Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

LaMishto 13-02-06 20:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
propun o intalnire la care sa se vina cu bicicleta, rola sau patina... la sala sporturilor, sambata... asa ca sa ne cunoastem...

FARA MASINA!!!!!

sambata 25 feb nu e bine? :D

ca sa pot ajunge si eu.. ;)

CobraArt 13-02-06 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
cobra ce ai zis de interex?
si acolo a venit politia?

Au spus ca toata chestia s-a intamplat foarte repede (chiar asa a fost) am stat 5 min...

Vladz 13-02-06 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Originally Posted by \"Proddigy\"
Quote:

Originally Posted by \"baggi\"
apropo cobra primesc si io o plimbare cu 125`u ? :lol:

Nu te mai satura Dumnezeu ... sa te mai prind cu flo in 206 pana la 18 ani :D ca te :2gun: :chainsaw: :writers_b vrei sa ma lashi fiul ploii :D :lol:

hai nebunaticule mic ca ai fi vrut sa te plimb si pe tine in seara aia hahahahha... :twisted: tot o sa se plimbe cu mine pana in 18 ani dar pe 2 rotzi mwhahahahha

Cine e prietenu meu ? :D :P :P :peace:

kraven_4_all 13-02-06 21:24

momo ma tii la curent la school !!!

Manson 13-02-06 21:25

cobra astia vor sa ne infunde cred...sa mor s au pus cu rele pe noi:(((

Vladz 13-02-06 21:30

Dar cum sa nimerit la fiecare intalnire sa fie televiziunea acolo ? :o cred ca astia urmaresc forumul ... nu s poate gasi o solutie ? :roll:

Flo 13-02-06 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Proddigy\"
Dar cum sa nimerit la fiecare intalnire sa fie televiziunea acolo ? :o cred ca astia urmaresc forumul ... nu s poate gasi o solutie ? :roll:

posibil....mai bine acem o conferintza pe mess toti si vorbim acolo liber..........nu mai afla nimeni decat noi...e o solutie :P

RaulNFS 13-02-06 21:47

astia ar fi instare sa se ia de noi si dc ne vad 10 insi in parc stand la o banca, ne-ar da amenda ca suntem prea multi la un loc... :evil:

AdiNX 13-02-06 22:13

Politia din ziua de azi... stau si citesc ziaru' agentii cand e vb de o bunicutza pe care o bate nepotu'sau si te amendeaza ca mananci seminte in parc sau ca ai masina faina :poke: the Police!

Flo 13-02-06 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"
astia ar fi instare sa se ia de noi si dc ne vad 10 insi in parc stand la o banca, ne-ar da amenda ca suntem prea multi la un loc... :evil:

ahahahahah pai tu nu stiai ca noaptea nu ai voie sa mergi in grup ??? (mai mult de 4 persoane ) ??? zice ca pui la cale ceva...si iti ia datele eventual iti da amenda...caterinca roamania asta... :x

Vladz 14-02-06 09:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flo\"
Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"

ahahahahah pai tu nu stiai ca noaptea nu ai voie sa mergi in grup ??? (mai mult de 4 persoane ) ??? zice ca pui la cale ceva...si iti ia datele eventual iti da amenda...caterinca roamania asta... :x

lol da ai voie sa mergi noaptea cu masina sub 18 ani ? :roll:

Pitu 14-02-06 10:22

eu apar in ambele reportaje si am fost la toate cele 3 intallnisri de unde s au facut poze, inca nu am nimic in posta .

RZV_1_XDD 14-02-06 12:38

Inca nu ai nimic in posta, mai e timp, o ajunge mai greu postasul la tine :D :D

RaulNFS 14-02-06 13:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RZV_1_XDD\"
Inca nu ai nimic in posta, mai e timp, o ajunge mai greu postasul la tine :D :D

Mi-e teama ca lui ii pregatesc alceva. Il considera prea periculos si nu trimit un civil amarat la el sa-i inmaneze o scrisoare... Or sa intre mascatii peste el in casa dupa vreo luna de \"urmari intense\" si dupa ce vor plasa agenti sub acoperire in cercul sau de prieteni... :x

---

Sa dam politiei UE, k asta vor... :x

kraven_4_all 14-02-06 15:33

yo zic sa va terminati cu astfel de discutii si sa incepeti alte subiecte!!ce s-a intamplat acuma ii priveshte pe shoferi, nu cred k aveti cum sa ii ajutati!! asha k lasati`o moale shi nu va mai dati cu parerile k oricum mi`e greu sa cred k aveti cu ce sa ajutati!!!incepeti alte discutii.....vorbiti si de femei dak vreti...!!

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning