![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
Quote:
hahaha |
Nu frate daca nu e cu bmw n are haz :???:
|
|
O parere? penibil :lol:
|
wannabe cele mai tunate si mai tari de acolo :))
|
Eu sunt curios ce s`a intamplat :) Poate ne spune si nou cineva :P
|
am citit si eu... si nu pot sa zic decat PENIBILLLLLLLLLLlllllllllll!
iar daca cititi comenturile lasate de oameni sub articol... gata nu mai zic nimic! Bafta |
Quote:
tu nu vezi ca la Constanta mai sunt si alte poze cu masini si cu lumea din Club ? rpd toti penibil...daca reporterul nu are un articol nu e normal sa bage din top ? invidia asta:rolleyes2 |
Inseamna ca tu sti mai multe... Povesteste :)
|
pai voi nu vedeti comentariile..??? ca reporterul a facut totul pentru ca nu a avut cine sa-i dea interviu ??? :rolleyes2
in romania numai stirile de scandal fac valuri...a mai fost un eveniment la Constanta cu toate cluburile https://forum.4tuning.ro/35-constanta...ta/page-3.html dar aici n-au avut nimic de comentat,nici de bine nici de rau:-) si toata lumea s-a distrat inclusiv din Fanatic Constanta:-) |
Mda, vizal .. dar de ce te ataci asa ? :D:D
Eu unul nu mai sunt in tara de ceva timp si pur si simplu am intrebat ce s`a intamplat, daca stie careva .... Restul baietilor de aici si-au dat si ei cu parerea ... ne-stiind nici unul din noi ca fost data o "explicatie" pe thread-ul Constanta ... "reporterul a fost de vina" :):):) |
nu ma atac dar...tie ti-ar placea ca cineva sa manance bors despre tine ???
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :-) |
Quote:
|
atunci de ec parcarea era asa de goala?
chiar sunt curios... poate reporterul a fotografiat a doua zi pe la pranz sau cu 2 zile inainte de a iesit poza asa! :) si cand zici de tuning party... asta inseamna ca macar sunt cativa care vin cu masinile is mai ales de expo si nu de drag... daca ai tuning la motor... ca deh... e mai usor asa! anyways... ne vei spune adevaraul sau ne lasi sa alergam toata viata in umbra cuvintelor tale? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning