![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da ceva de genu ! mai nou aeroportul nostru are zboruri la intervale foarte mici !
|
Da din cate tin eu minte numai pe aroport la Suceava sau organizat liniute legale in Moldova pana acum...sau ma insel??..
|
Intr-un timp s-au facut si in Iasi, s-au oprit din momentul in care aeroportul Iasi a ajuns la nivel international.La fel s-a intamplat si la Suceava...
|
|
Catalin Morosanu Vs Mighty Mo 2-1 . Pentru prima data a avut tactica morosanu , nu s-a mai aruncat ca bolovanul in adversar :D .
felicitari ! |
ahahah Bolovan cu picioare :))
|
se mai face maine ceva in tudor ? ca as fi tentat sa vin ca spectator :D
|
Quote:
|
Multumim:D daca o sa ajung primar al iasului , nici n-am sa ma mai uit pe document si am sa-l semnez , desigur daca va fi un eveniment cu masini :p
|
Fac apel la cei care frecventeaza forumul: in perioada 15.11.2009-15.12.2009 va avea loc o expozitie de machete la Moldova Mall. Se pare ca pana acum sunt ceva inscrisi cu machete din domeniile: feroviar, aviatie. S-a mai desfasurat ceva de genul acesta in vara la Carrefour ERA (prin luna iunie), poate unii au vazut-o. Cum spuneam, fac apel la cei care colectioneaza machete auto sau la cei care au prieteni colectionari, daca sunt interesati sa expuna modele sa ma contacteze pe mesageria privata pentru a va oferi detalii (momentan ma interesez si eu cum sta treaba exact). La expozitia din iunie machetele auto aproape ca au lipsit complet, ar fi frumos ca macar acum sa existe o vitrina cu modele reprezentative (Renault 8, Renault 12, Dacia Logan etc).
|
Quote:
Cine a depus aceste documente? cine se ocupa de toate astea?:-) niste detalii ceva? Multumim!:D |
mai este o zi pana la evenimentul de la carrefour era... pt mai multe detalii intrati pe www.urbanracing.ro.im
va asteptam ...:D |
de abia astept :D
|
We will Be there :)
|
|
ceva activitate diseara la agronomie ?
|
salutare... stie cineva unde pot gasi o anvelopa continental 185/60 r14 si cam la ce pretz ar fi ??? ms anticipat:P
|
neaparat continental vrei ?
|
Da mnezo am rezerva noua si as mai vrea un cauciuc la fel sa le pun pe fata :) sper sa gasesc si sa nu ma sperie pretul:P bafta
|
alyn vezi daca are la vulcanizarea din spatele Palatului (aia intre peco si sala sporturilor) ;)
|
1 Attachment(s)
sa stii ca au preturi moka;) in spate la sala sporturilor :twisted:
|
dro, nu stiu care e faza, dar observ ca la fiecare post al tau folosesti cate o poza probabil a masinilor membre in clubul tau. sfatul meu prietenesc e sa incetezi... ocupa spatiu si e un fel de reclama neloiala fata de alte cluburi, plus ca pozele nu sunt la subiect si pot fi catalogate ca fiind off-topic
|
1 Attachment(s)
In perioada 15 noiembrie - 15 decembrie are loc o noua expozitie de modelism; de data aceasta puteti admira exemplarele expuse la etajul 3 de la Moldova Mall. Fata de editia precedenta acum machetele auto vor fi mai bine reprezentate, vor exista doua vitrine separate, una cu exemplare 1:24 si una cu modele 1:18. Voi reveni cu cateva poze duminica.
PS: Chiar daca machetele auto nu apar pe afis ele vor fi prezente :) |
Daca imi plac cateva machete si vreau sa le fac poze e ok, sau se iau gardienii de mine ? (cica e interzis fotografiatul in mall :lol:)
|
La precedenta editie (care a fost la ERA) eu am facut poze de m-am plictisit si cica fotografiatul e tot interzis.
|
:lol: ok, o sa fii si tu pe acolo (la Moldova) ?
|
Că să faci parte dintr-un club ? Ce trebuie să faci?
Că și eu sunt interesat :D |
Re: unde gasesc imitatie de piele in iasi ?
Bun , Sirajul e la putere!
|
Re: Masina pentru incepatori
Frate , Dacia e bună .
Faci tot ce vrei din ea , cu ea , pentru ea ... Tragi de ea cāt poți , nu o să īți pară rău...E rezistentă si ieftin la īntreținere.. Și așa o să te īnveți să ai grijă de mașinile viitoare! |
Quote:
|
nu poate nimeni sa-l linisteasca pe celino ? e prea entuziasmat si acus o sa faca poc :)
|
:))) , ce tareeee
|
Skimpy , zi drept ca nu ma vrei ca prieten? :(
|
User : celino
Join Date: 12-11-09 Total Posts * Total Posts: 91 * Posts Per Day: 91 nu e frumos sa spamezi un forum cu 91 de posturi pe zi, indiferent despre ce e vorba in topicurile in care activezi. tind sa cred ca, daca ar fi sa ne luam dupa bunul simt, mai intai avem placerea sa ne prezentam, sa citim ce au avut de scris ceilalti, apoi sa comentam/postam. din 20 de posturi de aici, 18 sunt offtopicuri. te rog, ia masuri. suntem oameni. cel putin noi. tu nu vrei sa intri in rand cu noi? esti mai cu mot? nu am nimic personal cu tine, ci am vazut destui entuziasti ca tine, care, la fel ca un cos, s-au umflat, s-au umflat si au facut poc(n.r. au plecat cum au venit) bafta si ne vedem pe strada. |
Sincer nu cred ca am postat , aiurea..dar daca zici tu ca m-ai urmarit..
Poti sa te uiti sa vezi ca am postat peste tot la ce ma interesat... In principiu in IASI-aici stau In Vrancea de acolo sunt SI la VW , masina pe care o am si pe care o prefer..e ceva gresit sa postez peste tot la GOLF? daca sunt interesat? si daca vreau sa particip? SPAM , e atunci cand postez aiurea, si uite unde am postat aiurea si cate au fost ;) |
ultimul meu post vis a vis de problema asta e :
daca tu raspunzi unui om pe un topic, acel om raspunzand altui om, iar intrebarea omului nu are nici o relevanta cu topicul initiat de alt om, acest lucru nu se cheama spam ? si in traducere libera, un mic model, ca sunt multe https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1328...ml#post2804127 el cauta imitatie de piele, si-a primit raspuns, tu zici ca sirajul ruleaza. sa fii sanatos si sa intri in ce club vrei. esti cel mai tare. GG PA |
skimpy gata fara cearta, a primit avertisment, e baiat cuminte de acuma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning