![]() |
Bey Gabi, de ce ai 19 ani si n-ai permis, ha???? Astept... :arrow:
|
|
|
|
|
|
|
ca tot veni vorba de animale am si eu 2 animalute (am facut si poze cu ei o sa le pun cand devalopez)un Dogo Argentino de un an jumate si un Dog German de noua ani argentinianul are cam 60 kg si stau amandoi cu noi in APARTAMENT
|
SHA: pentru ca am amanat de pe o zi pe alta... Am avut niste probleme anu' trecut, care m-au impiedicat sa fac tot ce-as fi vrut eu ...
Cum spuneam, pana in martie sper sa-l am! |
daca tot vb de animale:
am doi canishi si un motan de pe strada si un hamster,plus papagalul de mine,deci in total 5 animale tin in casa!care e mai bogat in vietati? |
Am :
- 1 bucata Pisica; - 1 bucata Porc de Guineea; - 1 bucata Basset Hound; - 1 bucata Buldog Francez; Am pierdut din gradina zoo: - 1 bucata Porc de Guineea; - 1 bucata Broasca Testoasa; - 1 bucata papagal. Deci am avut la un momentdat 7 animale in casa ... acum am decazut la 4. |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce dracu' ma oameni buni. Cum tineti caini, cu matze, cu papagali, cu broaste, cu hamsteri, cu etc, in casa ?! Nu fac ravagii ?! Inainte de cutzu' asta am avut si eu o femela de dobermann si un lup in casa, da' pana a implinit lupu' 8 luni. Apoi a zbur(d)at :) |
Am 5 pisicute birmaneze.....una de 10Kg.......
|
5? :lol: sa`tzi traiasca toate.. si poate pui si tu niste poze cu ele in special cu cea de 5kg :)
|
10 kg :) sorry
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning