![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Multumesc TL 55 CDI, s-ar putea sa-mi fie de folos,cu toate ca vad niste scoruri pe acolo..:rolleyes2 |
bogdane daca mai dai de jante de aro 10 trimite si mie un pm ca sunt interesat bafta in continuare cu proiectu...numai respect;)
|
1 Attachment(s)
La ora actuala e cea mai frumoasa dacie 1300.La inceput nu promitea mare lucru proiectul dar se vede ca sa ajuns la un stadiu destul de avansat.Felicitari Bogdan pt bijuteria pe care o detii!Sa ai grija de ea ca ochii din cap!
PS: un wallpaper |
Quote:
Nu se mai aude nimic acolo la voi sa se mai organizeze ceva?..ne mai gaseam la un pahar de vorba:-) Sonny, daca aud ceva te anunt imediat;) De fapt e cineva care zicea ca le-ar da jos de pe masina,dar nu are deocamdata bani de altceva..vine mereu pe la mine la munca si il mai intreb eu cum stau treburile. |
jentile unde le-ai cromat si cat te-a costat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumva printre cele 2 Manta se afla si asta? :lol:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/123647-schimb-opel-manta.html |
Quote:
|
Teai gandit vreodata sa renunti la Gordini style si sa o faci neagra metalizatain genul "gangsta' style". Tot ziceai ca vei modifica pasajele spate si de aceea zic. Cu rotile acelea ma gandesc ca va iesi si mai frumoasa. Just a suggestion. :idea:
|
Quote:
|
Probabil daca a vrut sa arate ca un Gordini nu o sa vrea sa o faca neagra acum, chiar daca ar arata mortal si cum zici tu.
|
Masina va ramane asa deoarece imi place f mult culoarea obtinuta si stilul Gordini(cu dungile)8)..in plus, la Gordina se preteaza f bine update-urile tehnice pe care le urmaresc eu;)
Un stil Gangsta implica scaune de piele si marijuana(sau cum s-o scrie) si nu scoici de la FK..:lol: Oricum,daca voi schimba candva culoarea negru mat imi place. |
sau....
ce zici Bogdan...de un nou proiect?... luat asa usor...usor..sa mai faci o Dacia 1300...exact cum spunea Mandeologul... Vointa si bun gust vad ca ai ;) |
Ai uitat ceea ce era mai important..banii;)..putini stiu ca mai am si un Opel Corsa B care mai cere si el finante..a treia masina e deja prea mult pentru mine acum; pe viitor cine stie, mi-ar placea un nou proiect:rolleyes2..o Sportiva m-ar aranja:-)..dar faptul ca si 1300-le si mai ales Sportivele in stare buna sunt ff rare este descurajant..
|
Daca lucrezi si la partea mecanica la fel cum ai lucrat la aspect, presimt ca o sa iasa avion :D
|
Quote:
|
V-ati gandit mult pana ati scos-o p-aia cu "gangsta style" ?
Nu cred ca exista vreun "gangsta" care sa mearga cu Dacie 1300 . :lol: Deci nu poate exista Dacia 1300 "gangsta-style" . Aveti unii dintre voi niste idei ciudate tare - ba sa faca rombul de la Reno albastru, ba sa faca mijlocul jantelor albastru, ba sa ii schimbe culoarea in negru si sa o faca "gangsta-style", mai mult, sa isi ia inca o Dacie. |
bogdane daca e vreodata sa schimbi culoarea asta insemana sa schimbi si jantele sincr u sfat de la mine pt tine ca imi esti si prieten laso asa ca este superba! bafta si respect!
|
Oameni buni, nu va mai agitati..fiecare are o parere, o idee, o conceptie despre cum ar vrea sa vada o masina si si-o exprima ca atare..;)..important e ca eu selectez strict ceea ce consider sfat bun si e pe aceeasi lungime de unda cu ideile mele;)
Multumesc Bulldog, Agent smith, Cosmin FXF si KillerINC pentru interventie:-) Numai bine tuturor, iar pt. cei din Braila care ies in seara asta prin oras ne gasim la statuie in centru(in parcare):-) |
2 Attachment(s)
ceva scurt, ca sa isi faca lumea o idee ...
arata bine si pe negru , mai ales cu jantele astea superbe , dar ... tot cum e acum e mai frumoasa batranica Tot respectul Bogdan pentru tot ceea ce ai faut ... |
aha... ne-ai pus pe toti pe ganduri acum cu pozele astea... :D
|
..sau nu
|
Cel mai bine ii sta albastra. O dacie berlina NEAGRA nu duce niciodata la ideea de gangsta-style ci mai mult a comunism ! ( pe vremuri numai securitatea avea dacii negre).
|
1 Attachment(s)
:oops:Ai dreptate Bogdane, am omis multe chestii cand am ridicat problema cu schimbarea culorii si a stilului Gordini in Gangsta, cum ar fi superbele scaune cu tenta sportiva si multe altele, dar cel mai mult am omis atractia ta spre acel Gordini Style. Intr-adevar culoarea este de cea mai buna calitate si faci o treaba minunata, succes si astept urmatorul episod al serialului "BR 98 NIG". Best of wishes :!:
|
nu schimba culoarea bagdan.. ;)asta e parerea mea , e frumoasa si neagra nam ce sa zic dar stiliu gordini e mai frumos ;) nu te sup pe mine dar albastra arata mai bine...
multa bafta in proiect ,dupa atata munca ai rezolvat un proiect frumos care atrage multe priviri ;):D |
Am mai spus-o odata..masina va ramane asa cum este, nu am nici-o intentie sa-i schimb culoarea sau stilul;)
Numai bine tuturor:-) |
deci am ghicit :p :p
|
Quote:
Multumesc.. |
Quote:
numai bine |
apropo vezi ca e ceva placut de vanzare la anunturi
|
Quote:
Oricum,am inteles ca se face multa caterinca la adresa lor si a celui care le are acum..:-) Buga,vara asta din pacate bate vantul prin buzunare..si va mai bate ceva vreme pana imi achit restantele;)..sa iei lucruri de peste 1000 Euroi in mai putin de 2 luni nu e chiar usor.. |
da dar la un pret mult sub 1000 de euroi(mai bine zis pe jumate) iti poti cumpara vreo 90 CP pt dacia ta!
|
Quote:
dar nu stii destule sau cate trebuie |
Quote:
P.S. am vazut o emisiune frumoasa pe TVR2 un raliu retro.....si in peisaj a aparut o dacie albastra cu dungi albe....Prezentatorul il intreaba. se tine batranica....si cand deschide proprietaru capota...era un veritabil Renault 12 Gordini... |
Extraordinara masina...din pacate nam ajuns sa citesc nici jumatate de topic din lipsa de timp dar promit ca il voi citi cand voi avea timpul necesar... deci bravo , imi plac oamenii care apreciaza masinile ,se vede cat de mult o iubesti si jos palaria... dak as avea un sfat nu stiu poate ar fi unul dar nu cred cai posibil ,iar daca este posibil va rog sa ziceti toti daca iar sta bine. Deci uitandu-ma la pozele cu masina inca de la inceput mi s-a parut ca iar sta bine cu o fata de gen dodge charger... adica farurile sa fie excamontabile iar in timpul zilei sa fie acoperite... imaginile zic tot :http://www.rearviewed.com/wp-content...charger-rt.png asai cu ele inchise
http://image.automotive.com/f/incomi...front_view.jpg asai cu ele deschise :) sper sa nu va suparati ca miam dat cu parerea...multa bafta:) |
masina aia chiar este un R 12 Gordini
|
Quote:
|
dap eu nam stiut ca mai exista una...oricum nici dacia aia nu arata deloc rau:) :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning