![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
1 Attachment(s)
pregatita pentru evenimentul de la Iancaclima geamuri electrice oglinzi electrice. Masina are urmatoarele modificari:
- hks ecu unit (calculator) - hks garnituri de chiulase si chiulase - hks intercoolers (3) - aftermarket turbo`s (marite) - doua injectoare aditionale (rebic) - hard pipes (aliaj aluminu) - Gulf racing alloys (jante) - hks filtre de aer - custom made surge tank (rezervor aditional) - bari de rigidizare fata si spate - hks sistem de tobe 100% otel (stainless steel) sunetul produs este uimitor - body kit - volan MOMO - Centuri de siguranta standard si aftermarket - interior RECARO - Blow off valve (suna infricosator) - roll cage. costa mult sa instalezi asa ceva profesional. - Targa roof (decapotabila) - sistem franare Brembo - ambreiaj flyweel - 0-100km/h in 3.8 secunde. Nu are limitator de viteza cauciucuri spate noi iar cele din fata sunt 25% uzate si sunt de pista. (japoneze) Prea multe sa le listez pe toate, sigur am mai sarit din modificari. Masina este estimata la 500 cai putere si cu inca 2000 euro mai adaugi cel putin 120 cai putere fara NOS. Masina primeste din partea mea cel putin doua ore de intretinere pe zi. Culoarea este superba. Este importata de mine in Marea Britanie din Japonia. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma inscriu si eu cu Landaulette ! aRE motor de 600 cp la funie , jante OZ Racing , sistem audio Borsh , NOS si nu ruleaza cu benzina sau motorina ... AZOt ... :lol:
|
Quote:
|
toata lumea poate sa intre in club
|
Quote:
imi pare rau dar masina ta nu se incadreaza in cerintele clubului , daca vrei sa intri in club poti sa vi cu o capra gaina ce ai putea sa ai la curtesi sa pui stema de la vw si scri si bora e mult mai simplu |
facem o intrunire in seara asta ? mai vin si fratii nostri de la cimidesti ....
|
1 Attachment(s)
asta este masina mea nen dar daca ma vezi la semafor te rog sa treci mai departe.....pt ca nu o sa ai nici o data un raspuns afirmativ la invitatzii. oricum multumesc pt gand
|
Quote:
|
ms din pacate masina nu mai arata asa e putin mai dichisita:)
|
9 Attachment(s)
|
Quote:
Frumos rau si Bmw-ul dar....Imi pare rau pentru Renault:sad:...Era belea rau;)....Oricum sa ai parte de ea si sa nu ai ghinionul pe care l-ai avut cu cealalta;):shock:.....Ai facut ceva la motor sau e stok?? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
"dragul" meu nen imi pare rau dar tre sa te informez ca am motor de 2500cc si am caii de 3 ori decat tine asa ca data viitoare cand ai de gand sa atribuii niste cai intereseazate intai.
|
Quote:
Al doilea aspect , crezi ca ma trag cu masina DIESEL ? Dupa 1 turbina care s-a infundat de 2 ori si a 3-a oara a cedat ?! Masina fiind nemteasca cumparata noua ?! Plus ca eu o conduc rar , mai mult merge tata cu ea :) Al treilea aspect de ce nu i-ai luat ca banuiesc o data ce vb in numele ei ori esti prietenul ei ori nu stiu ... de ce nu si-a luat 320 , care are motor mai mare si sa ii pui pe ala 300 CP ... Daca este cum spui tu , ai grija ca blocul motor o sa suporte puterea dar daca va fi fortat mereu va ceda , nu vb in nume de rau ... iar in timp sasiul va fi afectat , pentru ca motorul este destul de puternic pentru un coupe ... nu ma pricep prea bine la bmw ... sper sa nu te superi pe mine . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Toate masinile se strica la urma urmei ... depinde cum mergi cu ea , ce ulei folosesti etc ... e vb de intretinere ce tata nu cunoaste cuvantul ! O data ce a carat saci de ciment , var , tevi ... cu ea ... recunosc insa ca e foarte atent in trafic , mos mos da vede bine :lol::lol: |
vreau sa te vad in actiune la ianca(uscatu)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pregatita pentru evenimentul de la Iancaclima geamuri electrice oglinzi electrice. Masina are urmatoarele modificari:
- hks ecu unit (calculator) - hks garnituri de chiulase si chiulase - hks intercoolers (3) - aftermarket turbo`s (marite) - doua injectoare aditionale (rebic) - hard pipes (aliaj aluminu) - Gulf racing alloys (jante) - hks filtre de aer - custom made surge tank (rezervor aditional) - bari de rigidizare fata si spate - hks sistem de tobe 100% otel (stainless steel) sunetul produs este uimitor - body kit - volan MOMO - Centuri de siguranta standard si aftermarket - interior RECARO - Blow off valve (suna infricosator) - roll cage. costa mult sa instalezi asa ceva profesional. - Targa roof (decapotabila) - sistem franare Brembo - ambreiaj flyweel - 0-100km/h in 3.8 secunde. Nu are limitator de viteza cauciucuri spate noi iar cele din fata sunt 25% uzate si sunt de pista. (japoneze) Prea multe sa le listez pe toate, sigur am mai sarit din modificari. Masina este estimata la 500 cai putere si cu inca 2000 euro mai adaugi cel putin 120 cai putere fara NOS. Masina primeste din partea mea cel putin doua ore de intretinere pe zi. Culoarea este superba. Este importata de mine in Marea Britanie din Japonia. descrierea asata e luata de la un nissan albastru din bazarul cu masini tunate dupa site.:P |
da asa este
|
Quote:
|
Quote:
|
Nen da` ia "ilumineaza"-ne si pe noi si spune-ne cum iti dai tu seama "dupa caroserie" ca e 316 sau 328 ?
|
Quote:
Vezi ca la start, oficial, tre sa prezinti permisul, talonul (itp valabil) si asigurarea. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- Coupe/Cabrio - Sedan - Compact - Touring Pe compact intr-adevar s-au pus motoare mici ( 1.6 , 1.8 ). Dar la un sedan , coupe sau touring nu exista nici o diferenta de caroserie chiar daca motorizarea e 1.6 , 1.8 < is > , 2.0 , 2.3 , 2.5, 2.8 sau chiar M3 < 3.0 sau 3.2 > (unde fac exceptiile barile , bandourile, oglinzile, pragurile etc.). Portbagajul e la fel de mare, toate au ceeasi lungime.. etc. |
a confundat coupe cu compact
|
Quote:
|
ca vine la IANCA??????????????????????
|
Quote:
|
scz..... cine vine la IANCA ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca ploua eu nu merg. Si nu cred ca vor mai veni multe din masinile puternice anuntate.. pt ca 4x4 or sa faca legea pe ud.. si eu vroiam sa vad rwd turbate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning