![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Sincer sa fim toti pe un forum dedicat nu ar strica. De ce prezinta macheta pe aceleasi forumuri? Ca au timp. De asta :P
|
Multi din cei ce au plecat de aici nu mai posteaza pe nicaieri ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu vreau sa il barfesc pe Costi (2010) pentru ca este cel mai activ si constant user pe sectiune, urmat indeaproape de Reme. Felicitari baieti, sunteti chiar tari si va apreciez foarte mult pentru faptul ca va dedicati din timpul vostru pentru sectiune, pentru noi, pentru hobby.
Asta da barfa. :)) |
atunci cand ai o pasiune, ca e vorba de colectionat machete, ca e vorba de colectionat brichete, ca e vorba de colectionat soldatei, ca e vorba de colectionat altceva, nu trebuie neaparat sa arati la toata lumea, trebuie sa fi tu fericit, insa atunci cand impartasesti si cu altcineva ceea ce ai tu sentimentul este muult mai frumos.
Apreciez la Costi extraordinar de mult, puterea si abilitatea lui de a fi prezent pe aproape toate topicurile. Big like bre pt ceea ce faci! Apreciez la la foarte multi useri faptul ca au colectii foarte numeroase de machete, nu conteaza neaparat calitatatea lucrarii, cat conteaza si diversitatea e modele. Eu unul sunt un user normal, care apreciaza tot ce e frumos si automat cand imi place ceva incerc sa spun motivul pentu care imi place, satisafactia creste pentru cel ce detine cel obiect atunci cand cineva ii spune ca are ceva frumo. |
1 Attachment(s)
Quote:
Multam pentru barfa! Drept rasplata am facut la fata o poza in ciuda ta :lol: Quote:
Sarna Vlad!!! |
1 Attachment(s)
Hehe, poti fi sigur ca in ciuda mea... insa ma bucur si eu cu ale mele... sac-sac. :>
|
Quote:
|
:D:DSărbători fericite :D:D
|
Quote:
|
un joc reusit : SPINTIRES, este la oferta pe steam.
Take responsibility of operating large all-terrain Soviet vehicles and venture across the rugged landscapes with only a map and compass to guide you. Explore the levels and unlock portions of the map whilst discovering new trucks, fuelling stations, garages and lumber mills |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Trist. Sper ca nu le-ai dat chiar pe toate si ai mai pastrat ceva. :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning