Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

criminales 10-04-11 09:53

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4235955)
Corect, in sfarsit gasesc pe cineva care rationeaza aici....Ue a fost mai mult cu M in fata pt romani. Faza cu Bmw-ul a fost mai mult o caterinca la derbedeul ala care din start a inceput sa ma jigneasca de parca el era cinste ce mare zmeu si ar avea dreptul sa dea in oricine cu o parere diferita de-a lui, asa ca l-am luat la mistou grosolan, ca cu d-astia numai asa poti rationa.
Oricum se vede o treaba din faptul ca nu prea s-a prins nimeni ca eu mai mult la mistou am zis totul.
Daca vreti solutii, cam orice a-ti dat mai sus(am apucat sa citesc mare parte din discutiile sterile) va atrage doar rasete din partea petrolistilor, asa ca daca vreti chiar sa faceti ceva care sa ii afecteze cat de cat, hai sa bagam o actiune fill&go....dar nici asta nu prea ar avea mare succes, pt ca dupa putin timp se vor schimba unele treburi pe la pompa, si o sa faca precum in unele pompe deja exista, si anume preplatitul, si apoi pompa nu lasa decat cat ai platit, asta e una; si alta solutie astfel nu vad decat ori o revolutie ori cumparatul de unde e mai ieftin, pt ca boicotatul e mai mut o joaca de copii, pt ca atata reprezinta pt ei cuantumul incasarilor de la persoanele fizice(sub 10%).

sper sa rezolvati ceva in tara asta
nu va mai certati in loc sa fiti uniti petrolul ni l-au luatu spitalele le desfiinteaza si tot asa ce face statul roman cu taxele care le colecteaza
scumpesc benzina scumpesc alimentele si toate utilitatile e josnic noi ne certam intre noi si ei ne fura pe fata tin sa cred ca ne meritam soarta
toti care au fost la putere ne-au furat dar astia de acuma ne-au sclavit pe viata pe noi si pe copii noistri si copii copiilor nostri cu FMI lor
asta e noi ne-am facuto cu mana noastra
si nu vreti sa va exemplific si cum si de ce ca o sa ziceti ca sunt nebun
dar ginditiva nenea base cite dosare are si cum a iesit presedinte si dupa ce a iesit presedinte cum a fugit si a facutimprumuturi la FMI daca vreti si veti vedea ceia ce se intimpla in trara asta care este distrusa gata pina aici ne a fost putem noi face mama revolutiei si mama razboiului cu puterea oficial suntem sclavii lor
https://www.youtube.com/watch?v=ldLs5JTWAf8
si cei care a fost inaintea lor dar cei ce sunt acuma ei sunt calaii cu adevarat
https://video.google.com/videoplay?do...8239444663350#
uitativa aici si veti intelege ceia ce se intimpla si vedeti ca sunt destule filme care va vor schimba parerile despre viata si ce se intimpla in tara asta asta daca vreti

yoyoyo 10-04-11 12:49

unii nu stiu jocul politic,altii il stiu si nimeni nu face nimic si nici nu va face deal with it.

criminales 10-04-11 17:02

Quote:

Originally Posted by yoyoyo (Post 4242505)
unii nu stiu jocul politic,altii il stiu si nimeni nu face nimic si nici nu va face deal with it.

atunci nu ne ramine decit sa ne dam foc sau sa ne legam cu lanturi de picioare si de git si sa ne legam ca ,ciini la portilre lor asa vom trai mai bine
spor la intins piinea in zeama ramasa de la ciolanele lor
asa ca baieti va urez o viata placfuta in romania si tot ce va doriti
o sa ajungeti sa mergeti la alimentara cu ak47 sa va cumparati o piine asa ca antrenativa pe CS cit mai aveti timp urmeaza sa practicati si in realitate

adrian78bmw 10-04-11 19:55

Carburanţii se vor ieftini cu siguranţă după ce pe piața românească va intra un nou jucător puternic, precum compania azeră SOCAR, spune Hamza Karimov, şeful reprezentanței din România. SOCAR este interesată şi de preluarea Oltchim, întrucât şi-a planificat extinderea în Europa a activităţii de petrochimie

http://www.adevarul.ro/financiar/SOC...460154233.html

Daci 10-04-11 20:33

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 4243746)
Carburanţii se vor ieftini cu siguranţă după ce pe piața românească va intra un nou jucător puternic, precum compania azeră SOCAR, spune Hamza Karimov, şeful reprezentanței din România. SOCAR este interesată şi de preluarea Oltchim, întrucât şi-a planificat extinderea în Europa a activităţii de petrochimie

Daca e adevarat, ca eu nu mai cred nimic din ce se zice/scrie/promoveaza eu ma abonez la ei daca nu intra si ei in monopol.

Ca o paranteza, mie mi-a placut strategia Lukoil din Arad cand au deschis benzinarii benzinarii in unele locuri chiar vizavi de alte benzinarii ale altor companii.

IULY-CLA 10-04-11 20:37

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 4243746)

Asta e vrajala ...mam saturat 22 de ani de minciuna ....SUNTEM UN POPOR DE RATATI MINCINOSI ....in tara asta nimic nu se eftineste totul se scumpeste pe zi ce trece .....guvernanti nu cunosc cuvantul eftinire

yoyoyo 10-04-11 21:29

daca nu se rezolva nimic dc ne mai plangem?

Daci 10-04-11 21:33

Quote:

Originally Posted by yoyoyo (Post 4244131)
daca nu se rezolva nimic dc ne mai plangem?

Chiar m-ai pus pe ganduri. Nu gasesc nici un raspuns, doar ca poate ne mai varsam "of"-urile intre cativa care am dori altceva sau poate ca vedem altfel lucrurile din jurul nostru pe care le si intelgem diferit fata de omul de rand preocupat de imaginea lui in societate. Parearea mea personala.

yoyoyo 10-04-11 21:41

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 4244154)
Chiar m-ai pus pe ganduri. Nu gasesc nici un raspuns, doar ca poate ne mai varsam "of"-urile intre cativa care am dori altceva sau poate ca vedem altfel lucrurile din jurul nostru pe care le si intelgem diferit fata de omul de rand preocupat de imaginea lui in societate. Parearea mea personala.

deci pana la urma ne plangem ca doar asta ne-a mai ramas!

Nautilus 10-04-11 21:52

Relativ la preţurile practicate azi de Lukoil, Petrom şi Rompetrol, da, se vor ieftini.
Aşa cum Petrom, de frica reclamei proaste din decembrie, ianuarie şi februarie, a ieftinit temporar faţă de concurentul său, Lukoil. (Şi a retras clipul idiot cu bunul-simţ şi responsabilitatea, pe care nu îl mai văd pe nicăieri. Ştiind câte zeci de mii de euro costă realizarea unui clip, nu pot decât să mă bucur de paguba lor :) )
Aşa cum Lukoil, de frica concurenţei Petromului, a ieftinit şi el înainte de evenimentele de joi-vineri, şi a scumpit mai moderat după ziua de joi.

Cu câţiva bani.

E foarte posibil ca Petrom să vândă cu 5,25 lei litrul şi SOCAR, în viitorul apropiat, cu 5,20 sau 5,15. E mai puţin probabil însă ca unul să vândă cu 5,25 lei şi celălalt să facă dumping vânzând cu 3 sau cu 4 lei.

Chiar dacă leul se apreciază (suficient încât barilul de petrol importat de acei jucători de pe piaţă care nu au acces la petrol românesc ca Petrom să fie semnificativ mai ieftin ca până acum) tot nu putem vorbi de o diferenţă majoră de la o staţie la alta. Scade benzina la unul la 5,0 sau 4,5, ceilalţi nu o vor da în niciun caz cu 3,0 lei. Poate scad şi ei, la 4,2 spre exemplu.

Foarte mulţi am crezut că protestul nu va reuşi. Că jivinele cu costum şi servietă vor înghesui căciula pe urechi, cum ar fi spus răposata mea bunică, şi se vor preface că nu ştiu de noi. Însă planul a funcţionat, presiunea concurenţei a fost simţită, Petrom şi Lukoil s-au mişcat... şi asta nu ne foloseşte la nimic. Ăsta e lucrul care înfurie cel mai tare, să vezi că au înţeles mesajul şi au răspuns la el, dar în limita a câţiva bani, nici măcar cât să câştigi un litru la un rezervor.

Caraghios, nu? Aduce aminte de bancul cu cei doi prăvăliaşi evrei care vindeau zahăr.

~Nautilus

criminales 10-04-11 22:00

Quote:

Originally Posted by yoyoyo (Post 4244190)
deci pana la urma ne plangem ca doar asta ne-a mai ramas!

in timpul emisiunii la care am luat parte alaturi de cei lanti 2 invitati a intrat un economist in direct si ne-a adresat o intrebare care acum vo adresez si voua
Cum se face ca in ori ce carte de economie cuvintul criza inseamna scaderea preturilor pt a te mentine pe linia de plutire si nu a da faliment
intrebare acum vine Daca vre un invitat imi pote spune cum se face ca lanoi e tocmai invers in loc sa scada preturile la noi cresc
si acum va dau si raspunsul
si sa stiti ca faceti parte dintr-un mare experiment facut de fmi care vrea sa vada cam cit pote rezista un popor si cit poate fi infometat https://www.youtube.com/watch?v=eWR02DzxOMk
https://www.youtube.com/watch?v=a9qaU...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=63saK...eature=related
o seara placuta tuturor
facem parte dintr-un mare experiment facut pe noi nu va simtiti cobai
taxe abuzive si asa vrea statu ...simult mai multe stati si ginditiva
fratilor tara nostra e cel mai mare exportator de banane ....
WTF
SA FIM SERIOSI

adrian78bmw 10-04-11 22:08

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4244266)
in timpul emisiunii la care am luat parte alaturi de cei lanti 2 invitati a intrat un economist in direct si ne-a adresat o intrebare care acum vo adresez si voua
Cum se face ca in ori ce carte de economie cuvintul criza inseamna scaderea preturilor pt a te mentine pe linia de plutire si nu a da faliment
intrebare acum vine Daca vre un invitat imi pote spune cum se face ca lanoi e tocmai invers in loc sa scada preturile la noi cresc
si acum va dau si raspunsul
si sa stiti ca faceti parte dintr-un mare experiment facut de fmi care vrea sa vada cam cit pote rezista un popor si cit poate fi infometat https://www.youtube.com/watch?v=eWR02DzxOMk
https://www.youtube.com/watch?v=a9qaU...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=63saK...eature=related
o seara placuta tuturor
facem parte dintr-un mare experiment facut pe noi nu va simtiti cobai
taxe abuzive si asa vrea statu ...simult mai multe stati si ginditiva
fratilor tara nostra e cel mai mare exportator de banane ....
WTF
SA FIM SERIOSI

Da vezi ca daca e criza si nu se vinde mai apare un efect invers acuma nu stiu daca si la benzina:produsul se vinde mai putin dar costul de productie ramane la fel si producatorul creste pretul pentru a-si acoperi costul de productie

Nautilus 10-04-11 22:09

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4244266)

Întrebări mai complicate:

- SUA şi UE şi-au diminuat consumul zilnic de petrol faţă de 2008. În SUA stocurile de petrol ale statului (Strategic Petroleum Reserve) şi ale companiilor care se ocupă cu transportul prin conducte cresc din decembrie încoace de la o săptămână la alta. Dacă nu e consum, deci nu e cerere, de ce creşte cotaţia bursieră a petrolului?

~Nautilus

Gixer 11-04-11 10:58

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 4244305)
Întrebări mai complicate:

- SUA şi UE şi-au diminuat consumul zilnic de petrol faţă de 2008. În SUA stocurile de petrol ale statului (Strategic Petroleum Reserve) şi ale companiilor care se ocupă cu transportul prin conducte cresc din decembrie încoace de la o săptămână la alta. Dacă nu e consum, deci nu e cerere, de ce creşte cotaţia bursieră a petrolului?

~Nautilus

Simplu, pt ca oferta e mult mai mica.

Nautilus 11-04-11 11:12

LOL.

Când dai un răspuns pe care îl crezi simplu, ar trebui să mai pui şi ceva date. Măcar cât să demonstrezi că ai pus mâna pe carte.

~Nautilus

Mustang 11-04-11 16:39

Ca dovada a strofocarii romanului de-a lungul timpului pentru ca benzinarii sa nu mai mareasca preturile, benzina s-a scumpit cu inca 3 bani de vineri cand s-a scumpit cu 9 bani.

yoyoyo 12-04-11 11:13

Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4247004)
cel mai simplu "sa fugim " dc sa nu ramanem si sa luptam pt cei al nostru si ce ni se cuvine. parerea mea

pai ce avem putere ca sa luptam? suntem indeajuns de uniti ca sa luptam? pe noi cine ne sustine?,asa ca cel mai simplu e fuga,stii tu (fuga-i rusinoasa dar sanatoasa):D

criminales 12-04-11 12:01

Quote:

Originally Posted by yoyoyo (Post 4248329)
Nu o lua omule in nume de rau,dar asa mi se pare mie ca esti pe dinafara,ca gandesti foarte pueril,nu te-am jignit cu nimic in caz ca te simti,nu tre sa sari asa din scaun chill out homie si nu uita get real ;)

mai vb peste ceva timp ceia ce stiu stiu de sus tare si 90% din oamenii care ii stiu sunt plecati si restul de 10% urmeaza sa plece e vai sia amar de viata noastra ai sa vezi si atunci nu ai sa ma mai cosideri pueril
da unde ai vazut sa inchida spitale ca sa faca buget parlamentarii
frate in bulgaria parlamentari au donat 25% din salarul lor bugetului statului
si au folosit 10 parlamentari o limuzina
la noi 1 parlamentar foloseste 10 limuzine delux si la un mercedes de 300mii e zice ca nu e comfortabil sa imi moara masa nu iti vine sa ii f...
da ce sa facem cill cill pina cind ?
lasati ma faceti ce vreti si cum vreti
dar degeaba au murit acei oameni in 89 da scuze tu nu earai atunci

IULY-CLA 12-04-11 20:29

Domnilor Ceausescu a construit spitale,scoli,orase etc ca sa traim civilizat toata lumea avea un servici adica un rost in viata .....iar astia nu mai stiu ce sa inchida sa falimenteze sa vinda au ruinat tara ....vor respectati de unde cand salatiu nu iti ajunge de la luna la luna.....preturi de UE si salatii dde doi lei si mai vor sa traim civilizat ,o sa ajungem ca un jungla ...e o vorba...CINE POATE OASE ROADE CINE NU MOARE asta e romania de azi

aleks 12-04-11 20:54

De când există 4tuning am respectat cu toţii o regulă: indiferent de subiectul abordat, pe 4t NU FACEM POLITICĂ. De niciun fel.
Deci, ori discutăm despre carburanţi şi subiecte conexe, ori nu postăm deloc.
Vă rog ţineţi cont de asta când scrieţi.

yoyoyo 13-04-11 14:47

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 4248477)
mai vb peste ceva timp ceia ce stiu stiu de sus tare si 90% din oamenii care ii stiu sunt plecati si restul de 10% urmeaza sa plece e vai sia amar de viata noastra ai sa vezi si atunci nu ai sa ma mai cosideri pueril
da unde ai vazut sa inchida spitale ca sa faca buget parlamentarii
frate in bulgaria parlamentari au donat 25% din salarul lor bugetului statului
si au folosit 10 parlamentari o limuzina
la noi 1 parlamentar foloseste 10 limuzine delux si la un mercedes de 300mii e zice ca nu e comfortabil sa imi moara masa nu iti vine sa ii f...
da ce sa facem cill cill pina cind ?
lasati ma faceti ce vreti si cum vreti
dar degeaba au murit acei oameni in 89 da scuze tu nu earai atunci

Eram,deabia aparusem :-P, si da ai dreptate Romania e pe duca asta e clar nu exista viitor aici pt nimeni,absolut nimeni,am considerat pueril modul de a actiona chiar tu ai spus ca s-a murit in 89 degeaba,pai daca actionam cum ai mentionat crezi ca vom rezolva ceva? tot degeaba vom muri si acum nu se va schimba nimic! Se merita? inteleg toti suntem frustrati de situatie dar cum am mai spus si mai sus singura solutie si cea mai matura este sa ingoram problemele (care sigur nu au solutii) si sa "FUGIM" imigram,asta este, D.P.M.D.V. este ce-a mai inteleapta decizie.

yoyoyo 13-04-11 14:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4249854)
De când există 4tuning am respectat cu toţii o regulă: indiferent de subiectul abordat, pe 4t NU FACEM POLITICĂ. De niciun fel.
Deci, ori discutăm despre carburanţi şi subiecte conexe, ori nu postăm deloc.
Vă rog ţineţi cont de asta când scrieţi.

ok terminam cu politica ! Ca oricum nu foloseste la nimic pe deasupra apar si discordii :sad:

yoyoyo 13-04-11 21:18

Dupa cum am spus chill out ca vin si lucrurile bune,in sfarsit... deci a aparut un nou jucator (Socar) si deci concurenta = pretul petrolului va scadea! Parca a venit primavara si aici pe forum :peace:

Snoopy 13-04-11 21:55

Sa speram ca va intra pe piata cu niste preturi mai mici pentru atragerea clientilor.Oricum intrarea inca unui jucator pe piata combustibililor ar trebui sa miscsoreze pretul deoarece volumul vandut este tot acelasi dar impartit la mai multi, de unde rezulta vanzari mai putine,profit mai mic pentru fiecare in parte.Deci vor alerga dupa clienti :D

IULY-CLA 14-04-11 18:43

Sa scada pretul ....astia cu cunosc cuuvintul eftinire numai SCUMPIRE stiu

loverboy 14-04-11 20:39

Voi chiar credeti ca Socar daca v-a venii va vinde mai ieftin? Adica el sa aduca combustibilul tocmai din tara lor si sa-l dea si mai ieftin,va dati seama ce costuri de transport o sa aiba si sa se multumeasca cu profit mic.... bullshit.! Sau or sa cumpere combustibil ori de la petrom ori de la lukoil, si o sa-l vanda cu 4-5 bani mai ieftin. Ce-a rezolvat? NIMIC

Snoopy 14-04-11 20:44

Toretic ar trebui sa insemne ceva pentru ca le ia din cota de piata celorlaltora cea ce rezulta vanzari mai putine.

loverboy 14-04-11 21:33

Vanzari mai putine ===> preturi mai mari... deci tot nu e bine :lol:

Mustang 15-04-11 07:14

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 4256277)
Toretic ar trebui sa insemne ceva pentru ca le ia din cota de piata celorlaltora cea ce rezulta vanzari mai putine.

Nu chiar.
Vezi ca vor incepe campanii de fidelizare a clientilor. Pentru ca romanul se multumeste si cu o felie de salam dat pe gratis, se va fideliza grupului OMV/PETROM, chit ca are un pret cu 10 bani sau poate chiar mai mult la litru, fata de SOCAR. :)

umbra09 15-04-11 18:55

toti postati ce o sa se intample da asta o sa aflam oricum mai bn hai sa ne gandim la solutii sa se "intample" in favoarea noastra a consumatorilor (parerea mea)

yoyoyo 16-04-11 12:39

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 4256491)
Vanzari mai putine ===> preturi mai mari... deci tot nu e bine :lol:

Vanzari mai putine pt OMV si Petrom insa mari pt SOCAR pt ca o sa aibe pretul scazut si oricum nu ne pasa de OMV si restul...avem Socar acum!

B.81.WGX 16-04-11 13:10

si la ce preturi au ei lichidul necesar functionarii masinutelor noastre? si ce calitate au???

22VIN 16-04-11 19:23

Quote:

Originally Posted by B.81.WGX (Post 4260425)
si la ce preturi au ei lichidul necesar functionarii masinutelor noastre? si ce calitate au???

Deocamdata n-au niciun pret ca nu exista in RO iar calitatea nu cred ca va fi peste ce avem acum.

Daci 17-04-11 01:05

Cica Socar si-a deschis reprezentanta la Bucuresti de prin anul 2007, asa se anunta pe aradnet.ro cu o stire din anul 2007.
Contact Socar:
State Oil Company of Azerbaijan Republic
Romanian Representative Office
Grand Offices Marriott
Calea 13 Septembrie Nr. 90, Bucuresti
Et. 1, Tronson IV, Camera 122

Numerele de telefon nu le mai pun, le gasiti in google.

Deci firma exista de mult in Romania.

Gixer 17-04-11 16:42

Am bagat de la Luk amainte, de vo 2 ore, remarcand ca, intr-adevar e ceva mai ieftina in week-end(cu 7bani fata de vineri, care la 25 litrii....e ceva) si benzina poate chiar mai buna decat la Petrom(parca are un cuplu acuma mai mare la aceleasi ture, ca zvagneste mai bine masina) ....acuma sa vad cum o fi si cu consumul, pt ca, cu aia de la petrom scoteam unul foarte bun, dar nici cu asta dupa 44km n-a scazut tare acul.
Deci faceti cumva si bagati in week-end de la Luk, pt ca merita.

maverick1508 29-04-11 23:50

Moare si topicul asta ? :rolleyes2

johnsonxxl 29-04-11 23:56

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 4291613)

pai mai bine de jumate din topic e cu cearta si discutii fara rost..sa vazut ca nu ai cu cine..si degeaba te zbati cativa pentru o mare de oamnei carora nu le pasa ..mai au rost discutiile de rigoare?

umbra09 30-04-11 14:30

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 4291613)

a reinvia el cand or scumpi astia la 10 lei cum ne promit

AdrianSB 30-04-11 15:05

Ce sa mai reinvie ... ce mai conteaza ca euro scade ,iar pretul combustibilului continua sa creasca , ce sa mai faca Boc ancheta in aceeasi perioada cu divortul lui Irinel si al lui Pepe si sa nu uitam de nunta regala ... ca doar asta se mediatizeaza ...
Singura solutie sa fim bagati in seama este sa iesim in strada ! Grecii pot , francezii la fel , romanii ... au talent , mai o telenovela , mai un click ceva , ca doar asta e important nu cresterea pretului carburantului , ce conteaza ca se face painea 7 lei , uleiul 10 , etc . Ca doar urmarim divorturile prezentate de mass-media .
P.S. " Nu te intreba ce poate face tara pentru tine ci mai degraba intreaba-te ce poti face tu pentru tara ta " (JFK)

Nautilus 30-04-11 16:27

Ei îşi permit să o facă şi noi nu ne putem permite să facem precum grecii fiindcă nu-i înfruntăm eficient.

Ceea ce era strict o problemă economică, între un consumator şi 3 producători, a fost deviată în mod absurd, în mofturi, scandaluri, ameninţări, agitaţii cu şi pentru Băsescu, Boc, portocalii, comunişti, ceauşişti, teorii ale conspiraţiei, emigranţi, lupte cu turcii, pesedişti, revoluţii şi loviluţii.

De aici s-a întâmplat exact ce trebuia, şi anume, cu puţin ajutor din partea unei anumite specii de bloggeri, am ajuns în postura de "Mircea Badea". Care e atât de căpos încât orice ar spune se împotmoleşte undeva între "Băsescu e de rahat" şi "cocalarii sunt de vină" ("fiindcă ei este oricum cu Băsescu").

S-a mai întâmplat odată asta la băieţii veseli de peste Ocean: existau numeroase motive ca George W. Bush să nu se mai aleagă pentru al doilea mandat şi să fie pus sub acuzare, dar adversarii lui şi probabil agenţi provocatori ai partizanilor lui au împrăştiat atâtea teorii ale conspiraţiei, scandaluri, acuzaţii absurde şi fantasmagorice, cu şi despre Irak, Afganistan, petrol, evrei, arabi, mafii, Skull & Bones, omuleţi verzi şi alte drăcii, încât nu i-a mai crezut nimeni şi omul nostru s-a ales, mai pe bune, mai cu ceva mişculaţii.

După cum spunea o poveste populară despre cel care a strigat "Lupul!" prea des, dacă vrei să fii luat în serios se recomandă să fii serios, măcar la început.

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning