![]() |
Re: Constanta - Accidente
Pai si de ce nu l-ai filmat dadeam la tv sa vada lumea ca nu numai noi facem cerculete, sa se vada ca si aia care ne fugaresc pe noi fac dastea
|
io nu pot sa cred asa ceva...dar daca intradevar a facut....pacat ca nu la filmat cineva ....vb lu apv
|
momentan nu mai am telefon cu camera din dotare...shi-mi pare rau k a fakt kiar frumos....singura faza e k nu arata deloc "entuziasmat" de ce facea...shi nici colega-su'...d unde rezulta k ei fac d-astea destul d des:)
|
mie ...cel putin ... mi`e greu sa cred...
|
aseara accident in port ...matiz cu opel ....
|
Quote:
Adik 2 prosti !!! |
era si o fata imiplicata .....de vina era matizul ....a intrat in curba cu viteza si sa bagat direct in fata fetei .........."lasa ca are tata bani "
am inteles ca a venit si tasu lu ala cu matizu si cica ia scapat si o bugata :))) |
lumea vorbeste mult si prost ;)
|
Astea`s vise ma baietzi ! no offence
|
prietena mea este cea in cauza cu opelul si nu este deloc "lasa k are tata bani".. asha k nu mai aruncati vorbe fara sa cunoasteti persoana in cauza.. baiatu cu matizu avea permis de 3 luni.. :|
|
Quote:
exact dupa cum am spus mai sus.... lumea vb MULT si PROST :( eu am fost la fata locului si am vazut ce s`a intamplat acolo... |
Quote:
revin : UN PORST si o Domnisoara NEVINOVATA !!! |
...8-|..mda
|
Quote:
|
pe soveja la mol .. un bmw si o dacie varza ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning