Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

grosu 04-10-10 12:49

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

1 Attachment(s)
pregatita pentru evenimentul de la Iancaclima geamuri electrice oglinzi electrice. Masina are urmatoarele modificari:
- hks ecu unit (calculator)
- hks garnituri de chiulase si chiulase
- hks intercoolers (3)
- aftermarket turbo`s (marite)
- doua injectoare aditionale (rebic)
- hard pipes (aliaj aluminu)
- Gulf racing alloys (jante)
- hks filtre de aer
- custom made surge tank (rezervor aditional)
- bari de rigidizare fata si spate
- hks sistem de tobe 100% otel (stainless steel) sunetul produs este uimitor
- body kit
- volan MOMO
- Centuri de siguranta standard si aftermarket
- interior RECARO
- Blow off valve (suna infricosator)
- roll cage. costa mult sa instalezi asa ceva profesional.
- Targa roof (decapotabila)
- sistem franare Brembo
- ambreiaj flyweel
- 0-100km/h in 3.8 secunde. Nu are limitator de viteza
cauciucuri spate noi iar cele din fata sunt 25% uzate si sunt de pista. (japoneze)
Prea multe sa le listez pe toate, sigur am mai sarit din modificari. Masina este estimata la 500 cai putere si cu inca 2000 euro mai adaugi cel putin 120 cai putere fara NOS. Masina primeste din partea mea cel putin doua ore de intretinere pe zi. Culoarea este superba. Este importata de mine in Marea Britanie din Japonia.

Yakuza007 04-10-10 12:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3701539)
pregatita pentru evenimentul de la Iancaclima geamuri electrice oglinzi electrice. Masina are urmatoarele modificari:
- hks intercoolers (3)
- hks filtre de aer
- body kit
- volan MOMO
- interior RECARO
- sistem franare Brembo
- ambreiaj flyweel
cauciucuri spate noi iar cele din fata sunt 25% uzate si sunt de pista. (japoneze)
Prea multe sa le listez pe toate, sigur am mai sarit din modificari. Masina este estimata la 500 cai putere si cu inca 2000 euro mai adaugi cel putin 120 cai putere fara NOS. Masina primeste din partea mea cel putin doua ore de intretinere pe zi. Culoarea este superba. Este importata de mine in Marea Britanie din Japonia.

Esti de belea ma...Cat e taxa de inscriere in club?:)) Mas baga si eu cu ceva mai nou pe aici:lol::D8)

vn-08-nen 04-10-10 13:40

2 Attachment(s)
Ma inscriu si eu cu Landaulette ! aRE motor de 600 cp la funie , jante OZ Racing , sistem audio Borsh , NOS si nu ruleaza cu benzina sau motorina ... AZOt ... :lol:

BorfasuL 04-10-10 13:41

Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3701539)
- hks intercoolers (3)
- hks filtre de aer
- body kit
- volan MOMO
- interior RECARO
- sistem franare Brembo
- ambreiaj flyweel

zii ma Grosule...ma primesti si pe mine la tine in club? ca nu e problema de masina fac rost de un Opel Astra break frumos...:D :))

grosu 04-10-10 15:50

toata lumea poate sa intre in club

grosu 04-10-10 15:54

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3701637)
Ma inscriu si eu cu Landaulette ! aRE motor de 600 cp la funie , jante OZ Racing , sistem audio Borsh , NOS si nu ruleaza cu benzina sau motorina ... AZOt ... :lol:

imi pare rau dar masina ta nu se incadreaza in cerintele clubului , daca vrei sa intri in club poti sa vi cu o capra gaina ce ai putea sa ai la curtesi sa pui stema de la vw si scri si bora e mult mai simplu

grosu 04-10-10 16:03

facem o intrunire in seara asta ? mai vin si fratii nostri de la cimidesti ....

oanaE36 04-10-10 16:12

1 Attachment(s)
asta este masina mea nen dar daca ma vezi la semafor te rog sa treci mai departe.....pt ca nu o sa ai nici o data un raspuns afirmativ la invitatzii. oricum multumesc pt gand

Yakuza007 04-10-10 16:17

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3701967)
o masina simpala :))

Frumoasa masinuta....;)

UsCaTu_ 04-10-10 16:22

ms din pacate masina nu mai arata asa e putin mai dichisita:)

grosu 04-10-10 16:27

9 Attachment(s)
cu meganul am luat bmw-ul :D Attachment 1682728

Attachment 1682729

Attachment 1682730

Attachment 1682731

Attachment 1682732

Attachment 1682733

Attachment 1682734

Attachment 1682735

Attachment 1682736

Yakuza007 04-10-10 16:30

Frumos rau si Bmw-ul dar....Imi pare rau pentru Renault:sad:...Era belea rau;)....Oricum sa ai parte de ea si sa nu ai ghinionul pe care l-ai avut cu cealalta;):shock:.....Ai facut ceva la motor sau e stok??

vn-08-nen 04-10-10 16:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3702021)
Frumos rau si Bmw-ul dar....Imi pare rau pentru Renault:sad:...Era belea rau;)....Oricum sa ai parte de ea si sa nu ai ghinionul pe care l-ai avut cu cealalta;):shock:.....Ai facut ceva la motor sau e stok??

Oana 316 :) ... bun asa ... Si de ce sa trec mai departe ?! :oops: daca toti punem poze ... pun si eu ... p.s. :D 101 CP acum :> turbina noua mai mare si resoftat comp de bord :D ... cea de 90 cp no longer exist's :D

oanaE36 04-10-10 17:02

"dragul" meu nen imi pare rau dar tre sa te informez ca am motor de 2500cc si am caii de 3 ori decat tine asa ca data viitoare cand ai de gand sa atribuii niste cai intereseazate intai.

vn-08-nen 04-10-10 17:08

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3702081)
ca asa iam zis eu sa scrie sunt probleme si cu "316" vezi ca are cai de 3 ori cat tine

Nu ma intereseaza CP :lol: Poti avea si Veyron daca nu stii sa il conduci , degeaba il ai .

Al doilea aspect , crezi ca ma trag cu masina DIESEL ? Dupa 1 turbina care s-a infundat de 2 ori si a 3-a oara a cedat ?! Masina fiind nemteasca cumparata noua ?! Plus ca eu o conduc rar , mai mult merge tata cu ea :)

Al treilea aspect de ce nu i-ai luat ca banuiesc o data ce vb in numele ei ori esti prietenul ei ori nu stiu ... de ce nu si-a luat 320 , care are motor mai mare si sa ii pui pe ala 300 CP ... Daca este cum spui tu , ai grija ca blocul motor o sa suporte puterea dar daca va fi fortat mereu va ceda , nu vb in nume de rau ... iar in timp sasiul va fi afectat , pentru ca motorul este destul de puternic pentru un coupe ... nu ma pricep prea bine la bmw ... sper sa nu te superi pe mine .

UsCaTu_ 04-10-10 17:11

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3702108)
Nu ma intereseaza CP :lol: Poti avea si Veyron daca nu stii sa il conduci , degeaba il ai .

Al doilea aspect , crezi ca ma trag cu masina DIESEL ? Dupa 1 turbina care s-a infundat de 2 ori si a 3-a oara a cedat ?! Masina fiind nemteasca cumparata noua ?! Plus ca eu o conduc rar , mai mult merge tata cu ea :)

Al treilea aspect de ce nu i-ai luat ca banuiesc o data ce vb in numele ei ori esti prietenul ei ori nu stiu ... de ce nu si-a luat 320 , care are motor mai mare si sa ii pui pe ala 300 CP ... Daca este cum spui tu , ai grija ca blocul motor o sa suporte puterea dar daca va fi fortat mereu va ceda , nu vb in nume de rau ... iar in timp sasiul va fi afectat , pentru ca motorul este destul de puternic pentru un coupe ... nu ma pricep prea bine la bmw ... sper sa nu te superi pe mine .

stai linistit ca masina este un 325 de fabrica stai calm ca nu are nimic ce sa se strice merg cu ea de 2 ani si a patit nimic daca vrei sa vezi ce fel mere vino pe 9 la ianca

vn-08-nen 04-10-10 17:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3702112)
stai linistit ca masina este un 325 de fabrica stai calm ca nu are nimic ce sa se strice merg cu ea de 2 ani si a patit nimic daca vrei sa vezi ce fel mere vino pe 9 la ianca

Scuze pentru confuzie ... seamana cu 316 la caroserie , nu am fost atent ! Nu stiu , sa vad daca ma ia careva eu vin , nu e problema ... Facultatea o incep pe 13-15 , am timp :D

Toate masinile se strica la urma urmei ... depinde cum mergi cu ea , ce ulei folosesti etc ... e vb de intretinere ce tata nu cunoaste cuvantul ! O data ce a carat saci de ciment , var , tevi ... cu ea ... recunosc insa ca e foarte atent in trafic , mos mos da vede bine :lol::lol:

nutuxxl 04-10-10 17:21

vreau sa te vad in actiune la ianca(uscatu)

UsCaTu_ 04-10-10 17:49

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3702127)
Scuze pentru confuzie ... seamana cu 316 la caroserie , nu am fost atent ! Nu stiu , sa vad daca ma ia careva eu vin , nu e problema ... Facultatea o incep pe 13-15 , am timp :D

Toate masinile se strica la urma urmei ... depinde cum mergi cu ea , ce ulei folosesti etc ... e vb de intretinere ce tata nu cunoaste cuvantul ! O data ce a carat saci de ciment , var , tevi ... cu ea ... recunosc insa ca e foarte atent in trafic , mos mos da vede bine :lol::lol:

0-30 castrol

UsCaTu_ 04-10-10 17:50

Quote:

Originally Posted by nutuxxl (Post 3702137)
vreau sa te vad in actiune la ianca(uscatu)

sa vedem ca eu inca nu am permis sa vad daca am cu cine sa vin ca acolo nu trebuie permis

nutuxxl 04-10-10 18:00

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3702181)
sa vedem ca eu inca nu am permis sa vad daca am cu cine sa vin ca acolo nu trebuie permis

iatzi un pretenar cu permis cu tine

UsCaTu_ 04-10-10 18:14

Quote:

Originally Posted by nutuxxl (Post 3702194)
iatzi un pretenar cu permis cu tine

sa vad care merge

grosu 04-10-10 19:30

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3702021)

bmw-ul e 2.0d automat , stok - m-am saturat cata benzina am bagat in megane , mai cumparam unul .....

detroit muscle 04-10-10 19:30

- hks intercoolers (3)
- hks filtre de aer
- body kit
- volan MOMO
- interior RECARO
- sistem franare Brembo
- ambreiaj flyweel

descrierea asata e luata de la un nissan albastru din bazarul cu masini tunate dupa site.:P

grosu 04-10-10 20:00

da asa este

vn-08-nen 04-10-10 20:14

Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3702606)
da asa este

Baaaaaa te da omu in judecata ... ptr ca i-ai luat drepturile de autor :))

grosu 05-10-10 01:37

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3702638)

asa si ?

VN23TDR 05-10-10 07:28

Nen da` ia "ilumineaza"-ne si pe noi si spune-ne cum iti dai tu seama "dupa caroserie" ca e 316 sau 328 ?

VN23TDR 05-10-10 07:30

Quote:

Originally Posted by UsCaTu_ (Post 3702181)

Se anunta ploi frate.. sa nu mai zicem de friiiig :D
Vezi ca la start, oficial, tre sa prezinti permisul, talonul (itp valabil) si asigurarea. ;)

vn-08-nen 05-10-10 08:57

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 3703435)
Nen da` ia "ilumineaza"-ne si pe noi si spune-ne cum iti dai tu seama "dupa caroserie" ca e 316 sau 328 ?

Eu miam dat seama dupa spate :P ... 316 are portbagajul mai mic , iar 325 e mai lung ... cel putin asta am vazut din google :D ...

grosu 05-10-10 10:39

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3703617)
Eu miam dat seama dupa spate :P ... 316 are portbagajul mai mic , iar 325 e mai lung ... cel putin asta am vazut din google :D ...

nu te cred , mai uita-te o data

VN23TDR 05-10-10 11:18

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3703617)

La E36 exista 4 tipuri de caroserie :
- Coupe/Cabrio
- Sedan
- Compact
- Touring

Pe compact intr-adevar s-au pus motoare mici ( 1.6 , 1.8 ). Dar la un sedan , coupe sau touring nu exista nici o diferenta de caroserie chiar daca motorizarea e 1.6 , 1.8 < is > , 2.0 , 2.3 , 2.5, 2.8 sau chiar M3 < 3.0 sau 3.2 > (unde fac exceptiile barile , bandourile, oglinzile, pragurile etc.). Portbagajul e la fel de mare, toate au ceeasi lungime.. etc.

nutuxxl 05-10-10 17:52

a confundat coupe cu compact

detroit muscle 05-10-10 18:03

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3702638)

bai ma lesi...;))

grosu 05-10-10 23:56

ca vine la IANCA??????????????????????

Sonny™ 06-10-10 01:11

Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3705813)
ca vine la IANCA??????????????????????

te duci la ianca...?ce avatar ai...:))

grosu 06-10-10 08:54

scz..... cine vine la IANCA ?

fisan 06-10-10 09:17

Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3706103)
scz..... cine vine la IANCA ?

sa vedem ce fel e vremea

Yakuza007 06-10-10 09:23

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3706135)
sa vedem ce fel e vremea

S-a anuntat vreme urata pentru sambata....frig si ploi...sa speram ca nu va fi asa:sad:

VN23TDR 06-10-10 09:43

Daca ploua eu nu merg. Si nu cred ca vor mai veni multe din masinile puternice anuntate.. pt ca 4x4 or sa faca legea pe ud.. si eu vroiam sa vad rwd turbate :D

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning