Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

aleks 27-11-09 12:13

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

He heeee, şi ce furtună :)
Nu-ţi spun ca am desfăcut tot pe o porţiune, ce pusesem acum 3 zile că mi-a venit aseară altă idee, şi refac lucrarea acolo după noii pitici pe creier :D
Surpriză, nu spun nimic :D

bogddanel 27-11-09 15:30

Aleks, stai sa vezi cum face morph, ca stii ca e curios rau, si mai ales cand e vb de buburuza lui:lol:

nick_nasta 27-11-09 22:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2841057)
He heeee, şi ce furtună :)
Nu-ţi spun ca am desfăcut tot pe o porţiune, ce pusesem acum 3 zile că mi-a venit aseară altă idee, şi refac lucrarea acolo după noii pitici pe creier :D
Surpriză, nu spun nimic :D

ce se zgarceste lumea la poze...:rolleyes2

Alecs21 28-11-09 11:50

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 2842786)
ce se zgarceste lumea la poze...:rolleyes2

Se trage de la criza asta :))

morpheusmaster 29-11-09 20:58

He heee...nu am mai scris demult ceva clar pe aici. Azi dimineata am fost cu taikmiu in targ la Bacau si dupa iam facut o vizita si lui Aleks. Imi era asa dor sa o vad...si eram asa nerabdator sa vad ce ia facut Aleks...am avut parte de o surpriza :) placuta...ma asteptam sa vad ca sa lucrat doar la capota, cum stiam din ce mia zis dar am vazut si bandourile astupate, gaura la manere...semnalizarile...eeee...e nebunie mare masina acum...adica e haos...praf...dar si cand o sa fie gata...ohoohoo ce frumoasa o sa fie!!!

Dupa ce am vazuto numai la ea mam gandit toata ziua...she's...:X :X :X si in final jante, bodykit, vopsea...toate...o sa se imbine perfect!!! NU MAI AM RABDARE TOTUSI!!! Si e cea mai misto experienta...

Ehh...drujba mea...

Poze... am sa va fac un cadou de sarbatori ;)) niste poze :) pana atunci suspans, suferiti si voi cu mine ca baietii nu vor sa imi dea nici mie :))

Gata...inchei...va salut cu respect! Deci nu cereti poze ca nu pun :P sincer nici nu am...nu am facut nici pentru mine...deabea astept urmatoarea vizita!!! Cred ca am sa fac ca aia de la Pimp my ride daca continua baietii tot asa.

eXeqTr 29-11-09 23:11

cand am vazut statusul tau astazi.. fierbeam :)) si mi-ai mai zis " nu pot sa vb ca am musafiri " am murit si mai tare.. si cand ai zis " da totusi despre ce e vb ? " si eu " pai vreau sa vad si eu o poza ceva.. ca pe forum nimic.. la PLM tuning nimic.. la care morph " nu se poate, surpriza, face aleks poze si o sa puna " :(

VREM POZE !!!

sageata 01-12-09 21:16

n-are nimeni curaj sa faca din cauza mea. eu sunt cel care ruineaza totul.:twisted:

morpheusmaster 07-12-09 20:24

5 Attachment(s)
Pffff...7 decembrie...ieri a venit Mos Nicolae...nu?? Ma gandeam k poate al meu e cu o zi mai intarzaiat...dar avand in vedere k nu sa intamplat nimic in genu azi am taiat si scuza asta dp foaie...nu mia adus nimic. Nici mie nici masinutei :)...ma gandeam k poate bag cu ocazia niste poze p'aici...dar nimic...nada...zero...vid...PLM :)

...nu stiu c sa mai zic...nu stiu c sa mai scriu...i miss er'....is destul de deprimat acum...k toata lumea'mi cere poze...eu nu k nu vreau sa va dau...chiar nu am desi nu credeti...na...PLM :) ;) catch my drift...

...revin

(intre timp sper k nu va suparati k am mai bagat niste poze cu masinuta dp vremea cand era caruta...acum e drujba...stau si'mi citesc propriul thread si retraiesc evolutia ei...i miss er...ce misto a fost totul.
Prima janta, primul bass...prima sedinta foto...primul angel eye p seicento EVER!...prima masina...nu se uita niciodata!)

Va salut cu mult respect! Voi ce ati mai facut pe la masinile voastre? (incercati sa scrie)

RyaN- 07-12-09 20:37

vine o zi.... vine o zi.... cand VA IESI8)

aleks 08-12-09 00:06

Man, am să īţi fac şi am să īţi dau poze, dar nu e nimic vizibil, am finisat, tăiat, croit, refăcut, nimic să vezi radical, munca de ocnaş doar :lol:

morpheusmaster 11-12-09 14:14

3 Attachment(s)
...tuning...PLM TUNING!

Work In Progress, sau adus bandourile, manerele, ialele si semnalizarile laterale la o forma cat de cat finala...altfel spus au cam disparut.

Si 3 poze :) pentru sufletelul meu :X si pt voi.

Un weekend placut, va salut!

eXeqTr 11-12-09 15:28

haha " au furat " tot de pe ea :)) :D ti-au lasat-o cheala :D

lasand gluma la o parte.. incepe sa se miste... SPOR LA TREABA BAIETI !

aleks 11-12-09 17:16

Īncă nu se mişcă, trebuie eliberată hala de restul maşinilor care fuseseră luate īnainte şi apoi să vezi muncă pe ea :)

morpheusmaster 11-12-09 23:16

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2881954)
haha " au furat " tot de pe ea :)) :D ti-au lasat-o cheala :D

lasand gluma la o parte.. incepe sa se miste... SPOR LA TREABA BAIETI !

Ba nu glumi, ca lu Sageata nu tre' sa'i spui de 2x...maine imi arata niste poze cu Goalfa lui in care coincideeeenta are 2 scoici 100% exact ca ale mele. Dar nu ale mele. Si poimaine vad 2 GZ exaaaaact ca ale mele (coincidenta, da?)...si in final si 4 jante si sa vezi tu dupa aia cheala...deci nu glumi!!!

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2882339)
Īncă nu se mişcă, trebuie eliberată hala de restul maşinilor care fuseseră luate īnainte şi apoi să vezi muncă pe ea :)

Caaaaaaaaaaaaaaaaaaam asa e! Lunga'i doamne asteptarea!!! Lunga cat o zi de post, NEGRU!

P.S. Aleks nu ma uita cu geamurile (c ziceam pe mess)

denver 12-12-09 00:10

aleks imi place cum lucrezi , curat frumos , felicitarile mele :D , iar tu domnu` morph iti sunt alaturi sufleteste pana va fi gata :)))

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning