Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

Vibe 08-04-09 14:42

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Daca iesi din UE da... in limba care se vorbeste in tara respectiva... de exemplu la turci iti mai trebuiesc inca, cateva chestii traduse in TURCA si legalizate. Doar ce m-am interesat :)

bobiMOM 08-04-09 14:45

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2221666)
Daca iesi din UE da... in limba care se vorbeste in tara respectiva... de exemplu la turci iti mai trebuiesc inca, cateva chestii traduse in TURCA si legalizate. Doar ce m-am interesat :)

Am plecat eu cu balena si nu mi-au cerut nimik, m-am mai si chinuit s-o traduc in turca...oricum aveam stampila la mine...o faceam pe loc cum ziceau ei..:P:suspiciou

jakal 08-04-09 17:26

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2221637)
L.E. am gasit pe site-ul Politiei de frontiera :

" In cazul in care va aflati la volanul unui mijloc de transport, care nu va apartine (proprietarul v-a imprumutat masina si nu va insoteste in excursie, masina este in leasing, etc.), pe langa documentele masinii, trebuie sa aveti asupra dumneavoastra o procura legalizata din partea proprietarului / firmei de leasing, in care se exprima acordul pentru efectuarea calatoriei in strainatate "

eu am fost cu gogu in germania ,cu FORD-UL care este pe firma si la vama nu ne-au intrebat de sanatate...am trecut fara probleme.......

Vibe 09-04-09 07:23

Mai baieti... eu va cred ... dar nu poti sa stii niciodata ce-i trece vamesului prin cap... de fapt... vamesului turc sau bulgar... ca in rest in tarile UE treci ca si cum ai trece din Prahova in Ilfov.

bobiMOM 09-04-09 07:49

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2223685)
Mai baieti... eu va cred ... dar nu poti sa stii niciodata ce-i trece vamesului prin cap... de fapt... vamesului turc sau bulgar... ca in rest in tarile UE treci ca si cum ai trece din Prahova in Ilfov.

Te duci cu mashina in Turcia? Nu-tzi recomand sincer.....oricum fatzi o delegatzie in turca.....si una in engleza cred ca e de ajuns!!!Bafta!

Vibe 09-04-09 08:48

Nu... nu ma duc cu ea in turcia... :) ms oricum

Bmw_E30dak 09-04-09 16:42

evitati centura ploiestiului cat se poate de mult...e trafic mare

Vladz 09-04-09 17:23

Primăria Ploieşti anunţă că vineri, 10.04.2009, se vor efectua lucrări de asfaltare pe Şoseaua Vestului. Acestea vor avea loc în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe tronsonul cuprins între Catedrala Eroilor şi Cinema Modern, pe sensul de circulaţie spre Gara de Vest. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, municipalitatea îi roagă pe conducătorii auto să evite pe cât posibil zona în intervalul de timp menţionat.

PH86MIN 09-04-09 17:35

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 2225047)
evitati centura ploiestiului cat se poate de mult...e trafic mare

Asa e mereu pe drumul ala,din cauza ca se lucreaza si se circula pe un singur sens,plus ca daca ai ghinion prinzi de 2 ori semaforul(mie mi s-a intamplat :D )

Pagani_honda 10-04-09 09:14

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Maaaarsh mah cu "cand ne-om intalni"
Nasu Sandu si cu Don Mitica Dragomir ai racingului prahovean.Si ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau eu o sa ma ocup de preselectia de hostese pentru club:shock::shock::shock::shock:.Si o sa ma ocup moca.
Si in legatura cu ce intrebai fum-ule ...daca nu se realizeaza planu de curse pe anu asta celui vinovat i se va lua cravata roshie si va fi mustrat in fatza intregului colectiv.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol:
Cine mai doreste cine mai pofteste?????aaaaaaaa?

ALEX_BZN 10-04-09 11:24

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 2225151)
Asa e mereu pe drumul ala,din cauza ca se lucreaza si se circula pe un singur sens,plus ca daca ai ghinion prinzi de 2 ori semaforul(mie mi s-a intamplat :D )

si asa lucrarile de pe centura cred ca or sa mai dureze 3 ani cel putin in stilu in care se misca...dar macar pe urma nu o sa mai deschiulezi masina pe acolo...alte conditii:))

shantzu 10-04-09 11:35

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2226975)
si asa lucrarile de pe centura cred ca or sa mai dureze 3 ani cel putin in stilu in care se misca...dar macar pe urma nu o sa mai deschiulezi masina pe acolo...alte conditii:))

Si dupa ce termina , or sa inceapa sa sape tot asfaltul sa bage canalizare :lol: :lol:

ALEX_BZN 10-04-09 11:37

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2226991)
Si dupa ce termina , or sa inceapa sa sape tot asfaltul sa bage canalizare :lol: :lol:

Sa stii ca asta am uitat sa pun in calcul...deci imedit dupa ce e gata o sa revenim la ce era decat ca o sa avem 4 benzi pline de gropi in loc de 2:))))

bogdan_wrc 10-04-09 11:55

in 2100 o sa avem autostrada. vom merge cu OZNuri...peste ea..dar vom avea ce admira...

JuST_GiuGiu 10-04-09 20:47

am si yo o intrebare ,face cineva tricouri cu 4tuning si daca da sa ma anunte si pe mine ca sunt interesat :D

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning