Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

georulz 30-10-10 12:32

Re: Club TICO

1 Attachment(s)
Si o poza de la mine :D

yneedlove 30-10-10 12:59

Nice... Doar ca eu lipsesc de acolo....culmea ca si albastrita... :sad: dar ma bucur sa vad ca totusi suntem destui.... app. am o idee... poate e cam proasta sau poate nu..la mine aici prin zona am vazut (nu exagerez) cel putin 10 tico... si ma gandeam sa le pun in geam o hartiutza cu specificatia CLUB TICO intalnire pe 12-11-2010 orele 18:00 - 20:00 si eventual un nr de tel sau sa intre pe site'ul 4tuning.ro .... ce spune'tzi???

sebastyan2001 30-10-10 13:34

Ce rau imi pare ca nu mai pot participa si eu, mama ei de proasta care ma lovit :( ).

yneedlove 30-10-10 13:59

Nu e nimic... poate macar te ia un coleg..sau ma rog...fost coleg...pana o repari pe a ta...sau pana iti iei alta :sad:

STREET 30-10-10 18:41

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3769766)
Ce rau imi pare ca nu mai pot participa si eu, mama ei de proasta care ma lovit :( ).

Din punctul meu de vedere Tico Club nu ar trebui sa insemne sa ai masina Daewoo Tico!!!
Ai logan ai avut tico sau nu iti place tico, de ce sa nu participi? crezi ca ii vre-o problema sa participi la o intalnire tico club cu un logan?
ideea clubului ii de a fi prieteni si de a ne ajuta.
....simpla mea parere

dany_pkt 30-10-10 19:12

asa riscam sa ajungem club daewoo... unde 3 erau daewoo si restul ford, logan ... etc. Nu am nimic impotriva sa participe si altii dar sa gasim o solutie sa nu degenereze:D

app nice pics.. thx tank pentru undercoverul oferit

yneedlove 30-10-10 19:24

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3770388)
Din punctul meu de vedere Tico Club nu ar trebui sa insemne sa ai masina Daewoo Tico!!!
Ai logan ai avut tico sau nu iti place tico, de ce sa nu participi? crezi ca ii vre-o problema sa participi la o intalnire tico club cu un logan?
ideea clubului ii de a fi prieteni si de a ne ajuta.
....simpla mea parere

Korect....

STREET 30-10-10 19:30

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3770473)
asa riscam sa ajungem club daewoo... unde 3 erau daewoo si restul ford, logan ... etc. Nu am nimic impotriva sa participe si altii dar sa gasim o solutie sa nu degenereze:D

nu degenereaza stai linistit:)

sebastyan2001 30-10-10 21:15

Baieti, azi am tras botu la tico, a iesit orecum in parametrii, urmeaza sa imi cumpar traverse, aripi, capota, faruri si planetara stanga si o sa fie back on the road tico al meu :) , deci e foarte posibil la urmatoarea intalnire sa apar si eu cu tico.

aXXo 30-10-10 22:50

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3770801)
Baieti, azi am tras botu la tico, a iesit orecum in parametrii, urmeaza sa imi cumpar traverse, aripi, capota, faruri si planetara stanga si o sa fie back on the road tico al meu :) , deci e foarte posibil la urmatoarea intalnire sa apar si eu cu tico.

Asa mai merge, hai mai repede... fiecare avem cate o piedica cumva.... :| dar se rezolva...

Fireburn_03 30-10-10 23:01

Quote:

bine ai revenit :)

edyiyi 30-10-10 23:07

baieti am revenit dupa luni de exil si nu cu mana goala

yneedlove 31-10-10 06:57

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3770473)

app nice pics.. thx tank pentru undercoverul oferit

Si daca eu maine o vand pe albastrita...si imi iau cielo...sau espero...nu mai am voie sa vin sau cum???? :evil:

STREET 31-10-10 08:31

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 3771140)
baieti am revenit dupa luni de exil si nu cu mana goala

:)) bine ai revenit
da ce ai in mana?:D:lol:

dany_pkt 31-10-10 17:43

Quote:

Daca pot sa ajut cumva spunemi:)

Fireburn_03 31-10-10 17:44

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3772878)
Daca pot sa ajut cumva spunemi:)

+1 (ai nr de tel)

sorin_maican20 31-10-10 17:58

+1 ( doar dupa 7 seara, trebuie sa fiu la lucru in timpul zilei :( ).
Imi place mult sa surubaresc la Tico (masina simpla).

edyiyi 31-10-10 18:57

un matiz din 2000 nefolosit din august 2007

STREET 31-10-10 19:02

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 3773081)

asa asa evoluam :D
sa ai noroc de el
cu tico ce ai facut?

yneedlove 31-10-10 19:02

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 3773081)

Sa il stapanesti sanatos....

luciang 31-10-10 19:48

sebastyan2001 ma bucur ca te-ai hotarat sa pui tico din nou la treaba.Dupa cum am vazut eu ca lucrezi sunt sigur ca o sa iasa o treaba foarte buna.Spor la treba si ne vedem la urmatoarea intalnire:-P

sebastyan2001 31-10-10 23:17

Merci baieti, miercuri intru iar pe treaba (pana atunci am ore multe la facultate) sper sa iasa cat mai ok ...

dany_pkt 01-11-10 03:34

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3771450)
Si daca eu maine o vand pe albastrita...si imi iau cielo...sau espero...nu mai am voie sa vin sau cum???? :evil:

Tu ai venit deloc :)):p te primim oricum;)

STREET 01-11-10 18:40

yneedlove ce nume ciudat i-ai dat la a ta:lol::lol:

yneedlove 01-11-10 22:28

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3776072)
yneedlove ce nume ciudat i-ai dat la a ta:lol::lol:

Ce vroiai sa ai zic....albitza...sau negrutza...cand ea e albastra??? :-P:-P:-P

iar nick'ul YNEEDLOVE....am zis sa iasa in evidentza prin Y in loc de I.... :D:-P

Tank 02-11-10 10:36

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3777955)
pe usi la tico vine lipite niste folii (ciolofan) care are rol de a numai intra apa pe timp de ploaie , apa ce se prelinge pe geam .

ele din fabrica sunt lipite cu ceva cleios , care daca o dai jos o poti lipi la loc caci lipiciu ala nu se usuca , dar etanseaza foarte bine .

care aveti idee cu ce solutie de pe piata pot lipi acea folie , o solutie care sa aive aderenta la ciolofan , sau chiar solutia din fabrica daca se gaseste

astept pareri de la cunoscatori !

si eu sunt interasat ca imi gasesc chederul ud la fiecare ploaie pe dreapta spate

yneedlove 02-11-10 11:56

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3777960)
si eu sunt interasat ca imi gasesc chederul ud la fiecare ploaie pe dreapta spate

A plouat de curand? :D Tank... cand ne vedem sa punem titirezele in toate mintzile....ca vad ca nu mai tzine vrajeala. . . :D sunt mici si bune...cumintzi si tzine cu casa...dar tre sa ai MULTA grija de ele :evil:

Tank 02-11-10 11:59

pai mai tre sa fac rost de un aerisitor, ma gandeam sa cumpar pistonul de pe spate ca vine cu tot cu aerisitor... dar am ramas fara finante :(

yneedlove 02-11-10 17:43

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3778161)
pai mai tre sa fac rost de un aerisitor, ma gandeam sa cumpar pistonul de pe spate ca vine cu tot cu aerisitor... dar am ramas fara finante :(

PM me ca nu prea inteleg...aerisitor = ala pe unde dai drumu la lichidul de frana sa curga...??? dc tre sa cumperi altu , al tau e defect? ale mele sunt intregi toate 3...as vrea sa zic ca sunt 4 dar nu e asa...pe fata am 2.....pe spate am 1....nici nu stiu dc e asa ... :???::shock:

dany_pkt 02-11-10 18:50

Din fabrica are doar un aerisitor pe spate, stiu ca le-am schimbat eu pe amndoua plus restul mecanismului de franare pe spate :)))

georulz 02-11-10 19:30

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3777955)
pe usi la tico vine lipite niste folii (ciolofan) care are rol de a numai intra apa pe timp de ploaie , apa ce se prelinge pe geam .

ele din fabrica sunt lipite cu ceva cleios , care daca o dai jos o poti lipi la loc caci lipiciu ala nu se usuca , dar etanseaza foarte bine .

care aveti idee cu ce solutie de pe piata pot lipi acea folie , o solutie care sa aive aderenta la ciolofan , sau chiar solutia din fabrica daca se gaseste

astept pareri de la cunoscatori !

Eu am lipit o folie asemanatoare cu silicon, taiata la aceeasi dimensiune dar nu a tinut, plus de asta a facut condens intre ea si fata de la usa si a facut si putin mucegai .M-am suparat si le-am dat de tot jos si nu am absolut nici o problema cu apa din cauza lor...nu intra nimic in masina. Singura problema este cu chederele de la usii care nu etanseaza foarte bine dar nu are legatura cu folia.

yneedlove 02-11-10 22:12

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3779497)
Eu am lipit o folie asemanatoare cu silicon, taiata la aceeasi dimensiune dar nu a tinut, plus de asta a facut condens intre ea si fata de la usa si a facut si putin mucegai .M-am suparat si le-am dat de tot jos si nu am absolut nici o problema cu apa din cauza lor...nu intra nimic in masina. Singura problema este cu chederele de la usii care nu etanseaza foarte bine dar nu are legatura cu folia.

Nasol....si eu vroiam sa fac exact acelas lucru :???:

dany_pkt 03-11-10 09:14

eu inca le mai am.... folia aiae lipita in anumite puncte... deci nu e etansa..rolul ei este acela de a nu se prelinge apa pe cartonul fetei de usa fiindca acela se umfla si atat..

edyiyi 03-11-10 12:39

am si ticuletul si matizu si nu_mi vina sa renunt la niciuna asa ca stau amindoua parcate in curte cit o sa_mi permit sa le tin pe amindoua

dany_pkt 03-11-10 12:46

La mine miroase a guma turbo:)))), eu nu gasesc chederul ud la a mea, poate ca portiera are nijte gauri de evacuare a apei sa nu fie infundate la voi sau nu imi dau seama, sau chedere trebuiesc schimbate...

dany_pkt 03-11-10 14:34

Da... urmatoare intalnire tot la
ikea?

yneedlove 03-11-10 14:44

Nici la mine nu ploua...eu ma gandeam ca folia aia se ocupa totusi si ea cu etansharea vrigului....sau ma rog..ma gandeam sa pun folie mai groasa in sperantza ca o fac mai termo-izolata... insa...mi-a pikat ideea acum ....:sad::sad::sad:

nsmoga 03-11-10 17:46

mastic d-ala negru sau silicon cum ii mai zice, ala la tub care etanseaza garnituri nu o merge la lipit foita aia de plastic?

yneedlove 03-11-10 18:10

Hmmm s-ar putea sa mearga... cred eu.... siliconul ala negru sau gri.... stiu ca am lipit eu.... dar ala negru sigur...cautatzi si voi silicon de constructzii ala e cel mai bun... oricum o sa fac eu si va anuntz pe totzi.... :-P

Tank 03-11-10 19:31

parca sa zic ca mi-a spus cineva ca se gaseste mastic dala in comert. legat de apa care intra in masina... la mine are pe unde sa se scurga :D

All times are GMT +2. The time now is 18:58.

- Copyright 2026 4Tuning