Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

frost_dani 18-12-08 11:30

Re: Propuneri!

mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra ;)

k4mik4ze 24-12-08 12:12

4 Attachment(s)
mai vin si eu cu 2 lucrari...;;)

Geox` 24-12-08 12:22

mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra :!::!::!::!:scrie mai sus

Alecs 327 10-01-09 20:17

ma baieti.....incerc sa intru in grupul vt si nu da nici un mod accept......ce lucrari tre sa fac daca este nevoie???........sau ce tre sa fac???.......

Gabi 10-01-09 20:53

Păi... pentru Design Team, ai putea să citeşti primul mesaj al topicului, adică ăsta. Nu ştiu dacă mai trebuie să citeşti şi altceva !

Pentru Virtual Tuning, postează lucrările pe care le faci la Comentarii lucrări. dacă meriţi, vei fi acceptat în grup.

silent 23-01-09 18:35

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1971249)
Păi... pentru Design Team, ai putea să citeşti primul mesaj al topicului, adică ăsta. Nu ştiu dacă mai trebuie să citeşti şi altceva !

Pentru Virtual Tuning, postează lucrările pe care le faci la Comentarii lucrări. dacă meriţi, vei fi acceptat în grup.

o sa ma apuk si eu sa fac niste lucrari in speranta k o sa reusesc sa imi imbunatatesc tehnica dak intru in grup:)

Fily 27-02-09 14:45

8 Attachment(s)
postez si eu ultimele mele lucrari...poate am si eu loc in DT...;))

keemo 28-02-09 00:05

locuri sunt destule , ai progresat mult , mai scoate vreo 2-3 (max) lucrari la fel de bune sau si mai bune k astea , cred k intri fara probleme. Nu vreau sa te demoralizez ,doar mi-am dat cu parerea, oricum nu eu iau deciziile aici , decat un mic procent k mebru DT.
numai bine.

shantzu 28-02-09 15:01

Cum ai si keemo ai lucrari bune.
Mai pune cateva lucrari noi (pe care le vei face de azi incolo ,nu pe care le ai lucrate si nu le-ai pus aici) si intri in grup fara probleme.

Fily 28-02-09 18:35

Ok.Multumesc baieti.voi reveni cu lucrari sper eu dupa asteptarile voastre;)

HoricutzWSR 01-03-09 17:05

foloseste cu incredere tehnica C/P ...nu urmarim Full Brush,nu impresioneaza...scoate masini tari,placute ochiului folosind ambele tehnici,sunt sigur ca o sa te descurci...hai sa vedem :D

Fily 09-03-09 10:33

2 Attachment(s)
Salutare baieti,revin cu un Nissan 370Z,ultima mea lucrare.Sper sa va placa.

shantzu 09-03-09 20:09

Ai lucrat bine.... dar masina nu are nici o treaba cu background-ul
Mai asteptam lucrari de la tine

HoricutzWSR 09-03-09 20:15

asa e...background`ul strica tot,reflexiile sunt cam oglinda...incearca sa folosesti tehnica pe care ai folosit`o la subaru,iti mai zic odata :D pe mine sau pe shantzu nici atat n`ai sa ne impresionezi cu brush,mai bine e si C/P cat timp ai o masina bine inchegata,imi place mult subaru ala l`ai lucrat foarte frumos :D

Geox` 09-03-09 21:34

6 Attachment(s)
................

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning