![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
|
stie careva un vento rosu cu nr gfr?
|
Cristi azi ai muncit la camp? Ca ti'am vazut masina cu usile largi deschise pe camp, si cand am mers si cand m'am intors.
|
da da razvan, amenajam ceva peacolo, astept o recolta de capsuni frumoasa....
te-am vazut si eu cand veneai spre baiamare... ma-i claxonat:D |
[QUOTE=cristi.mk4;4216493]da da razvan, amenajam ceva peacolo, astept o recolta de capsuni frumoasa....
atunci asteptam capsuni de la tine;) |
gratis daca se poate:D...
|
vazut bogo in jurul orei 22' spre 23' in fata la caminul...frumoasa ti-ai facut masina!!! felicitari...si din cate am observat nu doresti sa te opresti doar la atat......
|
Quote:
|
Vazut azi dimineata si claxonat pe FranktheTank , apoi pe razvyrulz in targul auto (erai prea ocupat cu telefonul :lol: ) si pe urma l-am vazut pe paco si claxonat . Probabil nu m-ati recunoscut pentru ca eram cu fiatu :-P
|
Quote:
|
Nu te-am avertizat sonor . Eu ieseam din targul auto in paralel cu tine (tu erai in parcarea de langa targ) :D
La faza cu trasul spre tine nu risc . Asa a tras unu cu un bmw spre mine azi noapte si am luat o groapa ca mi-am facut praf roata,telescopul si nu mai stiu ce ... |
pe mine unde mai vazut?:| si cand?
|
ei cipri, cipri ce-ti mai place viteza!...golfu-l tau e diesel? cam afuma...sambata cand erai acolo in depasiri ca la raliu am observat ca afuma.
|
Quote:
|
asa sunt eu speriat :-ss
ma claxoneaza multa lume pe care nici nui cunosc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning