![]() |
Re: Chat
tekno nu vrb k nici la tine la semnatura nu ii scris corect:D:D:D:D
|
nu cunosc limba germana, corecteaza-ma daca sti mai bine... iar legat de ce scrie acolo ii o chestie care doar prietenii o inteleg...
|
Quote:
|
titziano weekendu asta mergem in dubai? am comandat un bax de verde de paris, albastru de metil si 3 baxuri de red bull [ca-i la moda]
|
Quote:
|
si cu unchiu GEC cum facem? :lol:
|
|
Quote:
conteaza sa intelegi ce vrea sa zica nu??? si cu prescurtarile cum ramane :???: |
sunt multe persoane care inca scriu sant sau sint sau anca in loc de inca
pe acest forum :P |
Quote:
|
Quote:
|
si se poate intampla si la tine sa scrii cu o litera mai mult sau mai putin
|
Quote:
man despre asa ceva nu are rost sa povestim :twisted: :twisted: |
bzsa....go get a life, a job, a woman and a car...you need them all
|
Quote:
hop si tu .......... |
fxza egte co pat sklie com vreau ca voi tot veti intelege, deoarece creierul nu citeste pe litere, ci cuvantul :P so this whole discussion is kinda silly :P . si abtineti-va de la afirmatii rasiale daca tot va certati.
toate cele bune. |
Quote:
@NightRider cine se cearta? (azi maine o sa inchizi si topicul asta...) faceam si eu conversatie. Sunt constient ca greselile de ortografie sunt printre ultimele probleme de pe forumu asta. |
Quote:
daca stii ca este ultima problema atunci ............. dupa ce ai postat ??? sa te aflii si tu in treaba cum fac si altii care nu au de lucru p.s sper ca daca o sa scriu in chineza si atunci o sa ma poti corecta ;) |
E bine ca ai descoperit totusi unde is pozitionate virgulele si punctele de suspensie.
Pacat ca le-ai pus toate in acelasi loc... |
ovi cred ca e vremea sa te opresti !
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Gangsta?Poza a mai fost postata>https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/26868-fotografia-fotografiile-zilei-amuzante/page-40.html ;)
NOTA MODERATOR: URMATOARELE POSTURI SUNT OFFTOPICUL DE LA "KITCH TUNING", CA URMARE A POZEI POSTATE DE GANGSTA AICI-> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=941 Tekno si Ozzy daca vreti sa continuati discutia, aici LA CHAT sau pe PM ;) NIGHTRIDER out. |
Quote:
|
bai ozzY cu Igrec, lasa lumea cum a fost, nu toti intra acolo unde a mai fost postata poza, eu unu' nu...
|
"bai" teknO cu O,da ce te-a deranjat pe tine ca am spus ca a mai fost o data postata poza ...
|
tocmai ti-am explicat mai inapoi... dumbass...
Quote:
|
forum.4tuning.ro > Diverse > Divertisment> fotografia zilei: amuzante>Pagina 40 ultimul post(t1grul)
Si.. STOP sa nu stricam thread-ul! |
Quote:
Si am pus poza aici ca nu toata lumea stie de thredul ala...pana e un forum public, pot pune poza(ca nu are nici un copyright) asta la orice topic ca doara am dreptul!;) |
Va certati ca niste copii mici pentru o acadea ! :)
|
ma is si eu umpic plecat si deja apar noi smecheri si pianisti...mey liniste!
|
Quote:
|
Re: Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz
madmanovi, pe strada brasov nr 3
doar culoarea difere in rest ii la fel nu stiu ce user are aici pe forum persoana care`l are dar exista :P |
Re: SmokeDesign
pui la indoiala cunostintele lui smoke?
Quote:
|
Quote:
|
piry lasa-ma in pace ca sincer nu am chef
|
dic la asta cu gugalu lui
|
esti offtopic
|
Quote:
|
crezi tu? pfuai, mi-e frica. era vorba ca....
Quote:
si ps2 ca plec ca nu plec.....de tot, lumea stie ca tot ce A FOST pe cluj eu am facut si odata cu mine a plecat si adevarata comunitate, a ramas doar.................................... |
toti elevii mei, se dau ca niste zmei, in cateva subaru de 2 lei
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning