![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
@ trafy:
dupa cum ai observat.... dupa ce treci de mine...spre VL...2 curbe...si linie dreapta:D loc drept pt o liniuta.....2-3-5-7-9 etc:-j dar...sa stea unu` in capu` pistei ` ca altfel...nu sti ce vine.....si poate`l iei`n bot:)) |
si care e faza?
|
care stiti ceva despre garantia la masina....daca pot schimba ceva....pls prv ...sau pe mess.....
|
Quote:
|
dany .... din cate stiu eu ... exact pe la mijlocul liniei alea drepte.... sau pe la sfarsitu ei .. inainte de curba aia ... e sectia de politie :)
si daca tot e vorba de liniute... cine are chef... se duce la raureni ca e linie dreapta , 4 benzi. nu pana acolo |
Pentru cei neavizati pe forum.
Aici se vorbeste ipotetic. Nimeni nu face "liniute". Eu unu` nici nu stiu ce e aia. Daca ar fi sa fac totusi, as merge pe teren privat, de exemplu la Oltchim, ca sunt vreo 5 km de linie dreapta. |
da, asa e, si jumate din terenul pe care e pus oltchim`ul e al lui Emanuel:))( PhyRael ):P
|
Quote:
...dar nu e nici o politie pe acolo...iti garantez....politia e in olanesti....eu stau in sat...ma rog` iar pe langa locu de ,,joaca'' in stanga si in dreapta sunt numa pomi :| asa ca.....macar astia din olanesti au unde...nu tre sa vina la VL/raureni etc ` |
dupa cum spunea si LupAlb.... care vrea liniute.... sa se duca la legale cand se tine... ce mai facem noi din cand in cand... e o joaca ;)
PS. nici u vreau sa stiu unde stai :)) |
Quote:
|
http://xtravagant.exif.ro/2008/01/21...emo-viata-emo/ =))))))=)))))
|
Quote:
Noi nu facem liniute organizate, noi nu stim ce sunt alea intreceri... noi ne jucam si ne distram si din cand in cand ne bagam la "competitii" legale. Cum a fost aia de la pitesti ..LINIUTA in curba , aia a fost chiar palpitanta. @emo aia este strada circulata, deci iese din discutie, ca asa are si cipi o strada frumoasa pe zona lui, dar nu vad pe nimeni sa se infiga pana acolo. |
eu zic un singur lucru...renuntati la ideile astea cu liniute, viata din NFS Most Wanted...bla bla bla...si de asemenea nu mai cereti poze si filmulete aici pe forum ca sunt slabe sanse sa fie postate :) pentru cine vrea sa vada ceva live sa vina la intalniri...ca e multa lume noua si doar cativa apar pe acolo...veniti fratilor 2-3 ore din timpul vostru pretios sa mai cunoasteti oameni noi...
as putea face o lunga lista cu useri "noi" dar pe care nu i`am vazut vreodata la vreo intalnire... |
eu unu ma simt..dar momentan masina nu e intr`o stare foarte buna...si ce sa fac...sa vin sa ma fac de ras cu ea? pana acum mam ocupat doar de reparatiile interioare si tehnice.,...de vopsit in toamna...si ce sa fac..sa vin cu un cielo vechi de 12 ani...care nu arata prea bine...si restu cu masini"noi" si k`lumea...sincer acum. . .as veni cu cea mai mare placere daca as avea si eu masina prezentabila...
|
donn... stai linistit ... acuma tine de fiecare ... si eu am masina veche de 12 ani .. si nici a mea nu se prezinta ca in prima zi ... dar ma duc mereu la intaniri .. pt ca vrem sa fie intalniri ... pt pasionati de masini .. nu pt masini in sine :)
noi mai mult stam si vorbim , glumim .. la o poveste .. o punga de seminte... nah .. sa treaca timpu... ca intre prieteni cand stateam in fata blocului |
pai da...dar io sunt pe langa ..."prieteni" si ma simt asa putin na...nu cunosc pe nimeni...in fine sper ca la inceputul lui august sa vin ca duminica viit plec pana la constanta....si oricum nu prea stiu eu valcea...deci va trebui sa ma ajutati creva :D
|
alexika, eu ziceam ca vreau pozele si filmuletele, nu le vreau postate, le vreau pentru cine le are sa mi le trimita pe net, pentru ca e destul de dificil pentru mine sa plec din sibiu sa ajung in valcea la fiecare intalnire.
Sper ca ai observat ca incerc sa ajung la cate se poate. Cat despre liniute si nfs most wanted, eu incerc sa fiu least wanted. Da , imi place adrenalina, si cum te simti cu 3 sec. inainte sa pleci, dar asta nu inseamna ca tot ce vreau e treaba asta. Era vorba pentru cei care vor sa se dea, de un loc unde sa se dea, iar despre ceilalti, de un loc unde sa putem sta, in cazul in care nu vrem sa aparem iara in "almanahu`" politistilor, ca ai vazut si tu ca vin oamenii sa faca poze. |
Momentele-cheie din cei 80 de ani de siguranta Volvo:
1944 Celula de siguranta (“Safety Cage”) 1944 Parbrizul laminat 1959 Centura de siguranta cu prindere in trei puncte pentru scaunele din fata 1960 Tabloul de bord captusit 1964 Prototip al primului scaun pentru copii orientat contrar sensului de deplasare 1966 Sistemul de franare cu circuit dual 1966 Zonele de deformare 1967 Centurile de siguranta pentru scaunele din spate 1968 Tetiere in scaunele din fata 1969 Centurile de siguranta cu prindere in trei puncte si limitatoare in scaunele din fata 1972 Centurile de siguranta cu prindere in trei puncte si limitatoare in scaunele din spate 1972 Scaunele de siguranta pentru copii, orientate contrar sensului de deplasare 1972 Volvo Experimental Safety Car (VESC) 1973 Coloana de directie deformabila 1974 Barele de protectie cu efect amortizor 1974 Celula de protectie a rezervorului de combustibil 1978 Perna de inaltare pentru copii 1982 Protectia anti-scufundare a autoturismului 1982 Oglinzi retrovizoare cu unghi larg 1984 ABS (Anti-lock Braking System) 1986 Luminile de panica 1986 Centura de siguranta cu prindere in trei puncte in locul central al banchetei din spate 1987 Centurile de siguranta cu pretensionare 1987 Airbag pentru sofer 1990 Perna inaltatoare pentru copii, integrata 1991 SIPS (Sistem de protectie impotriva impacturilor laterale) 1991 Ajustarea automata a inaltimii centurilor de siguranta frontale 1993 Centurile de siguranta cu prindere in trei puncte si limitatoare – standard pe toate scaunele 1994 Primele airbaguri laterale 1997 Sistemul ROPS (Rollover Protection System) la C70 decapotabil 1998 WHIPS (Sistemul de protectie impotriva accidentelor de tip “efect de biciuire” ) – coliziunile din spate 1998 Airbag-ul lateral de tip cortina 2000 Inaugurarea Volvo Cars Safety Centre din Göteborg 2000 Sistemul ISOFIX pentru scaunul copilului 2000 Airbaguri de protectie cu declansare in 2 etape 2000 Sistem de securitate si asistenta la drum Volvo On Call 2001 Volvo Safety Concept Car (SCC) 2002 Sistem active de stabilitate RSC (Roll Stability Control) la Volvo XC90 2002 Sistem ROPS imbunatatit 2002 Bara suplimentara de protectie frontala in Volvo XC90 destinata cresterii compatibilitatii de siguranta in cazul accidentelor cu autoturisme mai joase 2002 Crearea primului manechin “insarcinat” (“pregnant crash dummy”) 2003 IDIS (Intelligent Driver Information System) – system de gestiune electronica a informatiilor catre sofer 2003 Structura noua frontala, brevetata Volvo, pentru protectie sporita la coliziuni 2004 BLIS (Blind Spot Information System) 2004 DMIC (Airbag-uri de tip cortina montate in usile laterale) - pentru decapotabile 2004 ACC (Adaptive Cruise Control) – pilot automat adaptiv 2005 Sistem Volvo CoDriver (concept) 2005 Volvo MultiLock (proiect de cercetare) 2005 Sistem de alertare a soferilor obositi (concept) 2006 PCC (Personal Car Communicator) cu senzori de detectare a batailor inimii – telecomanda inteligenta 2006 Faruri Bi-Xenon active 2006 Collision Warning with Brake Support – sistem de avertizare a coliziunii frontale, cu suport la franare 2007 Sistemul City Safety - sistem pentru evitarea coliziunilor la viteze mici (concept) 2007 A doua generatie a sistemului de protectie WHIPS 2007 Structura laterala mai puternica - bare de otel cu diferite grade de rezistenta 2007 Perna inaltatoare pentru copii integrata, cu limitator de forta si doua etape de inaltare 2007 Extinderea airbag-urilor de tip cortina pentru o mai mare siguranta a copilului |
Malos deschide-ti tata un topic cu volvo... nu mai strecura pe aici :d ca ar fi mai interesant.
|
mie mi se pare ok....din moment ce omu vrea sa ne arate performantele volvoului ...daca el e pasionat ...si daca nu vrea sa deschida un topic ...zic ca e ok:) ...pentru ca e tot o discutie:)
|
@ Malos .... anii aia sunt reprezentativi pt Volvo ... sau pt toata industria autobomobilistica ?
Intreb pt ca sunt unele chestii (destul de multe ) care sunt prezente si pe alte marci ( VW , Audi , Mertz , BMW , etc ) chiar sunt curios si nu cunosc exact cum sta treaba... Volvo a inventat toate acele elemente de siguranta ? |
Din cate stiu eu da...acum nu stiu ce au inventat celelalte marci...poti sa postezi daca e.
|
Din cate stiu eu de la Top Gear, Mercedes a fost cel care a folosit prima data sistemul ABS si ESP pe Mercedes S-Klasse
|
Dap ai dreptate...ABS-ul a fost inventat de nemti...de firma BOSCH iar primele masini care au folosit ABS-ul au fost camioanele si S-klasse de la Mercedes in 1978.
Probabil Volvo a folosit sistemul in 1984 de aceea apare acolo in lista... Cum am scris la inceputul listei..."momente cheie in cei 80 de ani de volvo", deci sunt bagate laolalta si chestiile care le-au pus ei pe masina prima oara, ma gandesc. |
aha ... de`aia aveam si eu unele dubii dar nu eram sigur .. :)
|
da mare sistem de siguranta e bi-xenonu ;))
|
normal ca e, ofera vizibilitate mult mai buna decat becurile halogen
|
Am si eu o intrebare....de curand am gasit in parcare masina zgariata usa fata si spate cu cheie banuiesc:chainsaw::chainsaw: ... sau moneda ceva...:evil::evil::evil::chillpill
Ar fi vreo metoda sau ceva...sa fac sa mai dispara din zgarietura ? eventual polish ? nu e asa adanca zgarietura ! |
daca dai cu polish dispare din ea adica e mai putin vizibila, depinde cat de adanc a dat....
Singura metoda sa iti protejezi masina la noi in parcare e sa`ti pui alarma cu camera de filmat, pager si sensibilitate la maxim...e ceva de speriat:) |
adytzu .. daca e adanca zgarietura ( se vede alb / negru ... adica tabla direct ) ... nu ai ce sa`i faci .... eventual un polish foarte bun.. ca sa ii mai reduci din vizibilitate .. dar tot o sa ramana....
daca nu e totusi atat de adanca... adica inca se mai vede culoarea... stearsa... dar se vede..... incearca la fel cu polish ca s`ar putea sa iasa .... |
Si un polish FOARTE BUN ? sa mai reduca din vizibilitate ? sau unde pot sa ma duc ?
poate cu camera de filmat...cam cat ar costa un sistem ?:)) |
pui un webcam si e mai ieftineala,
Polish faci la expert detaliling parca sau cum se scrie ca am o problema cu ........ cuvantul asta:) |
3 Attachment(s)
Runcu Drift Sesion!
Citroen Xsara 1.6 Break ! :)) Enjoy! |
Quote:
|
io zic ca totusi bi-xenonu ala e o chestie de confort si nu de securitate si siguranta pasagerului ;)
|
bi xenonu` ala iti ofera tie confort (in cazul in care nu e asfaltul ud, ca atunci nu mai vezi nimic) dar ii orbeste pe cei care vin din fata. Deci siguranta la treaba asta ....
|
nu vorbeam despre instalatii made in china montate pe dacie :))
|
frumos DjRainManFast ...... ;)
|
Multumesc...sper ca in viitor sa mai vin cu surprize de genul asta! Si as vrea sa nu fiu singurul...
|
sa fie cat mai multe ...... si eventual inca o Bere la cort ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning