![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Este shi la mine in Targoviste nu shu daca ati auzit de acest oras sunt o gramada de specimene:DOdge Viper 2006,BEntley Continental(k a lu columbeanu)3 m5-de 470cp,2 seria 7,un 350Z de SPANIA full tuning(coool) :Dsuperi tari toate mashinile poze am sa pun cand voi avea timp:D1!shi mai sunt o gramada plus un TT cu niste spoilere superr.am sa-i fac poza sa vi-l arat e ceva e nedescris.
|
Quote:
|
Patrulei fa cat mai multe poze si arata-ne si noua ce este pe acolo. ;)
|
Quote:
frate daca poti face 1 poza la Viper-ul ala esti adevarat.l-am vazut si eu in TG si am ramas afis la cum arata, mi-a parut rau ca nu am avut aparatul la mine.. |
Quote:
Quote:
|
e perlat. dar oricum S alb... superb arata.
|
nu mi-am dat seama din monstra de culori , proabil si din cauza ca albul si negru vin gratuit fata de celelalte culori
|
[QUOTE=wtcvictim]tzi se pare :)
m-am referit la locul pt picioare in spate care era relativ mic... chiar daca in spatele scaunelor din fata exista loc( gauri special facute) pt genunchi, tot nu e de ajuns ! in penultimul model de S , pai frate aveai loc in spate se vedea si pe geam de la o posta... sa nu mi se spuna ca scaunele din fata erau date in spate ca nu era asa...nici in fata nu stralucea locul pana in bord... ! plm probabil scaunele sunt mai mari ,mai comode si nu-ti este necesar loc pt picioare,nu-mi explic! |
lol , cu cat scaunu e dat mai pe spate si mai infundat spre spate cu atat ai nevoie de loc mai putin pt picioare, ma uitam la Audi la turcu stau mai bine asa decat la mine in masina cu scaunul normal si cu mai mult loc in fata....
|
plm...exact la asta ma gandeam si eu ....
aaaa TURCU ,forfoteste ! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
in craiova e un opel vectra model nou alb perlat super tare;) cum il vad si bag o poza ;) |
[QUOTE=TuningBoy]
Quote:
|
1 Attachment(s)
un ferrari ....
|
oooo wtf...mie sa nu fie o replica :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |