![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Cauta pe be loud Hertz Dieci DSK 165.2
Nu, nu vin astazi, got work to do ! |
da dar nu imi permite bugetu sa dau atat....
|
Dar nici alea nu prea merita asta spun :))
Ce mai ai pe masina? Unde vrei sa ajungi ? Conteaza foarte mult. |
hertz dieci dsk 165 recomand si cu amplificare
iar daca te tine buzunarul focal polyglass sau utopia |
pai vedem nu dau chiar acuma bani pe ele :D mai am inca altele de plati la masinutza
o sa vin sa vad :D |
Astazi e la 7:30 la omu fara pompa ?
|
da asa a ramas :D
|
Incerc sa ajung si eu.
Te uiti dupa Golf 3 SUV :lol: Still rollin` on winter ones ..... |
ok am inteles :D
|
Legat de discutia de mai devreme, cu stilurile de tuning.. gusturile nu se pot discuta. Fiecare avem preferintele noastre, sunt foarte faine clean & stanced dar si japonezele alea crazy pot fi super, totul e sa se faca modificarile cu gust. Chestiile ieftine si improvizatiile aiurea in loc sa aduca un plus, mai mult strica.
Partea a 2-a.. liniute? eu zic ca persoanele cu masini sub 200 de cai (majoritatea dintre noi) nici n-ar trebui sa se gandeasca la drag race. Liniuta cu 6 cai frumosi nu mai e liniuta, e sprint cu caruta si caii aia, putini cati sunt, o sa aiba de suferit mai devreme sau mai tarziu. Deci mai bine stati cuminti acolo, si lasati liniutele pt oamenii care chiar au masini de asa ceva. |
Quote:
In fine , fiecare ramane cu ale lui , eu cu jaful meu japonez lasat blana cu care nu pot merge mai tare de 30 la ora (citez LupAlb) si el cu golful lui modificat pentru liniute si uite asa toata lumea e fericita . |
Nos, liniute pot sa fac si cu o dacie (sau tu crezi ca liniutele au inceput sa se faca direct cu masini de peste 200 de cai?)
Importanta este distractia, si mai mult decat atat, cel mai important este CARACTERUL OMULUI. Daca eu nu te-as cunoaste, si as lasa sa se inteleaga ca umblu cu tine, tie cam cum ti s-ar parea? ca sunt un figurant, corect? Daca as veni cu masina stock, dar cu o reglabila pe ea, si tu ai avea primu` eleron ce l-ai avut pe masina, si as zice ca ai o masina naspa si ca eu nu ma vad umbland cu tine, ca tu ai masina facuta cu "fibra"... cum ar parea? ipocrizie corect? Eu nu am nimic cu stilul lui de tuning, eu am cu caracterul lui si cu mentalitatea lui. In primul rand ca a generalizat de la ZEU la toata lumea. In al doilea rand poate ca ZEU a vrut sa aiba o masina controversata...important este ca el si-o face singur, si poate asta e un pas intermediar. Nu stiu, ca eu nu am vb cu omu` ce e cu alea. Nici mie nu imi plac, dar eu nu stau sa barfesc si sa judec omul pe la spate, eu daca am ceva de reprosat ii spun in fata. Primul lucru cand a venit la intalnire cu alea pe masina i-am spus. Si iarasi iti arat ca e vorba de caracter Apoi omu` face provocari la intimidare, crezand ca imi e frica sa ma dau cu el sau ceva... si cand accept zice ca el nu se da, ca una, ca alta... deci iarasi figuri si ipocrizie. Eu oameni de-astia nu prea accept in jurul meu. Nu am zis ca nu poate veni la intalnire, ca doar e liber pentru toti, am postat doar o discutie cu el (fara sa ii pun numele) si atat. Tocmai pentru a evidentia ce caractere nu o sa reziste prea mult la intalniri... Si imi place ca omu` te stie foarte bine, draga NOS ... cred ca e un fel de "stalker" asa....ai grija ia un ordin de restrictie ceva... poate te asteapta in scara :lol: Trecand peste asta, eu nu vorbeam de tuning aici (desi pe o japoneza arata de 1000 de ori mai bine JDM style decat OEM, dar in lipsa de bani o faci OEM), ca intr-adevar, gusturile nu se discuta, si e vorba si de fonduri aici. Eu vorbeam de caracter, de mentalitate, de mod de a pune problema. Omul incearca sa para superior, dar nu stiu, ca nu prea il cunoaste nimeni. Eu cred ca incearca sa capete atentie...desi el nu o arde cu astia cu "fibra", astia "nfsisti"... Prietene, ce cauti pe forumu` asta atunci? ca aia "nfs-isti" o cam "ard" pe la intalnirile astea.....la care tu nu vrei sa vii ca sunt oameni care s-au dat pe "fibra". Eu inca ma prapadesc de ras.... Cam atat ca iarasi fac pomelnic si striga lumea Too Long Didn't Read! Stima. |
Te las in lumea ta amice ca vad ca nu am ce discuta cu tine , cel mai inteligent cedeaza si de data asta , eu sunt acela . Bafta
|
pai cum fratioare? cand mi-ai adus atatea argumente? a...ba nu...stai.... nu ai avut nici un argument... in afara de faptul ca am inteles eu gresit.
Eu nu stiu cand am zis ca masina mea e de linii, poate imi arati si mie in conversatie fraza respectiva.... daca nu, o sa caut eu ca am toata conversatia... dar de provocat ai provocat.... Nu am masina de linii, ca eu am barca... dar de distractie tot ma dau cu tine. Ne dam pe milea, sau daca chiar vrei sa facem de distractie, hai sa ne dam pe calea poplacii intre valea aurie si bvdul victoriei....si ma dau cu tine eu pe jos si tu cu masina ta "low". Daca erai atat de destept, nu faceai gafele pe care le-ai facut. Asta a fost ultimul comentariu pe forum la adresa ta.... raman in lumea mea...e plina de culoare. Respect. |
TLDR :))
|
Quote:
Vezi de treaba ta, de masina ta, de problemele tale si lasa-ne in pace cu prostiile ! Daca chiar vrei sa discutam te asteptam la intalniri si rezolvam totul fara nici o problema. Te rog frumos sa incetezi cu atacurile si cu impresiile pentru ca nu este frumos ! Aici conversam, rade, glumim si cam atata. Cei cu aere, cei care se cred superiori sa ne lase in pace, nu e loc pentru ei aici ! |
Corect!!! :twisted:
|
atentie baieti la i.s.c.t.r.
i.s.c.t.r. este un hibrid intre arr si rar deci atentie acestia opresc tot ce misca si pot amenda sau dupa caz retine certificate, licente etc. |
de unde o mai iesit si asta!? :D
|
de la ministerul transporturilor inca din 4 decembrie 2011 dar si-au facut efectiv aparitia pe sosele recent
|
Urat trebe avut grija..
|
frate cate scandaluri pe aici...ce aveti ma de impartit????
|
lupule,... "iara te iei de oameni pe forum" ?? :lol::lol:
Sper sa ajung si eu la un nr mai mare de posturi in curand sa imi permit si eu :lol: |
2 Attachment(s)
Ui de ce am dat pe net..Chucky, mai bine dau pe golf decat pe astra. :lol:
|
Quote:
|
|
vezi bha ce stopuri jmechere are?:)) eu asa credeam ca le infoliezi....era mai fain:P
|
Cine imi recomanda un om serios la care pot sa merg sa-mi faca haionul clean ? E destul de urgenta treaba. Nu e pus pe masina, il las la facut si acuma.
|
imi poate spune cineva unde se monteaza folii profesionale pentru geamuri? eventual si un numar de telefon? nu am mai intrat de ceva timp pe forum:D
|
la kito serv.
masina infoliata, cu folii omologate si cu numarul de telefon aici |
mersi
|
Baieti, unde pot sa schimb un display la o tableta Achros, in Sibiu?
Pe ocnei nu se ocupa cu reparatii tablete, stiti un alt service la noi in oras? Multumesc anticipat. |
Quote:
|
O sa ma duc si acolo sa intreb, de montat il montez eu, trebuie sa gasesc pe cineva care are de vanzare...
|
4 cauciuce 195/45/R15 nu vrea nimeni ?
|
ce scor? poze?
|
6 Attachment(s)
320RON toate 4 .
|
ATENTIE la noua limitare de viteza la 50km/h pe DN 106c care incepe la km 2+800m intre Sibiu (pompa Atlantis) si Cisnadie (pana la portiunea aceea dreapta de drum inainte de Sevis) ! Au montat zilele trebute limitare la 50 :evil: , iar baietii cu cascheta sunt prezenti la datorie . Eu am cotizat ieri la prima lor de paste :lol:
|
acum cateva minute am surprins un accident pe dumbravii, intre un g0lf 4 si o motocicleta
se pare ca cel cu golful nu a acordat prioritate atentie mare in trafic se pare ca nu se prea respecta regulile si nici participantii intre ei |
stiu ca nu e frumos ce fac...dar vrea cineva golfu meu in starea care e acum[fara woofer si statie..sau pentru o mica diferenta dam si alea:D], la 1600?? am gasit un scirroco deagut ... 1.8 16V 139CP si nu pera vreau sa imi scape;))
scuze k postez aici dar poate poate;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning