![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
sa vedem cand le-ar conveni si la colegi o intalnire pe atrium
la patinoar ramane intalnirea principala vinerea... cred ca in cele din urma or sa dea nume parcarii dupa noi... o sa-i zica Parcarea 4Tuning ...desi nu stiu cat de "sanatos" e sa ne facem obicei cu intalniri din astea neprogramate, asa la atrium, ca am impresia ca se raresc participantii de vinerea... cu timpul cine vine pe atrium asa peste saptamana, n-o sa mai vina vinerea... si nu-i fain asa. oricum, as fi curios sa vad daca putem aduce politia si pe atrium |
pffff...am ratat si eu intalnirea de vineri, ca mie asa imi plac politistii :D:D...normal k tot vineri ramane intalnirea si daca mai vin asta e sa vina frate cine e curios de viata lor...daca noi nu am facut nimic si ne vedem de treaba noastra chiar nu au ce sa ne faca...iar "papagalii" care nu au loc de noi in Aradul asta le sugerez sa mai mearga pe la teatru, sa mai stea pe acasa ca la 20:00 sunt stirile, sau sa se apuce de crosetat...in rest vreme buna ca voie buna avem noi...:pistoles::pistoles::pistoles:
|
rusule dami nr tau is Leahu
|
La ce ora, pana la urma?
Poate vin si eu;) |
am murdarit un pic parcarea de la pationoar...ma scuzati :D
https://www.youtube.com/watch?v=w-VFp...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=pK53U...eature=channel |
sanatos sa fii Caline si tu si M3-u si cauciucurile tale
|
:D faine video Calin ... cred ca as avea de unde invata!!!
Pai stabiliti o ora si o data la Atriun (bine am zis?) ... eu vin! |
super filmuletu tare!!!!asa trebuie!! super masinile...nice donuts
sincer mi tare dor de atrium maine clar trec pe acolo, azi am echilibtat rotile......si incercat ceva 210 sa vad daca vibreaza..... nu este loc de mai multa ca e trafic....ce bine sa am jenti care nu bat!!!! |
Ati fost la Atrium? Ca tot vad ca astepati sa stabileasca cineva intalnirea.
"Azi 06.04.2010, ora 21:00 la P5 in parcarea Atrium, va astept eu, etc."....un exemplu de propunere, da' luati taurul de coa**...pardon...coarne ... eu nu am fost si nici nu am zis ca vin.... @calinpetco, tu ai inceput...fa-o pana la capat...n-o lasa neterminata....... ................. ................ .............. intalnirea.... |
cand mergeti la atrium sa scrieti aici , vin si eu si norby cu ursu...
apropo...nu comenteaza nime acolo ? |
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiam decat de K.O.E. la Cluj 15-16 Mai.
|
na aline ti-ai schimbat bmw ul? tare erai prin oras!
|
nu mergem diseara la atrium? ca daca mergem maine ar fi doua intalniri consecutive si nu are farmec...eu zic ca ar fi ok azi pe la 18-19...
|
Va salut pe toti!
Mi-am facut si eu cont aici sa urmaresc mai bine intalnirile ... :D |
Bine ai venit! Te asteptam si la intalniri
|
Din pacate nu sunt prea mult prin Arad, dar si cand sunt voi fi prezent, pentru ca asta ultima cu politia mi-o placut prea tare ...
Bine v-am gasit |
azi sincer mi lene si atrium a scapat de mine! vineri clar...maine la revizie in final saraca masina
! |
welcome! salut Lt Powell!!! ...inca un Alex pe forum :))
|
Bun venit pe forum @Lt.Powell !
In legatura cu intalnirea din 02.04.2010, pana la ce ora a durat legitimarea fiecarui membru de catre Politia romana ("Siguranta si Incredere")? Macar i-ati bagat la niste ore suplimentare fara plata?...Ca eu cand am vazut cat de incet mergea treaba (poate doar la inceput), m-am "bagat" in fata... |
Am inteles ca o mers destul de repede treaba ... ca nici eu nu am mai avut rabdare si m-am bagat in fata ....
Si bineinteles ca s-o luat politaiu' de mine ... |
eu nu avem cum sa se ia de mine nici cum sa ma iau de ei.....deci singura solutie era sa le incerc rabdarea!ca doar la plecarea verificau actele....si am hotarat sa raman (oricum aveam si umbrela) sa vad cine pleca primu....cum sunt si foarte incapatanat dupa mine puteam sa raman pana la urmatoarea intalnire!.....
P>S; am facut si revizia in final!..... |
eu nu avem cum sa se ia de mine nici cum sa ma iau de ei.....deci singura solutie era sa le incerc rabdarea!ca doar la plecarea verificau actele....si am hotarat sa raman (oricum aveam si umbrela) sa vad cine pleca primu....cum sunt si foarte incapatanat dupa mine puteam sa raman pana la urmatoarea intalnire!.....
P>S; am facut si revizia in final!..... |
Va salut !
Maine seara se merge sigur la patinuar la ora 19 ??:D |
Locatia intalnirii se schimba. La ora 07:00 PM ne vedem prin parcarea Carrefour, parcam, mergem la o cafea/suc/ceai/aripi de pui etc. dupa gust si mai povestim. Deci parcam, consumam, povestim si mergem acasa, atat!
|
Eu sunt PRO!
|
Quote:
|
deci sa'nteleg ca oficial s-a schimbat intalnirea???...fie...voi veni si eu(pfoa tre sa strabat tot orasul :D:D...
|
pai baaaahhh... la carrefour???? pfoai frate, is satul de el toata ziua...
o gramada de masini aici, lume, forfota, galagie... ce nu va placea la patinoar??? :( eu raman Pro-patinoar! ...da-l dracu carfur, poti sa mergi oricand ...e zi de intalnire auto, nu de shopping... ce-i cu voi? |
Din cate stiu eu, parcarea apartine de patinoar, care e subordonat primariei, deci e domeniu public. Am optat pentru Carrefour pentru ca e domeniu privat si nu am ales de unul singur locatia, ci dupa unele conversatii cu alti membrii ai forumului cu care am discutat si despre unele legi. Mai multe detalii dam la intalnire, nu pe forum ca nu suntem singurii care acceseaza forumul.
|
mie mi se pare mai ok o intalnire pe domeniu public decat pe privat... la carrefour, daca i se scoala mai pe stanga lu dom' director... ne trimite la plimbare, in schimb la patinoar e domeniu PUBLIC, adica SI AL NOSTRU...
PS: sa nu-mi ziceti ca toate astea din cauza vizitei de gradul 4 de vinerea trecuta? :) |
Ai dreptate ca e si al nostru domeniul public, dar din cauza unor suspusi...stii tu proverbul "cel mai destept cedeaza". Eu nu vreau ca de fiecare data sa vina politia sau chiar jandarmii sa ne legitimeze, dar pe domeniu privat ne intalnim, povestim, etc. adica stam cuminti si gata. Cine e director la Armonia? Drache cumva? Sau e doar pe marketing?
|
Sorin Drache e pe marketing...
sunt baieti buni tot staff-ul de la Armonia, ne stim bine... n-ai treaba cu ei. |
Quote:
eu unu nu am nimic cu nimeni dar nici la intilnire la carefour nu vin in primul rand am de facut dus intors 24 de km in al doilea tand sunt liniile de tren de la bariera care iti rup masina in doua iar in al treilea rand vreau eu sa vad care va mai dati cu masinile si va mai invartiti in parcare iar de mancat si baut suc si mai stiu eu ce se poate si linga patinoar ca doar mergi iti cumperi si poti sa bagi linistit ASTA UNAiar a doua ASA CUM AM ZIS NU AM NIMIC CU NIMENI dar oare cei care au venit in fiecare vineri sau de fiecare data cand s-a organizat ceva aia nun au vreun cuvant de spus? cred ca daca continuma asa se duce dracu toata treaba frumoasa care era atunci cand eram multi In fond si la urma urmei este liber fiecare sa faca ce vrea Pe mine ma gasiti ca de obicei la ora 19 in parcare la patinoar si mai stiu eu cel putin inca unu care o sa vina tot acolo O ZI FAINA LA TOATA LUMEA |
TOTUSI, UNDE VA AVEA LOC INTALNIREA?
:d |
fiecare unde vrea, eu la patinoar voi merge, se pare ca si baubau la fel.
|
eu nu stiu daca ajung ca pe la 8-9 plec cu masina la expo la timi sa vad...pana atunci va hotarati unde mergem la intalnire
dar cred totusi e mai bine la patinoar....da este totusi discretie cat de cat acolo chiar nu este... lasa fratilor ca, cand ma intorc in tara fac eu o pista in curte si acolo tinem intanirile... |
Oricine are dreptul sa spuna orice aici, chiar daca nu participa la fiecare intalnire, dar a pus bazele intalnirilor acu' cativa ani impreuna cu doar cativa forumisti care ne vedeam in fiecare saptamana, deci toti suntem egali, nu contest.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning