!: in conditiile in care pretul lor e la sfertul Mercedes-ului, iar capacitatea cilindrica si puterea sunt la jumatate, poate chiar mai putin ;) deci hai sa lasam figurile la o parte. |
Eu zic ca, hay sa dam off-topicuriile la o parte!
|
1 Attachment(s)
de asta ce ziceti???:lol:
|
Quote:
|
da:))) am vaz si io pe un taxi in pitesti:)))) jalnice:))) ce bune is la borduri:))) bling frate ce s amai
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai sa pun si yo niste poze cu "fiara"...:lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
scuzati calitatea... is facute cu telu... si acu ceva timp da mai bn mai tarziu ca niciodata...
ce sa spun despre aceasta "minune" : numaru de inmatriculare pus bine acolo pe portbagaj cu litere stilate asa 8) daca s eint ceva cu ala de jos... nu se stie... 10000000 chestii agatate de oglinda si restu nu mai stiu ca-os prea multe... a da... capace sexy 8) |
Loganul asta se accepta....doar se merge cu sorcova de sarbatori nu?
|
loganistii astia o sa ajunga mai rau ca daciile 1310 ... pom de craciun ce mai :)
De remarcat stickerul NAIC care iti da 30 cp :))) |
Quote:
sugerez ca in versiunea 2.0 sa folosesti un carton mai mare si sa desenezi un intercooler pe el :lol: ;) |
poate cand oi mai veni paici pe la telemorman o sa gasesc si vrs 2.0..momentan ruleaza cu 1.0
|
Quote:
masina e prezentata pe cardomain .. in afara de culoare .. nu are nimic urat sau kitch .. a luat`o din germania ... |
2 Attachment(s)
Ce oameni tampiti:
|
si-o luat papucei cu ursuleti =)) ugly
|
Quote:
|
dupa ce ca arata cum arata...cred ca sunt si o caruta de bani...
|
vai cat de tare :)))))) chiar tampita rau proprietara :))))
|
Quote:
|
|
Quote:
Si capacele cu ursulet sunt dumnezeu.:lol: |
ala cu loganu e tata lor cu toate tampeniile alea agatate in geam .. si prelata aia din fata e o idee buna contra pietrelor etc dar ...
cat despre jantele cu ursuleti sunt deosebite .. |
pacat de vw bora , e tdi 150 cai , piele ... pacat... racing flags , reiger tuning .... LOL in ce hal arata prelungirea spate ....
|
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...fi-101531.html
Uitati-va la asta :| Cica bari modificate :lol: |
Quote:
|
bora aia trecea pe la mine dar nu am mai vz de ceva timp
|
Quote:
|
economie de material :)) poate i-o mai fi trebuit si la alta creatie:))
OT: La multi ani tuturor userilor 4Tuning, Un an nou plin de impliniri si tot ce va doriti !!! ;) |
pai sunt modificate barile ;) ... sunt taiate cu bomfraieru ;) ... hahaha ( Psycho )
|
Unde mai pui ca in anunt a bifat si rubrica "tuning exterior" :lol: Jeezus, cata (lipsa de) imaginatie...:rolleyes2
|
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un nou interior de dacie "asa de iarna":lol:
|
am si eu pe strada 2 bucati da nu m-am gandit s ale fac poze :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hummer :rolleyes2 doamne ce porcarie imi cer scuze dak a mai fost.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning