Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

p.ady 11-11-07 17:11

re: Club Ford Capri

1 Attachment(s)
capriolet...

p.ady 11-11-07 17:14

4 Attachment(s)
capri super!

p.ady 11-11-07 17:15

1 Attachment(s)
No Comment!

nitu_ovidiu82 12-11-07 10:39

are cineva un cardan cu cruci si cu tot tacamu de la cutie pana la punte?
so rupt cu totu intr-o seara in timis, am stat vreo 4 ore pana o venit firma de tractari
:sad:

codrin44 12-11-07 17:13

3 Attachment(s)
cam greu cu cardanul....merge unul de sierra dar tre scurtat...si echilibrat

am si eu poze cu capre trasnite....

p.ady 13-11-07 08:33

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1196162)
cam greu cu cardanul....merge unul de sierra dar tre scurtat...si echilibrat

am si eu poze cu capre trasnite....

trasnite..rau!

zolley 14-11-07 13:40

Nu de mult am pus o intrebare la RAR si culmea au si raspuns si cred ca raspunsul va intereseaza si pe voi :D

-----Mesaj original-----
De la: yahoo.com [mailto:@yahoo.com]
Trimis: 23 octombrie 2007 20:42
Către: Mihaela Codrescu
Subiect: Intrebare pe RARom.ro

Name:
Email: @yahoo.com
Message: Buna ziua. eu am un Ford Capri din 1970 momentan in restaurare cu un motor de 1300 cm Intrebarea ar fi cu ce motor pot sa-l schimb modelul respectiv mai are motoare de 1.3v4 1.5v4 1.7v4 2.0v6 2.3v6 2.6v6 Pot sa-l schimb de exemplu cu un motor de Ford Sierra de 2.0 in linie ??? Va multumesc! @yahoo.com

www.rarom.ro

RASPUNSUL !!!!

-----Daca nu se fac modificari la prinderea motorului de caroserie puteti pune ce motor vreti dvs insa:
- In cazul in care schimbati motorul cu altul identic (acelasi cod) se va verifica de catre reprezentantii RAR fixarea noului motor si a tubulaturii de evacuare, se va efectua testul de poluare si se va modifica CIV.
- In cazul in care schimbati motorul cu altul care se afla in gradul de motorizare (gama de motoare care a echipat un anumit tip de autovehicul pe parcursul intregului interval de fabricatie a respectivului tip), functioneaza cu acelasi tip de combustibil si nu genereaza modificari de putere mai mari de 40% determina omologarea vehiculului.
- In cazul in care schimbati motorul cu altul care nu se incadreaza in cazurile enumerate mai sus, suplimentar fata de operatiunile de omologare se fac si alte verificari inclusiv de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitate Rutiera privind performantele sistemului de franare, determinarea repartitiei de mase, etc.
- Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu reprezentantele nostre sau cu Departamentul coordonare baze de date tehnice, poluare si consultanta la numarul de telefon: 021 318.17.58 sau 021.202.70.00, 021.318.17.35 interior 251/157
Mentionam ca modificarile vehiculelor inmatriculate in Romania ce determina omologarea acestora se pot efectua numai in ateliere specializate, autorizate conform legislatiei in vigoare. Lista de ateliere autorizate le gasiti la sediul oricarei reprezentante RAR sau la adresa www.rarom.ro.

bil1706 15-11-07 22:28

Caprari.... cine are nevoie de un radiator de 2,9 (provine de pe o granada). Pret 200 RON
0730 725 356

panaitescud 15-11-07 23:35

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 1201280)
Caprari.... cine are nevoie de un radiator de 2,9 (provine de pe o granada). Pret 200 RON
0730 725 356

o admisie de 2.8 carburatie ??/

florin_cars 16-11-07 00:40

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1198831)
Nu de mult am pus o intrebare la RAR si culmea au si raspuns si cred ca raspunsul va intereseaza si pe voi :D

-----Mesaj original-----
De la: yahoo.com [mailto:@yahoo.com]
Trimis: 23 octombrie 2007 20:42
Către: Mihaela Codrescu
Subiect: Intrebare pe RARom.ro

Name:
Email: @yahoo.com
Message: Buna ziua. eu am un Ford Capri din 1970 momentan in restaurare cu un motor de 1300 cm Intrebarea ar fi cu ce motor pot sa-l schimb modelul respectiv mai are motoare de 1.3v4 1.5v4 1.7v4 2.0v6 2.3v6 2.6v6 Pot sa-l schimb de exemplu cu un motor de Ford Sierra de 2.0 in linie ??? Va multumesc! @yahoo.com

www.rarom.ro

RASPUNSUL !!!!

-----Daca nu se fac modificari la prinderea motorului de caroserie puteti pune ce motor vreti dvs insa:
- In cazul in care schimbati motorul cu altul identic (acelasi cod) se va verifica de catre reprezentantii RAR fixarea noului motor si a tubulaturii de evacuare, se va efectua testul de poluare si se va modifica CIV.
- In cazul in care schimbati motorul cu altul care se afla in gradul de motorizare (gama de motoare care a echipat un anumit tip de autovehicul pe parcursul intregului interval de fabricatie a respectivului tip), functioneaza cu acelasi tip de combustibil si nu genereaza modificari de putere mai mari de 40% determina omologarea vehiculului.
- In cazul in care schimbati motorul cu altul care nu se incadreaza in cazurile enumerate mai sus, suplimentar fata de operatiunile de omologare se fac si alte verificari inclusiv de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitate Rutiera privind performantele sistemului de franare, determinarea repartitiei de mase, etc.
- Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu reprezentantele nostre sau cu Departamentul coordonare baze de date tehnice, poluare si consultanta la numarul de telefon: 021 318.17.58 sau 021.202.70.00, 021.318.17.35 interior 251/157
Mentionam ca modificarile vehiculelor inmatriculate in Romania ce determina omologarea acestora se pot efectua numai in ateliere specializate, autorizate conform legislatiei in vigoare. Lista de ateliere autorizate le gasiti la sediul oricarei reprezentante RAR sau la adresa www.rarom.ro.

Baftosule..eu de cate ori le-am scris..tzeapa..no reply ..:(

Exact ce v-am zis si eu mai deeeemult...nasol..oricum nu mai merita "marite" motoarele peste 2L..pt k nu renteaza financiar pe urma(impozit/RCA)

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 1201280)
0730 725 356

2.8 cred k vroia sa zica bil...si chiar..admisie + carb de la 2.8 ai?

florin_cars 16-11-07 00:41

Quote:

Originally Posted by p.ady (Post 1194668)
capri diesel...bhhh!

macar e TD :-P
este cel putin unul si la noi in Romanik..adik prin bucale..unu' negru :rolleyes2

cv-03-btf 16-11-07 18:35

pana la urma a reusit sa inlocuiasca cineva ceasul de ulei original cu unul electric.. credeti ca aceasta e o varianta mai buna..????

bil1706 16-11-07 19:12

Nope ...are doar radiatorul

cosmineloo 16-11-07 20:31

fetelor! io cand am ghinion trebuie sa ma inkid in casa. s-au rupt 2 suruburi de la biela.
asa ca o sa mai dureze ceva motorul meu
iar carburile noi pe summit racing ajung la 430 usd aici. mai au o groaza de taxe si plm asa ca..... o sa pun de dacie ca vad ca nu gasesc nicaieri.
Un lucru ieftin si bun, segmentzi de 2.8= 250 ron, cuzinetzi biela 70 ron, garnituri de chiulasa 50 ron etc etc. ieftineala. e bun asa.

panaitescud 16-11-07 22:13

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1202335)
pana la urma a reusit sa inlocuiasca cineva ceasul de ulei original cu unul electric.. credeti ca aceasta e o varianta mai buna..????

astept la tine sa vad ce faci cu sonda si cu ceasul. intre timp poate gasesc si eu o plansa de bord

cv-03-btf 17-11-07 07:17

eu am ambele variante in mana... la care sa ma opresc..???
deci ceas de ulei...manometru ( original ) sau electric ( sper ca nu vede silencer...))

mishawrc 17-11-07 21:28

5 Attachment(s)
Hello tuturor iubitorilor de Ford Capri din Romania si nu numai.:D
Sunt incantat ca cineva se gandeste si la existenta noastra pe acest pamant.
Sper totusi ca prin intermediul acestui forum sa ne rezolvam problemele.
Am achizitionat acum 2 ani un Ford Capri MK3,si tot de atunci lucrez la el.Sper ca la anul sa il termin.Stiu ca v-am starnit curiozitatea asa ca.....va pun si niste poze.

florin_cars 17-11-07 23:03

mai misha m-ai lasat cu gura mareeee :lol:, am fost in vara, am gasit un MK I, da' nu stiam k este asa biju' acolo, desi personal nu-mi place MK II-III(original), pot zice k al tau arata bestial.
De ce nu i-ai scos totusi manerele si butucul haionului, dk tot ai facut asemenea modificari majore la aspectul exterior?? :(

Te-ai gandit cum iti va functiona usa fara rama? chedere, geam..ai studiat problema? K multi pe aici vor sa-si faca si ei la fel..dar e cam greu.
Ce motor ai pregatit?
Fata seamana oarecum cu cea de la ZAKSPEED-urile TURBO de circuit :twisted: :twisted:

abia astept urmatoarea vizita la TG-Jiu..nush dk va fi prea curand, dar poate il prind terminat..mai spre vara :-P

WOOOOWW..am ramas blocat :lol:

Silencer Power 18-11-07 11:21

Baieti, se pare ca in ianuarie imi termin masina, dar pentru asta am nevoie de un haion "cu linie". Este cineva care poate sa-mi vanda unul?

cosmineloo 18-11-07 20:42

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1204425)
Baieti, se pare ca in ianuarie imi termin masina, dar pentru asta am nevoie de un haion "cu linie". Este cineva care poate sa-mi vanda unul?

am eu un haion.
0744319383. nu raspund la bipuri. :)

cosmineloo 18-11-07 20:52

anuntz!
mororul de 2.8 de mustang nu este la fel cu cel de 2.8 europa.
difera chiulasele, care au supapele mai mici pe varianta americana.
admisia nu se potriveste nici ea, necorespunzand gaurile pt aer apa ulei, care nu sunt simetrice la mustang. deci mi-am luat gandul de la admisie. kiar daca 2.8 mustang are evacuare individuala pe fiecare piston nu este de 2.9. acum mai trebe decat carburake. daca are cineva saritzi si voi cu oferte ca de la ala nou miam luat gandul. pretzurile de pe summitracing sunt oarecum false. trebuie sa dai un carburator la skimb ca sa tzi-l dea p-ala din poza la banii aia+ alte taxe americane. vrea cineva un pinto de 2L?

panaitescud 18-11-07 20:57

s-au apucat baietii de caprite ...acum la sfarsitul anului;)

mishawrc 19-11-07 01:08

Salut Florin si multzumesc pentru complimente.Masina a avut un motor de 2000 carburator care in momentul achizitionarii consuma mai mult ulei decat benzina deci...........mi-am cumparat din Anglia un motor de 2.8 v6 injectie electronica.Motorul a alergat la rally-cross si a fost montat pe o Sierra.Este pregatit la un garaj acolo si este modelul american PR4.Are tot ce trebuie in el....Ramele de la usi nu sunt puse inca pentru ca sunt la vopsit.Am vrut si eu intr-adevar sa le scot dar sunt probleme foarte mari cu chederele,asa ca m-am lasat.Ai dreptate cu butucul si manerele dar acum e prea tarziu.Crede-ma ca am bagat destui bani pana acum si tot nu e gata inca.Apropo,as vrea si eu niste chedere de usi daca sti pe cineva.Te astept oricand la Targu-Jiu sa-ti mai arat niste bijuterii pe 4 roti.Inca o data iti multumesc pentru complimente:D

silencer 19-11-07 11:57

Quote:

Originally Posted by mishawrc (Post 1205625)
Salut Florin si multzumesc pentru complimente.Masina a avut un motor de 2000 carburator care in momentul achizitionarii consuma mai mult ulei decat benzina deci...........mi-am cumparat din Anglia un motor de 2.8 v6 injectie electronica.Motorul a alergat la rally-cross si a fost montat pe o Sierra.Este pregatit la un garaj acolo si este modelul american PR4.Are tot ce trebuie in el....Ramele de la usi nu sunt puse inca pentru ca sunt la vopsit.Am vrut si eu intr-adevar sa le scot dar sunt probleme foarte mari cu chederele,asa ca m-am lasat.Ai dreptate cu butucul si manerele dar acum e prea tarziu.Crede-ma ca am bagat destui bani pana acum si tot nu e gata inca.Apropo,as vrea si eu niste chedere de usi daca sti pe cineva.Te astept oricand la Targu-Jiu sa-ti mai arat niste bijuterii pe 4 roti.Inca o data iti multumesc pentru complimente:D

chedere de usi gasesti pe ebay.de cam la 150 ron cu tot cu transport. eu mi-am luat din anglia de pe ebay.co.uk dar am vazut ca sunt si la nemti. incearca. apropo, frumoasa masinuta, xpack-ul e original sau facut aici?

cv-03-btf 19-11-07 15:37

1 Attachment(s)
se mai baga cineva la chedere..??
hai sa facem o comanda mai mare.... ar fi tare interesant si de chedere parbriz si luneta.... apropo.. ce arere aveti de stilul acestui bord..???

codrin44 19-11-07 17:04

1 Attachment(s)
la kedere ma bag eu. mi-am facut deja planul de comanda-chedere parbriz cu ornamente cromate si ornament cromat ptr. scurgerea de la cupola

florin_cars 19-11-07 17:06

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1205293)
vrea cineva un pinto de 2L?

eu..dar esti f departe :sad:
plus k unul perfuzat am..deci vreau carburat :)

florin_cars 19-11-07 17:11

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1206223)
se mai baga cineva la chedere..??
hai sa facem o comanda mai mare.... ar fi tare interesant si de chedere parbriz si luneta.... apropo.. ce arere aveti de stilul acestui bord..???

la ce anume te referi btf? sunt borduri originale, cel cu 6 ceasuri l-am avut si eu...desi pe varianta XL, oricum doar Standard-ul se pare k vine cu 2 ceasuri.
Te referi la simplitate sau fondul negru?

cv-03-btf 19-11-07 19:50

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1206346)
la ce anume te referi btf?
Te referi la simplitate sau fondul negru?

la stilul cum sunt desenate cadranele de la ceasurile mari

cosmineloo 19-11-07 21:48

bine ma baietzi da ......niste suportzi nu gasim? deV?
florine sa stii ca merge cutia de 4 cil. pe V6 cu carcasa aferenta.

florin_cars 19-11-07 23:25

nu eram asa de reticent la faza k nu ar merge cuplate..ci mi s-a spus k trena fixa/axul cutiei va roade ambreiajul fiind prea scurt sau lung(axul cutiei)..nu mai retin :???:

florin_cars 19-11-07 23:32

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1206603)
la stilul cum sunt desenate cadranele de la ceasurile mari

pai asa am avut pe capra mea..acelasi stil. U original n-ai avut la fel? :shock:

cv-03-btf 20-11-07 08:16

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1206844)
bine ma baietzi da ......niste suportzi nu gasim? deV?
florine sa stii ca merge cutia de 4 cil. pe V6 cu carcasa aferenta.

de la v6 de granada.. ar merge..?? stie cineva ..?? daca e afirmativ fac un efort si pun pe cineva sa dea jos de pe granada...........

florine.. deci exact modelul asta de cadrane.. nu am avut.. de fapt eu am in prezent pe mk1 plansa de bord cu ceasurile de mk2/3 ... ma fascineaza modelul acela de cadrane.. tre se le reproducem... cu ace luminiscente si cadran optic,,..;)) :))

florin_cars 20-11-07 13:13

pe capre merg doar cei de tanuns..de Granada nu merg..am vorbit de mult cu cosmineloo :wink:

pai ceasurile mele, implicit masina e la zolley, vorbeste cu el pt cadrane :D

cv-03-btf 20-11-07 19:13

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1207484)
pai ceasurile mele, implicit masina e la zolley, vorbeste cu el pt cadrane :D

pai.. sti ca eu vreau sa le modific... asa ca nu m-ar ajuta decat pentru sablon..dar cred ca ne descurcam si fara.....

codrin44 22-11-07 19:22

waaii......!! unde sunteti? o idee, o poza.....orice.....

cosmineloo 22-11-07 20:31

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1207002)
nu eram asa de reticent la faza k nu ar merge cuplate..ci mi s-a spus k trena fixa/axul cutiei va roade ambreiajul fiind prea scurt sau lung(axul cutiei)..nu mai retin :???:

pai si daca ar fi prea scurt sau prea lung tot nu are cum sa roada ambreiajul.daca e prea scurt nu mai intra pe rulmentul din arbore, si in cazul asta nu se mai centreaza ambreiajul si strici cam tot ce e pe acolo in catziva km, iar daca e prea lung nu intra si pace. daca e mai subtzire axul cautzi un rulment la cotele de care ai nevoie, iar daca e prea gros il iei la strung. in cazul in care ar fi mai scurt, cum se intampla la cutiile in 4 trepte de 4l, care au si carcasa de la ambreiaj mai putzin adanca axul se poate prelungi prin cea mai simpla metoda de filetare.

cosmineloo 22-11-07 20:40

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1211093)
waaii......!! unde sunteti? o idee, o poza.....orice.....

suntem aici dar nu avem suporti

codrin44 24-11-07 19:33

suporti orice pentru suporti......

florin_cars 24-11-07 20:06

mai stii? incearca-l :oops:

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning