![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
ce de aglomeratie e pe aici.. n-am mai postat de mult si o sa imi ia ogramada pana va scriu tuturor
suspensia sport a golfului a ajuns,iar diseara o voi monta :lol: la pisicuta am inceput sa dau jos interiorul,si am facut masuratori pentru rollcage |
Caroseria a fost montata:).Vineri dimineata montam motorul asta dupa ce vor fi montate scaunele fata si noul volan.Bancheta spate nu va mai fi montata ca ma bate gandu sa ii pun un rollcage.
|
Din pacate, Citroen-ul a fost dat la fier vechi:cry:. Masina era atinsa foarte rau la lonjeroane, nu se vedea, din cauza formei caroseriei...Am cumparat VR6-le 2.8L, de la Taboku, cu 500E, acum imi caut un golf 2/3/4 cu 4 usi, fara motor. Daca aveti sau stiti pe cineva, va rog contactati-ma URGENT! Zilele astea, sotia mea va naste si nu am masina...
La drift machine, s-a dat comanda de roll-cage, dupa ce l-am rugat pe cristi sa dea comanda de doua. S-au montat pe spate niste e39 m wheel 18", cu gume aproape noi, pe care le-am avut pe e36-le vechi, pana sa iau BBS-urile; iar pe fata niste replici m3, pe 19, cu gume ~72% |
2 Attachment(s)
acum cateva minute a venit fratimiu pe la mine si cu el a venit si o bara noua pt nissan pe care o ador va pun cateva poze sa vedeti cum vine. Tis-ule dupa parerea mea jantele pe dacie sunt perfecte ca sunt pe 16 nu cred ca am nevoie de mai mici si am eu un prieten cu un golf 3 visiniu cu motor de 1.8 defect daca te intereseaza vb pe pm
|
2 Attachment(s)
Salut tuturor..am c-am pierdut sirul asa ca nu prea pot sa va iau la rand deoarece am lipsit mult timp:))..dar cu toti faceti o treaba foarte buna...
Revin si eu cu niste noutati Broasca-Din pacate a fost data in schimbu al unei alte masini..masina trebuie sa ajunga din Bucuresti... Ursu-Nu prea a mai avut grija de el..a inceput sa dea rugina pe la evazari spate...am cumparat o capota si apoi l-am lasat in garaj..dar acum am facut rost de bani si incet incet am de gand sa il vopsesc... E46-Il astept de la Jurec :))...In rest..numai bine! |
8 Attachment(s)
Salut.
De curand am achizitionat si eu un vw golf 2 dela un batranel care a avut foarte mare grija de el. Masina a costat 1500 euro si arata extraordinar de bine.Singura problema este la cutia de viteze care va fi reparata curand. Pe viitor vreau sa i achizionez o suspensie sport reglabila si niste BBS RS dupa care voi trece la masca cu 4 faruri si faruri clare. R.Equinox arata bine e30-ul.Mai ales daca i vei da si o vopsea frumoasa. Imi cer scuze de calitatea pozelor... Si am si eu o intrebare.De ce nu ma lasa sa salves png cu programul fraps??? Uitati ce zice help pls |
3 Attachment(s)
@Cristy_dacia cauta alt fraps ca nu e bun ala
Acum 2 minute am terminat masina cat de cat pentru vopsit |
Quote:
Presupun ca vei merge pe stilul jdm?? Se pare ca si eu va trebui ori sa i dau o rectificare ori sa o revopsesc total caci am fost si eu acu la o tura cu ea si am zgariat aripa fata dreapta:( |
3 Attachment(s)
Astazi a sosit kitul M pentru E34.Si in 2 ore lam montat.Eu zic ca arata super bine.Maine masina va intra la vopsit.
|
6 Attachment(s)
@R.Equinox: Păcat de urs.Remediază-l cât mai repede.
Apropo,evacuarea e desprinsă ? @cristy_dacia: Arată fantastic Golf-ul. :D Să ai parte de el. @balint: Ce culoare va fi ? @ionut.alex63: Mi se pare mie,sau mai merge lăsată pe faţă ? Am montat noua suspensie HKS Hipermax III Sport.E puţin cam rigidă,dar cauciucurile nu freacă deloc. În seara s-ar putea să fac rost de un set de M Contour II pe 17" OEM. :D |
Quote:
|
@Cristy - Culoarea va fi o surpiza , da stilul jdm cu cateva modificari de mine:D
@Darius - Culoarea e surpriza M-au sunat baieti in legatura cu kitu , in seara asta ajunge iar maine il instalam:D |
Quote:
Este mortala masina |
7 Attachment(s)
a venit masina de la tinichigerie , intre timp am adunat si niste piese , cum a ajuns m.am si apucat de ea incepe sa prinda forma zic eu :D incerc sa caut un M60 V8 de 3.0 sau 4.0 intre timp, asta pt ca am gasit ceva in motoru ei actual ce nu imi place un cilindru uzat :( cam asta am facut azi pe la ea
|
4 Attachment(s)
pun si io 2 poze cu masina de drift...sper sa va placa...mai e de lucrat si 2 poze de cand am luato
|
1 Attachment(s)
Si pun si eu o poza cu masina dupa ce a fost proptita foarte usor intr-un parapet:(
Norocul meu e ca este doar zgariata umpic. Maine o voi da cu niste spritchit sa nu rugineasca NtzDra Hai ca pana la urma iasa ceva din bmw. |
2 Attachment(s)
Frumoase Jucarii Baieti....
Treaba La 3 e gata....urmeaza mai pe seara noua achizitie ;) chestii noi pe Golf: -bot vento -jante noi -gume noi -inmatriculat Ro -portbagaj clean -vopsea noua 8) |
5 Attachment(s)
Montat eleron pe care am dat 350 lei si evacuare full inox, 700 lei. Doua poze cu masina in actiune. Astept roll-cage, dupa care masina va fi dotata cu emblema sponsorului.
Noua achizitie: Mazda 3, an fabricatie 2010, motor B16B VTEC, 39.951 kilomteri facuti de vechiul proprietar. Este full-option, pretul de achizitie a fost 9300 E, eu sunt al doilea proprietar. Masina este foarte ingrijita si nu va vedea modificari deocamdata. Consumabilele abia au fost schimbate, chiar cu cateva zile inainte sa o cumpar eu. @tomas cum poti sa mergi cu gumele alea pe fata ? arata foarte bine masina, poate exceptand un pic portbagajul. @cristy arata foarte bine masina! fi si tu mai atent cand conduci... @Equinox vezi ce faci cu rugina aia, sa nu se extinda! @ionutzgtt nu prea imi place bara fata... @balint asteptam vopseaua aia "secreta" :D. @ionut.alex arata bine kit-ul, dar vezi ca iti freaca rau in aripa spate! @Darius mama mea, cat de bine poate sa arate! @ntzdra merge bine treaba. (schimba modu', ca e cam urat...) @kitz mie imi pare mai mult a masina de show. |
3 Attachment(s)
am luat o masina de la rabla ptr rally
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
@Tomas SLRR-tu in cat timp ai facut toate alea, si cat te-a costat?
@Tis-ul-Foarte frumos, BRAVA!:lol: @kidz'-ai cumparat un sasiu si un evo fara roti ori tu ai cumparat evo-ul si dupa asta in 30 de secunde...era gata? Dupa o saptamana in sfarsit am scos-o la aer. Am terminat de montat stopurile cu dunga neagra, urmeaza ca pe maine sa instalez si farurile. Pe net am gasit si un set de Jante SportMax Racing modelul "002"(nu sunt noi, au fost montate pana acum pe un Kia, urmeaza sa le vopsesc in rosu). Gumele le aveam prin garaj, nefolosite si inca sigilate:o. Am sa imi cumpar inca vreo 2 seturi de jante diferite, dar pana atunci mai vedem. In curand veti afla si noul meu sponsor8). |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tisule ....cine isi scoate masina prin Romania Cu Gume Dalea Pe Ea? O Scot Si Eu Pe Cativa Kilometri...Nu Pe Drum de 500km..... Kidule.....masina e c-am terminata de vreo 2-3 zile....sincer...nu am prea avut timp de facut poze....ieri la SuperMarket am facut si eu cateva.... pai per total vreo 3000-4000e nu am mai tinut cont ... |
1 Attachment(s)
@Tis-ul: Foarte frumoasă Mazda.
Faci te rog ptr. mine o poză cu interiorul pisicii ? @KidForDrift: Să le învârţi sănătos. Tocmai am pus jantele şi am făcut o poză.Fac mai multe mâine pe zi. Jantele sunt OEM Contour 17x10 cu cauciucuri 245/25/R17.Am dat 250E cu tot cu cauciucuri. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
DariusAlexandru - imi place cum lucrezi la masini, foarte elegant si cu un stil ce mie imi place! bravo , noua ta pisi arata foarte bine:D
Jantele sunt ce trebuie!!!!!!!! Tis-ul - pe sierra nu mi-as pune alta toba fiecare cu gusturile sale. Ori am vazut eu prost ori nu stiu dar tu pe pisica ta de drift ai motorul pus invers?:)) R.Equinox - daca ai nevoie de ceva piese de urs mai am eu ceva intreaba si poate am!!! pune-l pe picioare ca-i pacat de el, prea frumos ii :) Tomas_SlrR - ce blana ii masina :x pfff KidForDrift - impecabila masina, superba!!!!!!!!! Azi am iesit la o mica plimbare cu Sierra (pana in Valcea :)) ) si mi-am gasit bara fata si banoduri+arcade insa cam scumpe 700 lei dar am zis sa nu ratez ocazia deci kitt XR4 complet :D Mai ramane masca fata, eleron spate, interior refacut in totalitate, jante, motor si poate...poate capota de RS |
2 Attachment(s)
O veste foarte urata pentru mine... a fost plecata maicamea pana la farmacie cu honda si masina era parcata langa farmacie... ei bine un idiot nu si-a mai controlat masina si a intrat direct in Honda mea draga (din fericire mama era la farmacie) si uitati cum a ajuns... sper sa scot dauna totala este descentrata din toate punctele de vedere... motorul a sarit de la loc este praf
Tipul a avut viteza foarte mare si esta la spital internat! |
Quote:
Cam pela ce bani se mai gasesc aceste siere?? Acuma pe seara mi-am dat si eu comanda de o grila sara semn cu 4 faruri depe siteul 4 tuning care ma costa 132 lei. Abia astept sa imi vina |
1 Attachment(s)
Azi cand am fost la dezmembrari sa duc bancheta spate am vazut un m3 ;;) cu jante originale pe 19".Am vorbit si am negociat la sange cu safu' si am ajuns la pretu de 500lei cu tot cu bancheta data.Poza la masina fara planetara si janta pusa:).In noaptea astea muncesc din greu pt ca maine dimineata sa ma duc la munca cu masina.Attachment 2467085
|
Cumpar masina,de preferabil cat mai veche si intro stare cat mai proasta!
Vreau sa fie un proiect luat de la 0, asa ca daca doriti sa va scapati de toate petarzile,ruginite, cu sasiu sudat,lovite,etc acum e momentul. preferabil: golf 1/2/beetle/t2/sierra/tueno ae86 etc. |
4 Attachment(s)
Aseara la 18:00 a ajuns kitu ,dar cei care mi lau livrat comanda mi-au facut cadaou o toba Big Jap in total a fost 900 lei , am lucat pana acuma nu am inchis nici un ochi , inainte sa montez kitu am grunduit masina:D, maine e la vopsit:D
|
1 Attachment(s)
Masina a plecat la colantare,deocamdata nu voi pune sponsori pe ea,doar o voi colanta intr-o noua culoare ! :lol:
|
4 Attachment(s)
Am montat si suspensia, si maine plec in Germania dupa o masina pe care vreau sa o fac de drift, mai exact un 350Z.
|
2 Attachment(s)
He he he,masina e gata:).Am reusit sa trag niste cadre la viteza luminii dar merge.(pozele se vad cu grafica proasta pt. ca poze sunt facute cu screen shot..nu gasesc un fraps bun).Attachment 2467356
Attachment 2467357 Am facut masuratorile pt. rollbar si ar sa vina si asa ceva:). |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
balint Usor usor ajunge la stadiul de Readusa la viata,spor la treaba.
Cristi.megane Ce culoare o sa o faci? Plesa Frumoasa rau masina,mai ales combinatia de culori cretu_bs Nu arata rau masina,dar jantele alea sunt cam prea mari pentru masina,cel putin asa mi se par mie.Sper sa nu iei in nume de rau. Breaking News Golful a venit de ceva vreme de la dms28,apropo multumesc de ajutor,dar am muncit la ea,am cumparat urmatoarele: -jante pe 16"-4000RON -grila fata pentru 4 faruri(200RON),urmeaza sa cumpar 4 noi -suspensie mai joasa(2000RON) Urmeaza sa ma duc azi dupa numerele de inmatriculare. Iar la Skoda ma gandesc sa iau un kit exterior nou ,dar vad ,ma mai gandesc. |
Tornado sa speram sa reusim sa o inmatriculam .. ca au cerinte foarte mari ...:sad:
|
2 Attachment(s)
A sosit noua achizitie...
E vorba despre un E36 318 is din 1992 cu motor 1.8 de 140cp benzinar.....Masina are multe optiuni...destule clima dual, faruri lupa, proiectoare, geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite si heliomate, servo,ABS, airbag, , inchidere centralizata+alarma, jante aliaj 18", distributie lant, toba sport , anvelope iarna+anvelope vara...masina a fost adusa in 2009 din germania....are 245,000Km din care 32000 km facuti in Romania...Planuri de viitor..multe:))) Attachment 2467454Attachment 2467455 @cristy_dacia-Frumoasa achizitie..! @ionut.alex63-Arata bine! @DariusAlexandru-A cedat un suport..Arata crima e36!:D @NtzDra-Incet incet prinde forma..bravo @Tomas_SlrR-Incearca un alb la jante! @Tis-ul-Mazda aia e o masina de familie ma!:))) @KidForDrift-Si ce m-ai sponsor:)) @balint-Ma superman!...mai incet... @Cristi.megane-Ce culoare? @Plesa-Ce bine poate sa arate:shock: @Tornado_90-frumos golf:D |
6 Attachment(s)
Quote:
Tornado_90 ce suspensie ai pe golfulet??? Astazi am umblat toata ziua cu masina deoarece am fost sa imi scot numere rosii deoarece era pe bulgaria trecuta si tot odata am fost la un prieten acasa si am luat o pereche de triple care m-au costat 264 lei A si tot astazi am fost la un prieten sa se uite ce ar avea cutia de viteze si se pare ca pierde ulei si trebe schimbata.Dar deocamdata merg cu ea asa cat mai poate caci sasa cand voi face rost de bani mai multi voi lua un motor de vr6. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning