![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
astept pareri si comentarii
|
poi spoileru fata parca e putin stramb ... culoarea de la z3 vents nu se potriveste ... e mai alba .... tatoo-ul e si peste maner la portiera .... becurile ti-au iesit nasol d tot ...
prin geamuri se vede in spate la geam unde din partea din fata ai acoperit ... se vede ca acolo n-ai acoperit umbrele nu se potrivesc ... defapt sunt aceleasi eleronu nu se obs prin geamul din spate ... e varza |
Quote:
poi...jantele cam spalacite ... janta fata e cam precum o foaie .... acum zi tu la nissanu sentra al meu :D stopurile imi plac ... sa ma contactezi pe mess sa-mi zici cum le-ai facut ... [QUOTE=frost_dani] da la mine nimic???... la tine spoileru fata e spalacit ... cel mai mult nu-mi place in fata ... la grila ... trebea sa faci imbinarea aia mai bine sau sa o acoperi cu carbon ... spoileru lateral imi place dar se mai poate lucra la el k e cam ciopartit acolo sus |
pai daca te pricepi ia poza si arata si mie cum trebuiau facute farurile ca sa mai invat si io cate ceva
|
1 Attachment(s)
am reparat ce ziceai ca e naspa
|
2 Attachment(s)
uitativa si luati aminte la ultima mea bestie .,... mercedes VERDE-GALBEN (perlaT) :cool ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sfaturi va rog....:???:
|
acum e si randu meu sa comentez:D
vezi ca la mercedes e o linie albastra mai peste tot oglinda aia zici ca a intrat la apa neonu ala din fata e frumusel si jentile bine puse in rest nu prea |
2 Attachment(s)
Aceasta masina lui B-69-TAU si am vrut sa o modific putin pentru a vedea cum ar arata putin mai "tunata". mie unu imi place originalul f mult dar imi place si ce am facut eu. sper ca va place si voua
Astept comentarii... |
neoanele mai putin opacity, nu prea ai imbinat bine culorile ...
good luck ;) |
ink invat sa fac neoane...:D
|
*L33L00: culoare super stridenta si ireala, neoane la fel ireale, oglinda aia e cam mica... nu imi place :|
*BMW-M-Power: vinilurile prea opace, carbonul nu prea arata a carbon *Panacota: se vede ca esti incepator la neoane ;) , trebuia sa incerci alte jante ca astea mi se par cam nepotrivite P.S. n-am mai postat de mult p-aci ca am avut probleme cu computeru' :lol: |
Quote:
|
*hitman454 - se cede ca vynilu era de o rez mai mica ... trebuia un piq mai opac ...
*L33L00 - cularea ... prea aprinsa .. nu se potriveste cu masina ... eleronu e stramb ... ai copiat si bucata aia de carserie dp masina de unde ai luat intercoolerul ... *Panacota - neonul nu arata prea bine ... si ai cateva selectii strambe ... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning