![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
:shock:Taxa auto triplata se mareste din nou de la 1 ianuarie:shock:
http://www.green-report.ro/stiri/tax...-la-1-ianuarie |
informatie falsa !
|
Quote:
Salut.Crede-ma ca imi vine sa pling cind vad oameni asa de disperati ,din cauza unor gunoaie care s-au aflat si se vor afla la cirma acestei tari.Ca tine,sint foarte multi oameni in Romania ,care pina acum 10 ani au trait decent si care acum au ajuns sa-si puna capat zilelor ca nu mai pot sa-si plateasca datoriile catre stat sau banci si ramin pe drumuri.Acest fapt trebuie sa-l vada super-moderatoru' , inainte sa critice pe fiecare.El zice ca trebuie sa judecam inainte sa ne isterizam. Eu cred ca pe el il avantajaza aceste vremuri,mai mult decit cele de acum 10-15 ani.Pacat ca in Romania ,o tara cu multe bogatii ,oamenii au ajuns in acest stadiu,sa-si curme zilele,sau sa-si faca bagajele si sa plece din tara. PACAT ! |
dolb nu este falsa , taxa acum se calculeaza la un curs de 33 mii / euro , de la 1 ian o sa se calculeze la 37 mii / euro , tot e bine avand in vedere ca acum un euro este 39 mii
|
informatia e falsa pentru ca taxa nu va mai fi triplata! taxa va scadea la valoarea care era pana sa fie triplata! cand dadeam 400 euro taxa la pisica!
|
Quote:
|
Cred ca am mai spus-o odata : TAXA ASTA SI GUVERNANTII ASTIA au reusit sa ne dezbine si sa ajungem sa ne certam intre noi ( ASTA E SCOPUL LOR ) . NU LE DATI SATISFACTIE . SI LEGAT DE CURSUL EURO CU CARE SE VA CALCULA TAXA DE LA 1 IAN VA FI DE 37 SI CEVA ( ACUM SE CALCULEAZA LA 33500 LEI VECHI/ EURO ) ,CUM SA SPUS MAI JOS. RESTU ,CA SE SCOATE ,CA SE SCHIMBA,ETC ,INCA NU E NIMIC CONCRET ,ZVONURI. TRAIM IN ROMANIA SI VOM VEDEA.
|
|
imi exprim nemultumirea fata de aceasta taxa,deoarece ma afecteaza in mod direct.Am o masina sh la care dupa taxa lu' tariceanu ,tre'sa dau 1800 de euro pe taxa,iar pe masina am dat 750.Ti se pare corect sa se impuna o taxa numai acelor masini care se inmatriculeaza prima data in tara?Oare celalalte nu polueaza?Am mai scris pe acest subiect,ca inca mai circula "VOLGA"si "DACIA 1100",care au de 2 ori virsta mea.Acelea chiar nu scot noxe?Stiu ca ii doare in c... pe guvernanti de nemultumirile noastre.Ceea ce am vrut sa-i spun lui dolb,este faptul ca desi am sperat in '89 la ceva mai bun,m-am ales si cu dosar pt. mitingu din Arad.Aceasta doar pentru ca am avut ceva de spus si pentru ca romanii nu sint uniti ca si francezii,ungurii sau grecii.Imi pare rau daca s-a suparat careva din cauza ca fac observatii cuiva pt. neacceptarea unor puncte de vedere a celor ce posteaza aici.:oops:
|
Quote:
Aici ai pus punctul pe I frate ! O alta idee de protest ar fi cu alegerile uninominale (cred ca ii spune) care romanii, care au votat, au ales PD-L si mai putin au fost cei de la PSD (deci, PSD-ul au pierdut alegerile), si printr-o "chichitza" de-al lor repede s-au unit, cei de la PSD cu invingatorii de la PD-L, iar acum si invinsi sunt la conducere !!! Un motiv CLAR ca Romanii au votat degeaba !!! Cum zicea dinstinsul Mircea B. : "Traim in Romania si....." |
Quote:
pe de alta parte daca romanii sint multumiti cu aceasta taxa triplata(si se pare ca sant de vreme ce stau frumos in casa la caldurica si injura -comenteaza pe forum una alta fara rost) e tot in folosul afacerii lui cu citroenul . Romani dragi, trebe facut ceva si iesit in strada, nu pt. taxa auto ,ci pt ca sintem manevrati de o patura de mafioti ajunsi la putere care isi urmaresc interesele meschine de asi rula banii murdari in afacerile lor sprijinite de legile pe care le fac ei. Priviti la averile lor!!! , cind un om cinstit din statele unite sau germania poate sa faca atitia bani in citiva ani de zile? cum poti avea milioane de euro in citva ani de zile daca nu furi , nu inseli statul ? nu iei mita? profiti de informatiile din sistem si subminezi economia statului!!!?? Dati-mi un singur exeplu al unei firme dintr-o tara civilizata care s-a inbogatit peste noapte printr-o afacere legala!!! Numa cu trafic de arme , droguri, trafic de carne vie, etc...dar nici astia nu apuca sa faca prea multi bani pt ca sint prinsi prea devreme ca sint in afara legii si se observa imediat si sint vinati.Numa la noi si in tarile ex comuniste apare disproportia asta mare intre cei ce s-au imbogatit cu miliarde peste noapte ,iar alti sint lipiti pamintului de saraci , alti au cedat deja psihic si si-au pus capat zilelor , alti o buna parte au luat-o la emigrare pri orice directie au vazut cu ochii! Nu se mai poate fratilor !!!...mafia asta trebe schimbata , cancerul asta trebuie taiat din radacina ----si luat totul de la zero cu oameni noi ,care au frica lui Dumnezeu, oameni onesti care nu accepta sa fie mituiti ca sa li se inchida gura,..TREBE IESIT IN STRADA, !!! , cu cit mai devreme cu atit mai bine , trebuie folost forumurile si internetul pt organizare si pus bine la punct un plan de revolta ca asa nu se mai poate , cu acest "nou" guvern ce miroase a FSN, nu pare viitorul prea roz,... |
Parerea mea e ca noi (cei care chiar se duc la mitinguri) ne racim gura degeaba. Inca nu ati invatat ca romanul nu se ajuta unul pe celalalt? Am stat 3 ani prin Anglia si fiecare era pentru fiecare....asa ca nu ma mira ce se intampla aici.
|
Quote:
|
Quote:
la noi multi si`au inscris masinile...si ce ii mai intereseaza pe ei...eu am maisna de 2 luni in garaj....e praful pe ea de un deget...dar speram ca anul nou ne va aduce mai multe vesti bune...nu ne putem baza pe proteste si pe toate prostiile si toate vorbele... scuze pt offtopic dar asta este parerea mea... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning