Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

morpheusmaster 13-01-11 00:02

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

si daca si ala vi sa parut trist...sau nu ati vazut partea amuzanta a filmuletului asta ar trebui sa va salveze http://www.crimetime.ro/internationa...nis-video.html

P.S. Daca dupa 3 posturi (si faptul ca ma risc pt voi cu vreun warn) nu intelegeti ca viata e frumoasa si merita traita puneti iar clipu 1 si sariti de pe scaun, datii pe lung sau nu vomitati.

DTH 13-01-11 08:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3980279)
si daca si ala vi sa parut trist...sau nu ati vazut partea amuzanta a filmuletului asta ar trebui sa va salveze http://www.crimetime.ro/internationa...nis-video.html

P.S. Daca dupa 3 posturi (si faptul ca ma risc pt voi cu vreun warn) nu intelegeti ca viata e frumoasa si merita traita puneti iar clipu 1 si sariti de pe scaun, datii pe lung sau nu vomitati.

:lol::lol:

S-au mai este o variantă pentru cei ce nu mai suportă femeiile ...:lol: am descoperit şi eu filmuleţul ăsta acum şi mi-a făcut dimineaţa ........:weirdface

https://www.youtube.com/watch?v=fbGkx...ayer_embedded#!

what what in the but :writers_b /"&#&!"%!&! !!!!! :shock:

Mustang 13-01-11 08:42

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3978260)
DOAMNE..ascultati,mi'a trimis mesaj acuma...."stiu ca ma consideri o zdreanta si nu stiu ce,e vorba de o zi Adrian,a incercat sa imi demonstreze ca cu toate ca este tigan nu e la fel ca toti ceilalti,dar sincer nu imi place,eu inca te iubesc pe tine"..nu vreau sa ma impac cu ea,ce ar trebui sa ii scriu in momentele astea?:(

Stai putin... acum esti mai bun decat cioara aia? Pana acum n-ai fost?!

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3979177)
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D

Ce inseamna umilinta aia de care zici tu?
Da, se va sinucide din parti! E la fel ca telenovela aia ieftina: el vrea sa ii dea ei papucii, iar ea ii spune ca e insarcinata doar sa ii puna capastru. Santaj emotional, nu tine.

sageata 13-01-11 09:18

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3979177)
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D

NO MERCY!!!:lol::lol::lol:

mikeadrian 13-01-11 13:48

Nu imi place sa fac o fata sa sufere,mai ales fata pe care am iubit-o,dar asta e ea nu s-a gandit la mine,dar cum este o vorba mare.."Roata se invarte",acuma s'a despartit de tiganu ala,si ma suna disperata,mesaje non stop,i'am spus ca sunt cu alta fata si asta a daramat'o,ar trebui sa ma simt bine?:))acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit,nu stiu ce sa fac unde sa ma duc,imi pare rau nu pot sa mai stau in stresu asta....acum a venit randu meu sa ma simt bine si ea sa sufere....in fine,toata chestia este sa pot rezista tentatiilor ei sa nu ma intorc la ea...
P.S.ati avut dreptate,ignoranta doare cel mai tare:))

bmwm5 13-01-11 13:52

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3981488)
Nu imi place sa fac o fata sa sufere,mai ales fata pe care am iubit-o,dar asta e ea nu s-a gandit la mine,dar cum este o vorba mare.."Roata se invarte",acuma s'a despartit de tiganu ala,si ma suna disperata,mesaje non stop,i'am spus ca sunt cu alta fata si asta a daramat'o,ar trebui sa ma simt bine?:))acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit,nu stiu ce sa fac unde sa ma duc,imi pare rau nu pot sa mai stau in stresu asta....acum a venit randu meu sa ma simt bine si ea sa sufere....in fine,toata chestia este sa pot rezista tentatiilor ei sa nu ma intorc la ea...
P.S.ati avut dreptate,ignoranta doare cel mai tare:))

ba...daca merita o a doua sansa poate ar trebui sa i-o dai,dar fi mai atent si nu o mai lasa sa plece la tigani, romani, capre sau ce mai apare in viata ei

eMH 13-01-11 16:58

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3981488)
acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit"

Da-i linkul de pe forum :))))

mikeadrian 13-01-11 18:07

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3982016)
Da-i linkul de pe forum :))))

=))),nu ca o scape mai usor de suferinta si nu vreau,acum mai spuneti-mi un lucru...chestia este ca e prima oara cand imi face lucruri de genu asta,sau cel putin nu stiu eu...daca se intampla odata va fi si a 2'a oara?sa ma insele?imi trimite mesaje de genu.."te iubesc nu pot sa traiesc fara tine"te vreau inapoi fac orice"...si yo ii raspund...
Te'ai ars cu tiganu ala mi'e scraba de tne ai luat boli de la ala,ai pureci,paduchi :))si chestii dinastea,,,fac rau?:(

Tzzantaru 13-01-11 18:25

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3982266)
=))),nu ca o scape mai usor de suferinta si nu vreau,acum mai spuneti-mi un lucru...chestia este ca e prima oara cand imi face lucruri de genu asta,sau cel putin nu stiu eu...daca se intampla odata va fi si a 2'a oara?sa ma insele?imi trimite mesaje de genu.."te iubesc nu pot sa traiesc fara tine"te vreau inapoi fac orice"...si yo ii raspund...
Te'ai ars cu tiganu ala mi'e scraba de tne ai luat boli de la ala,ai pureci,paduchi :))si chestii dinastea,,,fac rau?:(

da..in mare exprimarea lasa de dorit.poti sa-i spui aceeasi idee dar ceva mai elegant "m-ai lasat pe mine sa-ti incerci norocu cu tiganasu ala acum ramai cu el , eu am trecut peste si nu as putea sa te iert pt ce mi-ai facut"...sau ceva de genu.ti-am mai spus pe undeva mai sus.vb mai elegant cu ea , incearca sa ramai un domn.chiar daca ti-a facut ce ti-a facut nu e nevoie sa devii un "cioban".chiar daca pe moment te vei simti mai bine , mai "barbat" la un moment dat s-ar putea sa-ti para rau.

midnight_rider 13-01-11 20:15

Aaa, si nu insista prea mult cu vorbele (scurt la subiect), fii diplomat si incearca usor usor sa te faci invizibil, rareste raspunsurile la mesajele ei pana cand n-o sa-i mai scrii deloc, chiar daca apoi o sa te innebuneasca rau cu mesaje, ignor-o! Daca a fost prostuta, las-o sa fie in continuare, n-o ierta, mai tarziu sau mai devreme o s-o comita din nou!;)

eMH 13-01-11 20:18

Exact! Vorbea lu' Mircea Badea, s-a intors ca sa aiba de unde sa plece!

Cozmescu-Alin 13-01-11 20:50

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3982775)
Exact! Vorbea lu' Mircea Badea, s-a intors ca sa aiba de unde sa plece!

Manta de vreme rea! Vin-o incoa:lol:

Mare om!:D

cristianic 13-01-11 23:26

ma nu stiu ce sa zic....acum cred ca depinde si de varsta treaba asta.
eu cu gagicamea suntem asa de 1 an si 4 luni impreuna dar in urma cu cateva luni mai exact anul trecut de paste m.a lasat pt altu, vreo 2-3 zile, am fost daramat c.o iubeam atunci si orice faceam pentru ea nu gandeam, daca era pentru ea, faceam. dar dupa o discutie cu ea in care mi.a spus ca nu mai vrea sa auda de mine si chestii de genul am lasat-o in pace, si ziua urmatoare m.a cautat ca.i pare rau si chestii de genul asta...dupa o zi sau doua i.am dat a2a sansa si acum s.a schimbat...face orice.i zic.

cum am spus si mai sus....poate depinde si de varsta, si de relatie.

RoByNeT 16-01-11 18:58

Si aici intervin multe alte chestii la tine. Nu vreau sa iti faci dubii acum din cauza mea. Tu stii cum s-a terminat povestioara lor scurta ? Te`a lasat 2 zile pentru altu. De unde stii ca celalalt nu a vrut`o, si ea ca sa nu cada aiurea, sau sa ramana singura, s-a intors la tine ? Dupa mintea mea, cine pleaca 1 data de langa tine pentru altcineva, o poate face la fel de usor si a 2-a oara. Nu exista te iubesc, tin la tine, dar ea a plecat cu altu. Scuzele de genul, nu stiu ce a fost in capul meu, tu esti mai bun acum mi`am dat seama, imi pare rau nu o sa se mai intample, sincer, sunt jalnice. Daca a putut renunta la tine pentru, ATENTIE, o alta persoana, nu vorbim de alte motive, atunci parerea mea ca nu merita. Risti sa ti`o furi si a 2-a oara. Oricat de mult ai iubi tu, e greseala ta daca o ierti. Repet, parerea mea.

eMH 16-01-11 19:01

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3991592)
Si aici intervin multe alte chestii la tine. Nu vreau sa iti faci dubii acum din cauza mea. Tu stii cum s-a terminat povestioara lor scurta ? Te`a lasat 2 zile pentru altu. De unde stii ca celalalt nu a vrut`o, si ea ca sa nu cada aiurea, sau sa ramana singura, nu s-a intors la tine ? Dupa mintea mea, cine pleaca 1 data de langa tine pentru altcineva, o poate face la fel de usor si a 2-a oara. Nu exista te iubesc, tin la tine, dar ea a plecat cu altu. Scuzele de genul, nu stiu ce a fost in capul meu, tu esti mai bun acum mi`am dat seama, imi pare rau nu o sa se mai intample, sincer, sunt jalnice. Daca a putut renunta la tine pentru, ATENTIE, o alta persoana, nu vorbim de alte motive, atunci parerea mea ca nu merita. Risti sa ti`o furi si a 2-a oara. Oricat de mult ai iubi tu, e greseala ta daca o ierti. Repet, parerea mea.

+1 ! Foarte corect!

cristianic 16-01-11 19:01

da...sunt constient de chestia asta. dar acum nu ma mai agit atat. deocamdata ne intelegem bine. adica de atunci.

bandeanradu 16-01-11 19:06

@mikeadrian
Atunci luam altfel lucrurile
daca nu vrei sa fii chiar atat de rau si eu ma gandeam la altceva , Doamne fereste sa nu faca acelasi lucru care l-a facut si tatal ei , poti ramane prieten cu ea , vorbesti frumos ,elegant , ramai un domn , prieteni si atat , nici macar amici sa nu se simta chiar asa data la o parte
si in decurs de o luna incet o respingi usor frumos si o sa inteleaga si gata
daca esti destul de puternic poti face chestia asta

eu m-am despartit de prietena mea timp de o luna dupa o relatie de 1 an si 4 luni. faza e ca nu a fost cu altu sau asa mai departe doar a vb urat cu mine , ca nu se mai simte in stare de o relatie cu nimeni , stresata , bacalaureat alea alea
in fine .. in seara de craciun m-a chemat la ea , de revelion la ea , suntem ca si cum am fii iubiti dar defapt suntem amici , de fata cu prietenii nu ne sarutam doar cand suntem noi 2 .. e un fel de joc ..tot acelasi lucru imi zice .. ca nu vrea relatie :) dar cred ca nu stie cu adevarat ce vrea ..
in fine timpul le va spune pe toate ..

vacaroz 17-01-11 04:53

adrian cum a mai spus cineva mai sus. fata a fost cu el la munte, a dormit la el. e clar ca i-a tras o putza in toate gaurile.sincer nu vad sa pleci cu unu care abia l-ai cunoscut la munte si sa dormiti in paturi separate.
tiganul tot tigan ei si cum spunea ea, el e altfel, e clar ca fata a fost o proasta, a picat in plasa lui si a crezut vrajeala si asa fata a facut pt el lucruri care poate nu a facut pt u in 5 ani. tiganul vazand ca e usuratica sa folosit de eea (gandestete ca a dat-o si la altul ca te ajuta sa treci peste) si la sfarsit un sut in fund.nu statea tiganul cu o "folosita" cand ei isi iau neveste virgine
fata fiind ranita ca si-a furato si cu dureri de falci si anale poate are nevoie de consolare, si cu atat mai rau gandul ca stie ce a pierdut si hop top vine la tine.
eu unul sunt minunat de tupeul e de a te recuceri si culmea sa-ti reproseze ca ai uitat-o cand ea era cu altul. cred ca in momentele alea o umpleam de carne cu tot cu cioara ei
fi sigur ca ea, cand o sa o primesti tu cu bratele deschise, dragostea asta ordinara asa se intampla, desi tu esti injosit, inselat daca te impaci cu ea o vei mai iubi mai cu foc, ei ii va reveni moralul, se va crede iar o printesa, acum mai potenta din punct de vedere sexual si sigur va crede ca poate agata un peste si mai mare. si tu o sa ramai iar cu buza umflata si vei primi tot reprosuri de la ea ca ai fost slab si ea nu e asa. culmea, desi e ca dracu asta e mintea si gandirea omului.chiar daca stii ca tu ai gresit dar daca-l poti face pe celalalt sa se simta prost de greselile tale pe tine te face sa te simti bine.
si ce o sa faci pe urma? vii iar aici sa spui ca ce prost ai fost si te-ai ars iar. vei avea curaj? sincer mie mi-ar fi rusine
acum scuze ca am folosit niste cuvinte mai taioase dar cateodata trebuie sa arati partea negativa pe fata ca sa intelegi. cel putin eu asa sunt
acum e decizia ta ce faci.te complaci cu situatia si fii sigur, nu va fi zi sa nu te gandesti ca tea inselat si sunt sanse sa te paraseasca in orice moment, sau treci mai departe si mai experimentezi gauri noi :)

G0rdy 17-01-11 08:16

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3992933)
adrian cum a mai spus cineva mai sus. fata a fost cu el la munte, a dormit la el. e clar ca i-a tras o putza in toate gaurile.sincer nu vad sa pleci cu unu care abia l-ai cunoscut la munte si sa dormiti in paturi separate.
tiganul tot tigan ei si cum spunea ea, el e altfel, e clar ca fata a fost o proasta, a picat in plasa lui si a crezut vrajeala si asa fata a facut pt el lucruri care poate nu a facut pt u in 5 ani. tiganul vazand ca e usuratica sa folosit de eea (gandestete ca a dat-o si la altul ca te ajuta sa treci peste) si la sfarsit un sut in fund.nu statea tiganul cu o "folosita" cand ei isi iau neveste virgine
fata fiind ranita ca si-a furato si cu dureri de falci si anale poate are nevoie de consolare, si cu atat mai rau gandul ca stie ce a pierdut si hop top vine la tine.
eu unul sunt minunat de tupeul e de a te recuceri si culmea sa-ti reproseze ca ai uitat-o cand ea era cu altul. cred ca in momentele alea o umpleam de carne cu tot cu cioara ei
fi sigur ca ea, cand o sa o primesti tu cu bratele deschise, dragostea asta ordinara asa se intampla, desi tu esti injosit, inselat daca te impaci cu ea o vei mai iubi mai cu foc, ei ii va reveni moralul, se va crede iar o printesa, acum mai potenta din punct de vedere sexual si sigur va crede ca poate agata un peste si mai mare. si tu o sa ramai iar cu buza umflata si vei primi tot reprosuri de la ea ca ai fost slab si ea nu e asa. culmea, desi e ca dracu asta e mintea si gandirea omului.chiar daca stii ca tu ai gresit dar daca-l poti face pe celalalt sa se simta prost de greselile tale pe tine te face sa te simti bine.
si ce o sa faci pe urma? vii iar aici sa spui ca ce prost ai fost si te-ai ars iar. vei avea curaj? sincer mie mi-ar fi rusine
acum scuze ca am folosit niste cuvinte mai taioase dar cateodata trebuie sa arati partea negativa pe fata ca sa intelegi. cel putin eu asa sunt
acum e decizia ta ce faci.te complaci cu situatia si fii sigur, nu va fi zi sa nu te gandesti ca tea inselat si sunt sanse sa te paraseasca in orice moment, sau treci mai departe si mai experimentezi gauri noi :)

:)) foarte dura exprimarea ta :D dar poate tot odata si exacta/reala

viruszatu1 17-01-11 08:32

a cam pus punctu` pe i vacaroz, referitor la situatia lui mikeadrian..

bandeanradu 17-01-11 09:54

bun asa vacaroz , "scurt si la obiect" cam asta ar fii adevaru,direct pe fata SAH MAT

bandeanradu 17-01-11 10:02

bun asa vacaroz , "scurt si la obiect" cam asta ar fii adevaru,direct pe fata SAH MAT
scuze pt dublu post :( netu ..:???:

mikeadrian 18-01-11 14:21

Salut,again;;)...vacaroz,in primul rand ai foarte mare dreptate,m-am gandit si eu la asta,recunosc,am fost odata la ea si i-am tras o putza:d,ea ma dispera cu mesajele,ma cauta,ma urmareste...gandul ca sunt cu o alta fata o dispera,mai ales cand a auzit ca am si facut-o cu fata cu care sunt acuma...sincer sa va zic,rezist cu mare dificultate,,au fost 5 ani....dar cum sfaturile voastre mau ajutat sa imi revin doar dupa 3 zile,stiu sigur ca sfaturile voastre sunt bune si pe cat posibil de adevarate,mai nasol este ca noi avem acelasi cerc de prieteni,unde sunt eu este si ea sau invers...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?va multumesc inca odata pentru sfaturi:*

RacerJunior 18-01-11 15:56

Din punct de vedere legal nu esti vinovat. Ca lumea o sa te judece e alta ...

midnight_rider 18-01-11 16:13

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3997639)
am fost odata la ea ...

Proasta, proasta idee ai avut (dupa ce si-a facut de cap cu ala, te-ai incumetat sa te intalnesti cu ea...nu tu ziceai ca nu mai atingi ce-o atins ala?), oricum, o sa te descurci... Succes!

DTH 18-01-11 16:17

Pana mea :lol: sincer ...astea sunt vrăjeli ...adică cum pana mea să te strangulezi ? Vrea durere ? :lol: Spune-i să i-a nişte pastile/otravă....mai uşor decât să se chinuie :lol::lol:

ZaNe94 18-01-11 17:21

Quote:

...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?...

pai poate are o sfoara si o pune pe masa si impleteste la ea cand suna cineva la usa :D de au vazuto mai multi...

oricum stai calm... e proasta rau daca se spanzura de asta... nu merita ... gandestete sunt oameni care divorteaza dupa mai multi ani si uita...

totusi bafta cu noua prietena

vacaroz 18-01-11 19:03

Quote:

Salut,again;;)...vacaroz,in primul rand ai foarte mare dreptate,m-am gandit si eu la asta,recunosc,am fost odata la ea si i-am tras o putza:d,ea ma dispera cu mesajele,ma cauta,ma urmareste...gandul ca sunt cu o alta fata o dispera,mai ales cand a auzit ca am si facut-o cu fata cu care sunt acuma...sincer sa va zic,rezist cu mare dificultate,,au fost 5 ani....dar cum sfaturile voastre mau ajutat sa imi revin doar dupa 3 zile,stiu sigur ca sfaturile voastre sunt bune si pe cat posibil de adevarate,mai nasol este ca noi avem acelasi cerc de prieteni,unde sunt eu este si ea sau invers...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?va multumesc inca odata pentru sfaturi:*

man, ea nu sufera dupa tine. sufera dupa prostia ei ca a pus botul la vrajeala unuia care-si dorea cu totul altceva decat ce-si dorea ea si acum plange ca proasta.
ce dracu vrajeala ieftina e aia cu latul? dar tu cand te spanzuri chemi spectatori si tai bilete? sau cumva trebuia sa fie totul estetic. a montat intai latul, a aranjat covorul exact in coltul din stanga al camerei sa nu cumva sa fie deplasat. l-a studiat vreo 2-3 zile sa nu cumva sa aiba imperfectiuni latul si astepta si o zi cu soare, nu?
in locul tau cumparam o funie groasa si i-o faceam cadou intr-o plasa frumoasa de cadouri legata cu o funda rosie. si-i spuneam ca tii la ea si ca sa fii sigur ca nu da gres ai adus o funie buna
tu nu ai nici macar o datorie morala sa zicem daca se spanzura. ea ttea parasit, ea tea inselat. daca o paraseai tu si se spanzura intelegeam dar asta?
zi-i asa. fata mea, si eu te iubesc. dar am nevoie de timp sa se vindece ranile si sa trect peste. vreau ca in acest timp sa nu ma mai cauti/suni, sa nu mai vb cu nimeni de mine si sa ma lasi sa-mi revin. si sa ma lasi cat am eu nevoie. si las-o vreo 3 vieti asa si ai sa vezi ca in maxim o luna iubeste deja alta p..a ea :)

sageata 19-01-11 09:11

mikeadrian, la tine nu e valabila vorba ca "daca 10 iti spun ca esti beat trebuie sa mergi sa te culci"? ti-au explicat oamenii cat mai golaneste posibil cam care e situatia , ce tot bati apa-n piua? daca tot iti pare rau dupa ea, ia-o de nevasta si gata. asa ai motiv sa dai divort fara sa mai intrebi pe nimeni, oricum averea se imparte la 2 si ea nu mai are de ce sa se spanzure si atunci nici tu nu mai stai cu frica.
ca sa fiu cat de cat ON,
ma doare-n fund daca vreo una se spanzura pentru mine, n-am nici cea mai mica remuscare. un preot spunea ca sinuciderea este cel mai pacatos lucru, nici evreii care au dus-o cum au dus-o in lagare nu se sinucideau. si asta a ta crapa de atata dragoste, pocni-i-ar ranza. imi plac fetele, imi place sa fac sex dar fara sa ma atasez de ele (din cauza sotiei si copiilor?:lol:). inainte de a va indragosti pana peste cap cascati ochii. dragostea e ca borcanul ala cu miere si cacat. in cateva luni s-a dus mierea si ai ramas cu un cacat. dar sa n-o mai lungim...
dupa mine as lasa-o sa nu ajung ca Cioaca. ai toata viata in fata, vrei sa uiti? apuca-te de sah, curse, crosetat sau orice iti place sa-ti omori timpul pana la urmatoarea prietena. bafta!

DTH 19-01-11 13:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4000056)
mikeadrian, la tine nu e valabila vorba ca "daca 10 iti spun ca esti beat trebuie sa mergi sa te culci"? ti-au explicat oamenii cat mai golaneste posibil cam care e situatia , ce tot bati apa-n piua? daca tot iti pare rau dupa ea, ia-o de nevasta si gata. asa ai motiv sa dai divort fara sa mai intrebi pe nimeni, oricum averea se imparte la 2 si ea nu mai are de ce sa se spanzure si atunci nici tu nu mai stai cu frica.
ca sa fiu cat de cat ON,
ma doare-n fund daca vreo una se spanzura pentru mine, n-am nici cea mai mica remuscare. un preot spunea ca sinuciderea este cel mai pacatos lucru, nici evreii care au dus-o cum au dus-o in lagare nu se sinucideau. si asta a ta crapa de atata dragoste, pocni-i-ar ranza. imi plac fetele, imi place sa fac sex dar fara sa ma atasez de ele (din cauza sotiei si copiilor?:lol:). inainte de a va indragosti pana peste cap cascati ochii. dragostea e ca borcanul ala cu miere si cacat. in cateva luni s-a dus mierea si ai ramas cu un cacat. dar sa n-o mai lungim...
dupa mine as lasa-o sa nu ajung ca Cioaca. ai toata viata in fata, vrei sa uiti? apuca-te de sah, curse, crosetat sau orice iti place sa-ti omori timpul pana la urmatoarea prietena. bafta!

Bine zis !! :D

dexter_20 19-01-11 14:36

Quote:

ca sa fiu cat de cat ON,

Daca nici de Sageata nu asculti, incearca sa mergi cu povestea asta la OTV. Sigur ai sa faci bani din asta!

vacaroz 19-01-11 15:55

sa lasam omul sa mai respire. cred ca toti am fost in situatia lui si desi toate sfaturile erau contrare fata de ce gandeam noi in mintea noastra credeam ca gasim o portita ceva.
si eu am fost intr-o situatie similara. ma suna femeia si-mi zice cu o seninatate iesita din comun ca ne despartim. a intalnit pe altul si colac peste pupaza si-a si traso cu ala...
in prima instanta vroiam cu orice pret sa o "recastig' ceea ce sa si intamplat doar ca relatia nu mai era relatie... si usor mi-am dat seama ca mai bine lipsa
dupa vreo 3 ani i-am dat un mesaj cu ce mai face, si asta ca parca ma simteam eu prost ca nu ne-am mai dat macar un buna, nu cu alte ganduri. nu am primit un raspuns de la ea nici in ziua de azi. si tocmai d-aia ziceam ca acum daca te impaci cu ea (ca si mine de altfel) o sa o faci pe ea sa se simta bine, si tot tu te vei simti prost in loc sa aiba ea remuscari, si pe viitor te va vedea un slab. asa ca fi tare, poartate cu o raceala iesita din comun cand te mai cauta si asa o sa vezi ca vei putea tine tu capul sus si ea plecat cand va intalniti pe strada

sageata 20-01-11 01:37

pentru mine, acest gen de fata va ramane o "consumabila":D

DTH 21-01-11 22:24

mikeadrian

Îţi recomand să te uiţi până la sfârşit la filmuleţul ăsta :D

https://www.youtube.com/watch?v=H8wkM...eature=related

G0rdy 25-01-11 09:28

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4008640)
mikeadrian

Îţi recomand să te uiţi până la sfârşit la filmuleţul ăsta :D

https://www.youtube.com/watch?v=H8wkM...eature=related

foarte tare clip-ul :D

marius3030 03-02-11 07:11

intradevar e aiurea treaba c a2a sansa.spun asta din experienta mea.stii doar ca nimic nu o sa mai fie la fel chiar daca ea o sa se schimbe.o sa apara anumite re[rosuri din partea ta pt ca ea ti-a gresit s u ai iertat-o,dupa astea o sa apara s alte reprosuri sin partea ei cu argumentul ca sa schimbat pt tn si multe chestii destea.deci certurile la un moment dat o sa se intensifice,poate cu mult mai mult decat era inainte.in plus pe mn numai gandul ca a fost vreo 2 seri c un tigan mi-ar face o scarba iesita din comun fata de ea,dar vb multora...arata-i c tu esti domn si nu prost ca ea.iar daca vrei s o faci s se simta prost cu adevarat arata-i CU ADEVARAT ce a pierdut.arata-i c esti mai tare c tiganul ala!arata-i ca ce face s ce are el poti avea s u dar ce ai tu nu poate fi si nici avea!!!;)

dony ddc 03-02-11 18:47

Quote:

ca sa fiu cat de cat ON,

Rad de 10 minute incontinu...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Esti prea penal frate cand dai sfaturi..:))):))):)):))

fenomen15 04-02-11 14:20

@mikeadrian
si eu am facut cum mi-au spus multi de pe forum si acuma ma simt in al 9-lea cer...si ce crezi?aia ma cauta,imi zice ca eu sunt lumina ochilor ei,ca fara mine nu poate sa treaca mai departe iar pe mine ma bufneste rasul cand vad asa ceva...daca vrei sa vezi cum mia zis si facut uitate pe la pagina 195-196...
Si mi-au zis f multi prieteni..."Bah numai lua fete ca sa le iubesti,iale ca sa le f**i...si asta si fac...cred ca de la craciun pana acuma la 3 le-am traso si nu ma opresc aicea...imi traiesc viata la maxim...petreceri,biliard,activitati placute(seminte,cola si cu niste prieteni in fata blocului la caterinca face minuni)etc...Nu trebuie sa stai inchis pentru nimeni mai ales ca eu trec zilnic prin zona ei si ii vad casa...Ma doare fix "in locul unde nu rasare soarele"...Am aflat ca ea umbla cu multi baieti ca nu stiu ce(in mod normal m-ar afecta dar nu ma intereseaza deloc)..Cateodata seara inainte sa dorm ma mai gandesc la ea...dar nu prea imi mai aduc aminte mare lucru:oops:decat faptul ca ma lasat balta si ca "a ranit o persoana care era in stare sa-si dea viata pentru ea doar ca s-o stie in siguranta"...Ma rog...Fetele...only money but not love:rolleyes2

DTH 04-02-11 14:36

Quote:

Originally Posted by fenomen15 (Post 4052253)
@mikeadrian
si eu am facut cum mi-au spus multi de pe forum si acuma ma simt in al 9-lea cer...si ce crezi?aia ma cauta,imi zice ca eu sunt lumina ochilor ei,ca fara mine nu poate sa treaca mai departe iar pe mine ma bufneste rasul cand vad asa ceva...daca vrei sa vezi cum mia zis si facut uitate pe la pagina 195-196...
Si mi-au zis f multi prieteni..."Bah numai lua fete ca sa le iubesti,iale ca sa le f**i...si asta si fac...cred ca de la craciun pana acuma la 3 le-am traso si nu ma opresc aicea...imi traiesc viata la maxim...petreceri,biliard,activitati placute(seminte,cola si cu niste prieteni in fata blocului la caterinca face minuni)etc...Nu trebuie sa stai inchis pentru nimeni mai ales ca eu trec zilnic prin zona ei si ii vad casa...Ma doare fix "in locul unde nu rasare soarele"...Am aflat ca ea umbla cu multi baieti ca nu stiu ce(in mod normal m-ar afecta dar nu ma intereseaza deloc)..Cateodata seara inainte sa dorm ma mai gandesc la ea...dar nu prea imi mai aduc aminte mare lucru:oops:decat faptul ca ma lasat balta si ca "a ranit o persoana care era in stare sa-si dea viata pentru ea doar ca s-o stie in siguranta"...Ma rog...Fetele...only money but not love:rolleyes2

Dacă ai avut o relaţie eşuată asta nu înseamnă că acum trebuie să te comporţi ca un animal cu toate care îţi ies în cale , nu ne interesează câte ai ph/%"& tu de la crăciun încoace aşa că pe viitor păstrează aceste detalii pentru tine ;)
O să dai de una care probabil e potrivită pentru tine şi cuminte şi din cauza ta nu o să meargă relaţia ;)
Mai exersează limba română ...a ! şi engleza ;) ( sfat prietenesc )

vacaroz 04-02-11 17:47

mah, nu am eu doctorat in gramatica limbii romane dar totusi....si eu poate am fost odata asa dar desi pare incredibil... cine ma tot corecta si invata era o fosta care m-a parasit. ciudat, nu?
si daca tot vroiai sa dai exemple de exchibitii placute incearca sa gasesti ceva placut si original. nu spartul semintelor

All times are GMT +2. The time now is 01:43.

- Copyright 2026 4Tuning