![]() |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
:) superb meci si cu aia mari
|
La ce te asteptai....
|
Hai Romania :) ?
Las ca batem pe Franta si pe Sarbi la ei acasa si o sa ne calificam :D |
Quote:
|
nu ne mai calificam nici daca avem pile la TATA-l Nostru
|
Imi spune si mie cineva cum se numeste bara aia care vine montata sub capota fata intre telescoape? :oops:
|
bara de torsiune ?
|
nu e vorba de torsiune acolo .. e bara aceea cromata care ranforseaza compartimentul motor prin prinderea deasupra telescoapelor fata.
e de ranforsare. |
da oare cum ii spune in engleza? Vreau sa caut una pe net si tre sa stiu asta
|
Strut bar
|
Yessssss. Multam' dadi
|
Quote:
|
dati-mi si mie va rog o adresa sau un nr de tel de la o firma de curierat rapid din hd ca maine trebuie sa trimit ceva urgent si pe net nu gasesc nimic
|
cauta pe google ca gasesti :P vrei sa facem reclama aici? :rolleyes2
|
Quote:
|
am spus ca nu gasesc nimik , daca gasiti trimite-ti un pm :| ca sa nu se faca reclama
|
Vezi ca e una peste drum de Galena ;) langa Restaurantul Rustic 8)
|
Aia de la Cargus au sediul in deva, pe centura, undeva peste drum de Romstal
|
ma duc unde a zis kedy ca nu prea imi arde sa merg in deva ca n-am nici rovinieta nici masina reparata
|
Ai PM :D (you do not know how to google):-)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: ba FRS nu mai pot ai inventat un nou termen in ind IT
|
ce ba n-ati auzit de verbul "a googalui" :mrhappy:
|
I-am trimis eu pe messinger.
|
Quote:
Ideea e in felul urmator,ele cand vin din fabrica vin calculate pentru confort si aderenta la viteze normale,daca te apuci sa faci modificari trebuie sa iei in calcul toata masina,in general suspensia,cauciucuri,directia,caderea si centrarea rotilor,centrul de greutate,nu doar suspensia fata.Modificare caracteristicilor suspensiei fata poate duce la efecte nedorite,s-ar putea ca masina sa se comporte in viraje mai rau ca inainte,toti parametrii de care spuneam mai sus trebuie reglati in functie de cum vrei sa se comporte masina,subvirator sau supravirator si in functie de drumurile pe care crezi ca vei merge,fara sa treci de pct. maxime. Diferentele se simt la viteze ceva mai mari decat normale,la viteze normale s-ar putea sa nu simti nici o diferenta chiar si negativa fata de cum era inainte,decat poate in cazul tau,ca e ceva mai rigida(scutura mai tare). Concluzia ar fi ca bara aia singura nu are decat rol decorativ si eventual "protejeaza" motorul in caz de accident lateral si sigur negativ asupra confortului,ce ziceam eu mai sus se aplica cand chiar vrei sa modifici o masina,dar se face cu multi bani si cunostinte,eventual un garaj specializat sau daca vrei sa faci tu sa cauti pe net exact pentru modelul tau cam ce ar trebui sa modifici. |
Quote:
|
Multam mult de sfaturi si atunci cred ca o sa mai astept pana faci testele cu pricina sa vedem cum se comporta si daca se simte ceva. Si eu am suspensie stoc si nu vreau sa fac vreo belea ;)
|
Aly99 cat te-a costat bara?
--- Renuntati sa mergeti la Hunedoara - Deva, e foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte mare coada si nu se misca nimic. Cred ca a fost ceva accident. |
Quote:
|
Quote:
P.S. : e la fel ca pe BMW-ul din Tm- 22 UPS, am vazut k ai vb pe forum cu Caius...are o poza facuta la motor si e bara care o am si eu.... |
Quote:
|
cu un nr de tel de la un vopsitor care sa se ocupe de furia mea ma poate ajuta cineva?
|
Radu Cosma la Cristur, vis-a-vis de Macon. Acolo a fost vopsita si Skoda si Honda, si pe o scara de la 1 la 10 i-as da 9 pentru lucrarile facute.
Daca esti interesat da-mi un PM si iti dau numarul de telefon, dar cel mai sigur e sa te duci la el la vopsitorie. |
Florin Haraguş, e din Boş si el a facut ursachele meu si sunt tare multumit.PM daca vrei nr. ;)
|
Eu zic sa nu va riscati la Cosma... acum fiecare cum stie :)
|
detalii gym :D
|
Eu am vazut si lucruri bune facute de ei acolo. Mai recomand si eu unul la Santandrei dl Costea e meserias.
|
gym , tu nu mai dai pe la sala? ca te intreb p'acolo
|
Costea de la Santandrei mi-a vopsit mie aripa cand am avut-o lovita, a facut-o ff bine. La Cosma mi-am vopsit jantele de pachet M ( nu astea de-s acuma pe masina ), spalatorul de faruri si eleronul.
Acum depinde de cati bani dispui.. |
pai stii cum vrea toata lumea , calitate mare pret mic , ma gandeam undeva la 400 ron : bara fata , bara spate , praguri , haion , etriere , tamburi
|
Etrierele si tamburii ti le faci singur ca nu-i mare lucru. Eventual intr-o zi cu soare le facem amandoi si te costa un tub-spray de vopsea maxim.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning