![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Daca iesi din UE da... in limba care se vorbeste in tara respectiva... de exemplu la turci iti mai trebuiesc inca, cateva chestii traduse in TURCA si legalizate. Doar ce m-am interesat :)
|
Quote:
|
Quote:
eu am fost cu gogu in germania ,cu FORD-UL care este pe firma si la vama nu ne-au intrebat de sanatate...am trecut fara probleme....... |
Mai baieti... eu va cred ... dar nu poti sa stii niciodata ce-i trece vamesului prin cap... de fapt... vamesului turc sau bulgar... ca in rest in tarile UE treci ca si cum ai trece din Prahova in Ilfov.
|
Quote:
|
Nu... nu ma duc cu ea in turcia... :) ms oricum
|
evitati centura ploiestiului cat se poate de mult...e trafic mare
|
Primăria Ploieşti anunţă că vineri, 10.04.2009, se vor efectua lucrări de asfaltare pe Şoseaua Vestului. Acestea vor avea loc în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe tronsonul cuprins între Catedrala Eroilor şi Cinema Modern, pe sensul de circulaţie spre Gara de Vest. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, municipalitatea îi roagă pe conducătorii auto să evite pe cât posibil zona în intervalul de timp menţionat.
|
Quote:
|
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Maaaarsh mah cu "cand ne-om intalni"
Nasu Sandu si cu Don Mitica Dragomir ai racingului prahovean.Si ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau eu o sa ma ocup de preselectia de hostese pentru club:shock::shock::shock::shock:.Si o sa ma ocup moca. Si in legatura cu ce intrebai fum-ule ...daca nu se realizeaza planu de curse pe anu asta celui vinovat i se va lua cravata roshie si va fi mustrat in fatza intregului colectiv.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol: Cine mai doreste cine mai pofteste?????aaaaaaaa? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in 2100 o sa avem autostrada. vom merge cu OZNuri...peste ea..dar vom avea ce admira...
|
am si yo o intrebare ,face cineva tricouri cu 4tuning si daca da sa ma anunte si pe mine ca sunt interesat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning