![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Cum anume verific caseta de directie ? Cauciucuri am 225 ... jante pe 16 , si sunt echilibrate de 3 zile .
|
Quote:
|
Quote:
@daniel: o ridici pe un cric daca nu ai elevator si eventual o capra, butuc ceva sa nu dai cu ea jos cand tragi de roata. prinzi roata de la ora 9 si ora 3 si tragi de ea stanga-dreapta. o sa simti la mana daca are joc. si mie imi facea la fel, s-a rezolvat dupa ce am schimbat jantele pe 17" cu unele pe 16". |
Quote:
|
Quote:
din cate stiam sunt doua versiuni una cu 272 cp si una cu 286 :D la diesel parca era o turbina mai mica si una mai mare iar la benzina doua turbine la fel |
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
2 - daca o ringu nu mai etanseaza bine nu crezi ca ar curge benzina ? intreb fiindca si mie imi face asa da nu mereu . astept un raspuns . ms. si un an nou fericit |
Quote:
|
Quote:
Sa revenim totusi la pasiunea noastra, E36. Ai dreptate ca Abs'ul tine de Asc, daca ai vreu senzor de Abs bulit, iti stau in bord aprinde ambele, dar te contrazic intr'o problema, si anume ca, Asc'ul taie benzina in caz de derapaj..... de ce zic asta? Pentru ca colegul meu de la service, are Asc pe masina, si cand facem liniute de pe loc dezactiveaza Asc'ul ca sa poa'sa plece de pe loc, ca daca pleaca cu el activat......ii dau 3 tiruri diferenta :lol: e cu pedala blana si el are 20km/h. |
asc nu franeaza rotile se ocupa doar cu controlul tractiunii. ala care si franeaza este dsc
|
Quote:
o sa vb maine cu el si o sa dau un mesaj care ar fi legatura rulmentului cu abs |
Quote:
deci revin : tin sa te contrazic asc e alceva asc+T e alceva ,nus cum traduci u termeni astia .......(cea ce ti-a zis prietenu tau ti-a zis dintr-un punct de vedere a lui( o avea asc+t si alt sistem), nu si a uzinei bmw.......fara suparare.. poate are si un alt sistem care taie benzina ca sa nu mai pleci cu scart gen LOGAN parca sau era alta marca?)da eu ii traduc asa asc (Automatic Stability Control ) ---asc+t (Automatic Stability Control plus Traction ) ASC + T is integrated into the Antilock Braking System (ABS). To a large extent ASC + T functions like ABS in reverse k ce am scris aici e luat de pe alt forum unul bmw:D poate uni au cont,poate alti nu, da eu o sa trec cei scris acolo si la noi poate o sa fie de folos |
Quote:
|
ASC (de care eu stiam ca e anti spin control, da' ma rog, oricum nu conteaza) nu taie benzina din cate stiu eu, doar aerul. are o a doua "clapeta de acc" comandata de un actuator, in functie de ce citeste senzorul de ABS de la roata. in sensul ca daca o roata se invarte in gol, actuatorul o sa inchida clapeta de acceleratie, rezultand o frana de motor. destul de rudimentar sistemul insa eficient. cel putin asta am inteles/dedus eu din ce am vzt pe masina.
|
Quote:
|
Jmechere de mic , crezi ca va avea loc totul sub capota pisicii? Sa zic ca motorul ar incapea dar accesorile ? Ar iesii ceva unicat , intradevar , dar o sa fie mult de munca , trebuiesc atatea lucruri adaptate , numai cand ma gandesc la punti , mai ales cea fata si la locul pt. cutie , eheeeee , mult de munca. Si mai ales , trebuie dusa la un service unde s-au mai facut astfel de transplanturi, nu oricine e in stare de o asemenea operatie. Tu stii cel mai bine daca renteaza sau nu.
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning