![]() |
Re: Live for Speed
1 Attachment(s)
M3 e30 :>
|
Vrea careva sa filmeze un freestyle?:D
|
o noua echipa de raceri in lfs DRIFT CULT,cn vrea sa se alature sa dea add la geo_mafia92. BFT
|
pai sunteti raceri sau drifteri? :)) S2 aveti macar?
|
Quote:
|
Ideea lui world eye era ca raceri si drifteri sunt 2 lucruri diferite, iar daca vreti sa aveti succes in LFS trebuie sa aveti identitatea si scopul bine definite:)
|
Quote:
|
ursare...dami un add L4uR_yo ...discutam acolo...iti explic despre ce e vorba
|
a trecut timpul in care puteam sa editez mesajul de mai sus...vreau sa anunt ca noul club gazduieste deja 5 membrii...ne axam pe drift , dar si pe race ...nu avem un anume sef deoarece nu merita sa conduca cineva iar altii sa ii faca pe plac...asa ca ne consultam intre noi , votam si rezolvam...cine e dornic sa intre pe adresa mea de sus si o sa discut cu ceilalti membrii
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
urc si eu ori poze noi , ori poze modificate:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
;):lol:;):lol:;)
|
1 Attachment(s)
:-):-):-)
|
Sa facem o figura frumoasa cu noua echipa si sa aratam de ce suntem in stare ! DRIFT CULT RULZZZ
|
Daca nu platesc,nu am cum sa joc cu toate masinile & toate circuitele nu? Nu e nici un crack/serial/nimic?
|
Ba da poti sa joci si fara sa platesti,exista doua programe cu care poti sa joci cu toate masinile si cu toate circuitele
|
dar totusi ti se pare asa de mult sa dai 100ron pe asa un joc? :-P
|
Quote:
momentan este criza sefule abea m-am indurat sa dau 10$ pe steam :P nu cred ca imi permit sa imi dau toti banii pe licentele pentru jocurile astea,merge si fara licenta cu ***gen :P |
rog niste persoane binevoitoare sa ataseze sau sa imi trimita in privat niste setari ptr masini.. va rog mult, sa ma invat si eu.. dupa acea sa imi cumpar si eu jocu
|
1 Attachment(s)
Poftim
|
multumesc !!
|
daca se poate si un patch de masini, care mai i binevoitor?:)
|
poze.....
|
5 Attachment(s)
poze.............................
|
2 Attachment(s)
Cand vine vorba de drift, prefer japo:mrhappy:.
|
Atentie in luna ianuarie va incepe un campionat DEMO de race.....detali gasiti.... https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post2880397
|
Quote:
|
Bai baieti...(si fete)..:D..spunetmi si mie kum sa fac sa am masnile toate deschise....k mam chinuit si degeaba.....:|...astept rep:D:X
|
Le pui intr-un loc bine luminat
|
:)).nu serios akma...:|
|
baieti va rog imi puteti spune cum imi pot crea o pista a mea ? exista vre`un program pentru asa ceva ? daca da va rog daca puteti sa imi ziceti numele lui sa sa il urcati ! multumesc
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol:
|
dar totusi nu mai traieste nimeni pe forumul asta ?
|
Orice jucator de LFS din Romania este asteptat aici: http://www.lfsromania.net sau pe forum http://www.forum.lfsromania.net
|
6 Attachment(s)
Quote:
vin si eu cu pozeee:D |
mersi chiar cu 20 de minute inainte descoperisem din greseala =)
|
Acum ca Sarbatorile ne bat la usa, ne-am gandit sa facem un mic cadou jucatorilor de LFS din Romania.
Mai exact am facut primul site oficial dedicat jucatorilor de LFS. www.live-for-speed.ro Va asteptam. Site-ul este dedicat atat jucatorilor de S2, cat si celor de pe DEMO. |
Foarte tare, pana acum n-am avut niciunul si acum avem 2.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning