![]() |
imi face si mie cineva masina?? k am incercat s ao fac eu dar nu imi place sa lucez la ea k m-am plictisit sa o vad zilnic si sa o mai si tunez :oops: si vreau sa vad si alta perspectiva de tuning de la altcineva :wink: faceti ce vreti..extrem, finut...orice :roll:
:arrow: https://img50.imageshack.us/img50/857/skoda18gd.th.jpg https://img96.imageshack.us/img96/1306/skoda28af.th.jpg |
si eu vreau
Cine imi da si mie programul de tuning virtual plsss ? sau sa imi zica cum se numeste .... Va implor datimi sau spunemiti cum se numeste da pe id de mess :SatanaVeX ...va multumesc :!: [/b]
|
Re:
Quote:
|
ms ...eu am adobe photoshop7 si cum fac ca sa schimb spoilerele sau culoare,tatuaj...etc la o poza cu masina normala ?sa fac dintro masina normala sa o tunez virtual cu adobe photoshop7 ca o zi intreaga lam butonat si nu am gasit nika :(
|
|
baieti, multumesc frumos
gata mi-am schimbat parerea nu ii mai fac neagra capota si plafonu' imi place cum a iesit cea facuta de madskilz cu jante... :) |
1 Attachment(s)
salutare. vreau sa-mi faceti si mie mashinutza...ca am in vedere sa o fac pe viitor.. si vreau sa ideile voastre
|
in primul rand spal-o...defapt vopseste-o...ii trebuie tinichigerie....schimba-i triplele....scoate-i abtipildele.....
|
Re:
Quote:
moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor .......................................... asa rautate de baiat ma ? asa baiat ma ?! :D partea misto e ca , ARE DREPTATE ! |
Re:
Quote:
|
nu prea imi place cum arata combinatia, am sa o fac portocalie toata
data viitoare , fa cu mina ;) numa' sa te vad eu |
4 Attachment(s)
salutare! in primu rand vreau sa-i multumesc lui kickass k mi-a dat linkul cu acest topic. in al doilea rand vreau sa va felicit pt lucrarile voaste, snteti meseriashi cu adev. felicitari.
V-as ruga dak putetzi sa-mi facetzi si mie masinile din poza. e o poza facuta in curtea scolii, masinile colegilor si as vrea sa vad si eu ...cum ar fi dak toate ar fi tunate?? ms frumos P.S. scuze...am dat d golfu ala! e al unui prieten si e inebunit dup tuning acum vrea sa-i fak thinichigeria si nu stie c culoare sa-i dea :lol: dak mai avetzi chef....pls :roll: |
1 Attachment(s)
va rog sa imi aranjati si mie masina (please 4tuning PIMP MY RIDE)
|
Levi cand mai faic poze la masina sa o si speli :wink:
|
hai...si la mne pls k nu snt chiar jegoase. la poza aia din curtea sc makr loganu ala, k ala e curat :Dpls
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning