![]() |
Re: Propuneri!
mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra ;)
|
4 Attachment(s)
mai vin si eu cu 2 lucrari...;;)
|
mai intai incearca sa intri in usergroup-ul de VT si apoi incearca la DT.altfel nu poti intra :!::!::!::!:scrie mai sus
|
ma baieti.....incerc sa intru in grupul vt si nu da nici un mod accept......ce lucrari tre sa fac daca este nevoie???........sau ce tre sa fac???.......
|
Păi... pentru Design Team, ai putea să citeşti primul mesaj al topicului, adică ăsta. Nu ştiu dacă mai trebuie să citeşti şi altceva !
Pentru Virtual Tuning, postează lucrările pe care le faci la Comentarii lucrări. dacă meriţi, vei fi acceptat în grup. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
postez si eu ultimele mele lucrari...poate am si eu loc in DT...;))
|
locuri sunt destule , ai progresat mult , mai scoate vreo 2-3 (max) lucrari la fel de bune sau si mai bune k astea , cred k intri fara probleme. Nu vreau sa te demoralizez ,doar mi-am dat cu parerea, oricum nu eu iau deciziile aici , decat un mic procent k mebru DT.
numai bine. |
Cum ai si keemo ai lucrari bune.
Mai pune cateva lucrari noi (pe care le vei face de azi incolo ,nu pe care le ai lucrate si nu le-ai pus aici) si intri in grup fara probleme. |
Ok.Multumesc baieti.voi reveni cu lucrari sper eu dupa asteptarile voastre;)
|
foloseste cu incredere tehnica C/P ...nu urmarim Full Brush,nu impresioneaza...scoate masini tari,placute ochiului folosind ambele tehnici,sunt sigur ca o sa te descurci...hai sa vedem :D
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti,revin cu un Nissan 370Z,ultima mea lucrare.Sper sa va placa.
|
Ai lucrat bine.... dar masina nu are nici o treaba cu background-ul
Mai asteptam lucrari de la tine |
asa e...background`ul strica tot,reflexiile sunt cam oglinda...incearca sa folosesti tehnica pe care ai folosit`o la subaru,iti mai zic odata :D pe mine sau pe shantzu nici atat n`ai sa ne impresionezi cu brush,mai bine e si C/P cat timp ai o masina bine inchegata,imi place mult subaru ala l`ai lucrat foarte frumos :D
|
6 Attachment(s)
................
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning