![]() |
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
capriolet...
|
4 Attachment(s)
capri super!
|
1 Attachment(s)
No Comment!
|
are cineva un cardan cu cruci si cu tot tacamu de la cutie pana la punte?
so rupt cu totu intr-o seara in timis, am stat vreo 4 ore pana o venit firma de tractari :sad: |
3 Attachment(s)
cam greu cu cardanul....merge unul de sierra dar tre scurtat...si echilibrat
am si eu poze cu capre trasnite.... |
8 Attachment(s)
Quote:
trasnite..rau! |
Nu de mult am pus o intrebare la RAR si culmea au si raspuns si cred ca raspunsul va intereseaza si pe voi :D
-----Mesaj original----- De la: yahoo.com [mailto:@yahoo.com] Trimis: 23 octombrie 2007 20:42 Către: Mihaela Codrescu Subiect: Intrebare pe RARom.ro Name: Email: @yahoo.com Message: Buna ziua. eu am un Ford Capri din 1970 momentan in restaurare cu un motor de 1300 cm Intrebarea ar fi cu ce motor pot sa-l schimb modelul respectiv mai are motoare de 1.3v4 1.5v4 1.7v4 2.0v6 2.3v6 2.6v6 Pot sa-l schimb de exemplu cu un motor de Ford Sierra de 2.0 in linie ??? Va multumesc! @yahoo.com www.rarom.ro RASPUNSUL !!!! -----Daca nu se fac modificari la prinderea motorului de caroserie puteti pune ce motor vreti dvs insa: - In cazul in care schimbati motorul cu altul identic (acelasi cod) se va verifica de catre reprezentantii RAR fixarea noului motor si a tubulaturii de evacuare, se va efectua testul de poluare si se va modifica CIV. - In cazul in care schimbati motorul cu altul care se afla in gradul de motorizare (gama de motoare care a echipat un anumit tip de autovehicul pe parcursul intregului interval de fabricatie a respectivului tip), functioneaza cu acelasi tip de combustibil si nu genereaza modificari de putere mai mari de 40% determina omologarea vehiculului. - In cazul in care schimbati motorul cu altul care nu se incadreaza in cazurile enumerate mai sus, suplimentar fata de operatiunile de omologare se fac si alte verificari inclusiv de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitate Rutiera privind performantele sistemului de franare, determinarea repartitiei de mase, etc. - Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu reprezentantele nostre sau cu Departamentul coordonare baze de date tehnice, poluare si consultanta la numarul de telefon: 021 318.17.58 sau 021.202.70.00, 021.318.17.35 interior 251/157 Mentionam ca modificarile vehiculelor inmatriculate in Romania ce determina omologarea acestora se pot efectua numai in ateliere specializate, autorizate conform legislatiei in vigoare. Lista de ateliere autorizate le gasiti la sediul oricarei reprezentante RAR sau la adresa www.rarom.ro. |
Caprari.... cine are nevoie de un radiator de 2,9 (provine de pe o granada). Pret 200 RON
0730 725 356 |
Quote:
|
Quote:
Baftosule..eu de cate ori le-am scris..tzeapa..no reply ..:( Exact ce v-am zis si eu mai deeeemult...nasol..oricum nu mai merita "marite" motoarele peste 2L..pt k nu renteaza financiar pe urma(impozit/RCA) Quote:
|
Quote:
este cel putin unul si la noi in Romanik..adik prin bucale..unu' negru :rolleyes2 |
pana la urma a reusit sa inlocuiasca cineva ceasul de ulei original cu unul electric.. credeti ca aceasta e o varianta mai buna..????
|
Nope ...are doar radiatorul
|
fetelor! io cand am ghinion trebuie sa ma inkid in casa. s-au rupt 2 suruburi de la biela.
asa ca o sa mai dureze ceva motorul meu iar carburile noi pe summit racing ajung la 430 usd aici. mai au o groaza de taxe si plm asa ca..... o sa pun de dacie ca vad ca nu gasesc nicaieri. Un lucru ieftin si bun, segmentzi de 2.8= 250 ron, cuzinetzi biela 70 ron, garnituri de chiulasa 50 ron etc etc. ieftineala. e bun asa. |
Quote:
|
eu am ambele variante in mana... la care sa ma opresc..???
deci ceas de ulei...manometru ( original ) sau electric ( sper ca nu vede silencer...)) |
5 Attachment(s)
Hello tuturor iubitorilor de Ford Capri din Romania si nu numai.:D
Sunt incantat ca cineva se gandeste si la existenta noastra pe acest pamant. Sper totusi ca prin intermediul acestui forum sa ne rezolvam problemele. Am achizitionat acum 2 ani un Ford Capri MK3,si tot de atunci lucrez la el.Sper ca la anul sa il termin.Stiu ca v-am starnit curiozitatea asa ca.....va pun si niste poze. |
mai misha m-ai lasat cu gura mareeee :lol:, am fost in vara, am gasit un MK I, da' nu stiam k este asa biju' acolo, desi personal nu-mi place MK II-III(original), pot zice k al tau arata bestial.
De ce nu i-ai scos totusi manerele si butucul haionului, dk tot ai facut asemenea modificari majore la aspectul exterior?? :( Te-ai gandit cum iti va functiona usa fara rama? chedere, geam..ai studiat problema? K multi pe aici vor sa-si faca si ei la fel..dar e cam greu. Ce motor ai pregatit? Fata seamana oarecum cu cea de la ZAKSPEED-urile TURBO de circuit :twisted: :twisted: abia astept urmatoarea vizita la TG-Jiu..nush dk va fi prea curand, dar poate il prind terminat..mai spre vara :-P WOOOOWW..am ramas blocat :lol: |
Baieti, se pare ca in ianuarie imi termin masina, dar pentru asta am nevoie de un haion "cu linie". Este cineva care poate sa-mi vanda unul?
|
Quote:
0744319383. nu raspund la bipuri. :) |
anuntz!
mororul de 2.8 de mustang nu este la fel cu cel de 2.8 europa. difera chiulasele, care au supapele mai mici pe varianta americana. admisia nu se potriveste nici ea, necorespunzand gaurile pt aer apa ulei, care nu sunt simetrice la mustang. deci mi-am luat gandul de la admisie. kiar daca 2.8 mustang are evacuare individuala pe fiecare piston nu este de 2.9. acum mai trebe decat carburake. daca are cineva saritzi si voi cu oferte ca de la ala nou miam luat gandul. pretzurile de pe summitracing sunt oarecum false. trebuie sa dai un carburator la skimb ca sa tzi-l dea p-ala din poza la banii aia+ alte taxe americane. vrea cineva un pinto de 2L? |
s-au apucat baietii de caprite ...acum la sfarsitul anului;)
|
Salut Florin si multzumesc pentru complimente.Masina a avut un motor de 2000 carburator care in momentul achizitionarii consuma mai mult ulei decat benzina deci...........mi-am cumparat din Anglia un motor de 2.8 v6 injectie electronica.Motorul a alergat la rally-cross si a fost montat pe o Sierra.Este pregatit la un garaj acolo si este modelul american PR4.Are tot ce trebuie in el....Ramele de la usi nu sunt puse inca pentru ca sunt la vopsit.Am vrut si eu intr-adevar sa le scot dar sunt probleme foarte mari cu chederele,asa ca m-am lasat.Ai dreptate cu butucul si manerele dar acum e prea tarziu.Crede-ma ca am bagat destui bani pana acum si tot nu e gata inca.Apropo,as vrea si eu niste chedere de usi daca sti pe cineva.Te astept oricand la Targu-Jiu sa-ti mai arat niste bijuterii pe 4 roti.Inca o data iti multumesc pentru complimente:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se mai baga cineva la chedere..??
hai sa facem o comanda mai mare.... ar fi tare interesant si de chedere parbriz si luneta.... apropo.. ce arere aveti de stilul acestui bord..??? |
1 Attachment(s)
la kedere ma bag eu. mi-am facut deja planul de comanda-chedere parbriz cu ornamente cromate si ornament cromat ptr. scurgerea de la cupola
|
Quote:
plus k unul perfuzat am..deci vreau carburat :) |
Quote:
Te referi la simplitate sau fondul negru? |
Quote:
|
bine ma baietzi da ......niste suportzi nu gasim? deV?
florine sa stii ca merge cutia de 4 cil. pe V6 cu carcasa aferenta. |
nu eram asa de reticent la faza k nu ar merge cuplate..ci mi s-a spus k trena fixa/axul cutiei va roade ambreiajul fiind prea scurt sau lung(axul cutiei)..nu mai retin :???:
|
Quote:
|
Quote:
florine.. deci exact modelul asta de cadrane.. nu am avut.. de fapt eu am in prezent pe mk1 plansa de bord cu ceasurile de mk2/3 ... ma fascineaza modelul acela de cadrane.. tre se le reproducem... cu ace luminiscente si cadran optic,,..;)) :)) |
pe capre merg doar cei de tanuns..de Granada nu merg..am vorbit de mult cu cosmineloo :wink:
pai ceasurile mele, implicit masina e la zolley, vorbeste cu el pt cadrane :D |
Quote:
|
waaii......!! unde sunteti? o idee, o poza.....orice.....
|
Quote:
|
Quote:
|
suporti orice pentru suporti......
|
mai stii? incearca-l :oops: