![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
He heeee, şi ce furtună :)
Nu-ţi spun ca am desfăcut tot pe o porţiune, ce pusesem acum 3 zile că mi-a venit aseară altă idee, şi refac lucrarea acolo după noii pitici pe creier :D Surpriză, nu spun nimic :D |
Aleks, stai sa vezi cum face morph, ca stii ca e curios rau, si mai ales cand e vb de buburuza lui:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
He heee...nu am mai scris demult ceva clar pe aici. Azi dimineata am fost cu taikmiu in targ la Bacau si dupa iam facut o vizita si lui Aleks. Imi era asa dor sa o vad...si eram asa nerabdator sa vad ce ia facut Aleks...am avut parte de o surpriza :) placuta...ma asteptam sa vad ca sa lucrat doar la capota, cum stiam din ce mia zis dar am vazut si bandourile astupate, gaura la manere...semnalizarile...eeee...e nebunie mare masina acum...adica e haos...praf...dar si cand o sa fie gata...ohoohoo ce frumoasa o sa fie!!!
Dupa ce am vazuto numai la ea mam gandit toata ziua...she's...:X :X :X si in final jante, bodykit, vopsea...toate...o sa se imbine perfect!!! NU MAI AM RABDARE TOTUSI!!! Si e cea mai misto experienta... Ehh...drujba mea... Poze... am sa va fac un cadou de sarbatori ;)) niste poze :) pana atunci suspans, suferiti si voi cu mine ca baietii nu vor sa imi dea nici mie :)) Gata...inchei...va salut cu respect! Deci nu cereti poze ca nu pun :P sincer nici nu am...nu am facut nici pentru mine...deabea astept urmatoarea vizita!!! Cred ca am sa fac ca aia de la Pimp my ride daca continua baietii tot asa. |
cand am vazut statusul tau astazi.. fierbeam :)) si mi-ai mai zis " nu pot sa vb ca am musafiri " am murit si mai tare.. si cand ai zis " da totusi despre ce e vb ? " si eu " pai vreau sa vad si eu o poza ceva.. ca pe forum nimic.. la PLM tuning nimic.. la care morph " nu se poate, surpriza, face aleks poze si o sa puna " :(
VREM POZE !!! |
n-are nimeni curaj sa faca din cauza mea. eu sunt cel care ruineaza totul.:twisted:
|
5 Attachment(s)
Pffff...7 decembrie...ieri a venit Mos Nicolae...nu?? Ma gandeam k poate al meu e cu o zi mai intarzaiat...dar avand in vedere k nu sa intamplat nimic in genu azi am taiat si scuza asta dp foaie...nu mia adus nimic. Nici mie nici masinutei :)...ma gandeam k poate bag cu ocazia niste poze p'aici...dar nimic...nada...zero...vid...PLM :)
...nu stiu c sa mai zic...nu stiu c sa mai scriu...i miss er'....is destul de deprimat acum...k toata lumea'mi cere poze...eu nu k nu vreau sa va dau...chiar nu am desi nu credeti...na...PLM :) ;) catch my drift... ...revin (intre timp sper k nu va suparati k am mai bagat niste poze cu masinuta dp vremea cand era caruta...acum e drujba...stau si'mi citesc propriul thread si retraiesc evolutia ei...i miss er...ce misto a fost totul. Prima janta, primul bass...prima sedinta foto...primul angel eye p seicento EVER!...prima masina...nu se uita niciodata!) Va salut cu mult respect! Voi ce ati mai facut pe la masinile voastre? (incercati sa scrie) |
vine o zi.... vine o zi.... cand VA IESI8)
|
Man, am să īţi fac şi am să īţi dau poze, dar nu e nimic vizibil, am finisat, tăiat, croit, refăcut, nimic să vezi radical, munca de ocnaş doar :lol:
|
3 Attachment(s)
...tuning...PLM TUNING!
Work In Progress, sau adus bandourile, manerele, ialele si semnalizarile laterale la o forma cat de cat finala...altfel spus au cam disparut. Si 3 poze :) pentru sufletelul meu :X si pt voi. Un weekend placut, va salut! |
haha " au furat " tot de pe ea :)) :D ti-au lasat-o cheala :D
lasand gluma la o parte.. incepe sa se miste... SPOR LA TREABA BAIETI ! |
Īncă nu se mişcă, trebuie eliberată hala de restul maşinilor care fuseseră luate īnainte şi apoi să vezi muncă pe ea :)
|
Quote:
Quote:
P.S. Aleks nu ma uita cu geamurile (c ziceam pe mess) |
aleks imi place cum lucrezi , curat frumos , felicitarile mele :D , iar tu domnu` morph iti sunt alaturi sufleteste pana va fi gata :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning