![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Eu nu stiu ce aveti in cap.Unde ati gasit voi Dacii dinastea ? Lasati naibii macheta aia asa simpla cum e.Sau cel mult schimbati o culoare ceva, dar nu o mai incarcati cu poxilina.Plus ca arata oribil cu body-kit.
|
Salut.
Am si eu o intrebare. De unde pot cumpara roti pentru machete 1/18 si 1/24? |
Quote:
Cauta si o sa gasesti ! |
Quote:
|
Quote:
eu i-am scos barile si i-am rupt din greseala stergatoarele si oglinzile, in locul tau as lasa-o asa cum e. |
1 Attachment(s)
salut :D va cer o parere
pentru bara din poza trebuie facut un schelet din cartela sau altceva si dupa sa pun poxilina/chit pe ea ? sau merge si fara schelet? |
Schelet.
|
ok :) multumesc bmwh548
|
Salut! Sunt nou pe acest theard si as vrea sa va intreb daca exista vre-o modalitate de a face masina mai low, de ,,a-i pune suspensie sport''. Exista?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc, dar deocamdata am alta problema. o sa incerc metoda ta cand o rezolv pe asta...
|
Salutare! Am si eu o problema. am o dacie de la deagostini, si nu stiu cu m sa o desfac, ca are suruburile cu capul in triunghi. nu merge sa desfac cu surubelnita,. cineva mi-a zis sa incesc cu o pila triunghilara, am incercat si s-a rupt pila:D. stiti cumva daca exista o surubelnita speciala pt suruburile astea?
|
exista si surubelnite triunghiulare. se gasesc prin trusele pt telefoane mobile.
|
ok. multumesc!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning