![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
Quote:
|
drumu asta lung...e de 250km...si momentan..daca veniti;)))o vedeti pe "alexutza" in garaj la tzara....si orasul este cam mic...deci intro ora vil arat pe tot...mai asteapta 4 luni..sau 3...si cand veniti mergem undeva pe aici pe langa...mine...la un gratar la iarba verde:P si akolo facem poze la greu:d de lunea viitoare ma apuc de invatzat pt scoala:X
edit: manele e cam ca mine asa.....bun la sufelt cu restu;)) auzi manele dac vrei..baga id meu si sa vb pe mess |
Scuze Petrica ca nu am putut azi veni cu voi dar nu a fost buget $$$ si nu vin sa ocup locu degeaba poate duminika facem ceva mai mare :ciggy: deabia maine imi intra cascavalu :rolleyes2 si poate duminica aduc niste prieteni cu cielo:-P
|
Quote:
|
salut lume !!!!!!!!!! sorry ca nam ajuns azi dar ma aleara astia cu munca lor, incepe si sexiunea........promit ca sapt viit vin !!
la multi ani Snapy !!! |
Quote:
|
marfa intalnire :P
|
Intalnire in Bucuresti....DUMINICA 27.01.2008,ora 16:00 in parcarea din fatza Salii Polivalente sa stie din timp pentru toata lumea
|
PTK-ule ai pus anuntul asta pentru orbi....maine o sa cobor la piese sa-i fac o poza la proiectorul ala ca sa-l vezi si daca e duminica viitoare facem si schimb de rezerve.Diesel mai ales eu ti-am simtit lipsa (mereu cand ma uit la proiectoare) imi aduc aminte ca n-ai venit. :)
PS: Eu imi anunt de pe acum prezenta. |
:))) proiectorul ala ...iti aduce aminte mereu de el..deci decate ori sughite disel...e proiectorul devina:))
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF TOPIC: cam asa este. :-P[/QUOTE]
nu te supara dar eu nu prea inteleg in leg cu topicul asta,ce e offtopic?ontopic inseamna doar intalniri,stiker,si prezentarea masinilor? fara suparare dar asa...k sa inteleg si eu :P |
off topic : de unde iau capecele alea care se pun in locul proiectoarelor ???
pls pls!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning