![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
u chiar vrei sa o faci mai inalta shi sa-i pui shi eleron?...sau ai glumit?
|
partea cu eleronu e destul de sigura .. acum nu stiu sigur de inaltat daca o inalt .. iau jenti de 13 si daca ating catusi de putin o inalt .. oricum maine pun neoane :D
|
Quote:
|
maine vin neoanele
|
Ai talent ce sa zic ? imi place cum iese masinutza ta ! Oricum nu ma supar pentru ca noi aici trebuie sa venim cu idei si sfaturi noi. Poate totusi ma ajutatzi si pe mine sa mai gasesc cateva chestii pe care chiar nu stiu de unde sa le iau :
1.Ceasuri sport sau plasma 2.Accesorii inox pt bord plus manere usi 3.Niste scaune bune si frumoase dar nu foarte scumpe daca mai stiti vreun magazin care poate aduce tot felul de accesorii tuning, pe mine ma intereseaza ! Multam si asteptam !:shock: |
Multumesc pentru pareri! Aikman, ai dreptate cu rugina, dar se rezolva in curand. Pe scaune am dat putin, ~300 euro, dar tapitatul cu piele m-a costat 1100 RON.
@CT 76 LEV - incearca aici: https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/53084-inseamna-tuning.html , din cate stiu trebuie sa aduca niste scaune la preturi accesibile...iar celelalte repere se pot comanda tot acolo. |
3 Attachment(s)
deci pentru cunoscatori
|
Quote:
|
C 63? sau mai vechi?
|
Onu tu nu mori acasa:)) asta`i clar :)
|
Acu am obs ca vitezometru e LCD cumva era un S-klasse?
|
e mercedes amg sigur ... acum nu stiu ce model
|
cl........
|
belea belea ..... onu aratane si masina toata lumea asteapta
|
a inviat mortu ma onule..:) ???...era ci cazu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning