![]() |
Re: Club TICO
1 Attachment(s)
Si o poza de la mine :D
|
Nice... Doar ca eu lipsesc de acolo....culmea ca si albastrita... :sad: dar ma bucur sa vad ca totusi suntem destui.... app. am o idee... poate e cam proasta sau poate nu..la mine aici prin zona am vazut (nu exagerez) cel putin 10 tico... si ma gandeam sa le pun in geam o hartiutza cu specificatia CLUB TICO intalnire pe 12-11-2010 orele 18:00 - 20:00 si eventual un nr de tel sau sa intre pe site'ul 4tuning.ro .... ce spune'tzi???
|
Ce rau imi pare ca nu mai pot participa si eu, mama ei de proasta care ma lovit :( ).
|
Nu e nimic... poate macar te ia un coleg..sau ma rog...fost coleg...pana o repari pe a ta...sau pana iti iei alta :sad:
|
Quote:
Ai logan ai avut tico sau nu iti place tico, de ce sa nu participi? crezi ca ii vre-o problema sa participi la o intalnire tico club cu un logan? ideea clubului ii de a fi prieteni si de a ne ajuta. ....simpla mea parere |
asa riscam sa ajungem club daewoo... unde 3 erau daewoo si restul ford, logan ... etc. Nu am nimic impotriva sa participe si altii dar sa gasim o solutie sa nu degenereze:D
app nice pics.. thx tank pentru undercoverul oferit |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti, azi am tras botu la tico, a iesit orecum in parametrii, urmeaza sa imi cumpar traverse, aripi, capota, faruri si planetara stanga si o sa fie back on the road tico al meu :) , deci e foarte posibil la urmatoarea intalnire sa apar si eu cu tico.
|
Quote:
|
Quote:
bine ai revenit :) |
baieti am revenit dupa luni de exil si nu cu mana goala
|
Quote:
|
Quote:
da ce ai in mana?:D:lol: |
Quote:
|
Quote:
+1 (ai nr de tel) |
+1 ( doar dupa 7 seara, trebuie sa fiu la lucru in timpul zilei :( ).
Imi place mult sa surubaresc la Tico (masina simpla). |
un matiz din 2000 nefolosit din august 2007
|
Quote:
sa ai noroc de el cu tico ce ai facut? |
Quote:
|
sebastyan2001 ma bucur ca te-ai hotarat sa pui tico din nou la treaba.Dupa cum am vazut eu ca lucrezi sunt sigur ca o sa iasa o treaba foarte buna.Spor la treba si ne vedem la urmatoarea intalnire:-P
|
Merci baieti, miercuri intru iar pe treaba (pana atunci am ore multe la facultate) sper sa iasa cat mai ok ...
|
Quote:
|
yneedlove ce nume ciudat i-ai dat la a ta:lol::lol:
|
Quote:
iar nick'ul YNEEDLOVE....am zis sa iasa in evidentza prin Y in loc de I.... :D:-P |
Quote:
|
Quote:
|
pai mai tre sa fac rost de un aerisitor, ma gandeam sa cumpar pistonul de pe spate ca vine cu tot cu aerisitor... dar am ramas fara finante :(
|
Quote:
PM me ca nu prea inteleg...aerisitor = ala pe unde dai drumu la lichidul de frana sa curga...??? dc tre sa cumperi altu , al tau e defect? ale mele sunt intregi toate 3...as vrea sa zic ca sunt 4 dar nu e asa...pe fata am 2.....pe spate am 1....nici nu stiu dc e asa ... :???::shock: |
Din fabrica are doar un aerisitor pe spate, stiu ca le-am schimbat eu pe amndoua plus restul mecanismului de franare pe spate :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
eu inca le mai am.... folia aiae lipita in anumite puncte... deci nu e etansa..rolul ei este acela de a nu se prelinge apa pe cartonul fetei de usa fiindca acela se umfla si atat..
|
am si ticuletul si matizu si nu_mi vina sa renunt la niciuna asa ca stau amindoua parcate in curte cit o sa_mi permit sa le tin pe amindoua
|
La mine miroase a guma turbo:)))), eu nu gasesc chederul ud la a mea, poate ca portiera are nijte gauri de evacuare a apei sa nu fie infundate la voi sau nu imi dau seama, sau chedere trebuiesc schimbate...
|
Da... urmatoare intalnire tot la
ikea? |
Nici la mine nu ploua...eu ma gandeam ca folia aia se ocupa totusi si ea cu etansharea vrigului....sau ma rog..ma gandeam sa pun folie mai groasa in sperantza ca o fac mai termo-izolata... insa...mi-a pikat ideea acum ....:sad::sad::sad:
|
mastic d-ala negru sau silicon cum ii mai zice, ala la tub care etanseaza garnituri nu o merge la lipit foita aia de plastic?
|
Hmmm s-ar putea sa mearga... cred eu.... siliconul ala negru sau gri.... stiu ca am lipit eu.... dar ala negru sigur...cautatzi si voi silicon de constructzii ala e cel mai bun... oricum o sa fac eu si va anuntz pe totzi.... :-P
|
parca sa zic ca mi-a spus cineva ca se gaseste mastic dala in comert. legat de apa care intra in masina... la mine are pe unde sa se scurga :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning