![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
o safie cuzko alaturi,deci o sa fie bine :) da sa plece frigu asta jegos
|
normal ca albe arata cel mai bine pe urs albastru. Batranii stiu ei ce vorbesc :))
|
arat foarte grav cu jantele albe ;) acum sincer nu mai sta pe ganduri pune mana si fa le albe;)
|
Albe taica, dau prea bine!
Si cu poza cu bordu, 7000 de ture 240 la ora, apa e pe rosu si totusi consumul este asa de mic :) |
Quote:
nu trebuie sa scoti faru .... ala ramane pe caroserie .... ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
mersi mari .. nush daca se observa.. insa exista o diferenta de culoare intre nas si masti .. observabila ... :) si vreau sa le scot pe toate si sa le vopsesc cu acelasi spray .. ca sa nu mai existe diferente.. hehe ... cat mai e de munca la ea.. ah :D sa va arat partea preferata a masinii mele.. interiorul .. da , imi e rusine cu el,dar e al meu si n-am ce sa fac,tre sa-l fac si pe asta .. si acum va intreb .. de unde naiba iau si el .. ornamentele alea dp lateralul masinii din interior,unde-s boxele or something .. sper ca intelegeti ce zic ca d`astea am pus pozele , apoi,acolo sub volan banuiesc ca mai vine un plastic ceva... oh da , si in poza se vede si tigania pe care am facut-o de care mi-e scarba la maxim , cu torpedoul,insa am clacat psihic dupa 1 ora si ceva de incercari :D si oricum ,e mai bine decat atatea fire atarnate pe acolo :X ah da bravo,era sa uit,recomandati-mi si mie niste .. solutii ..... care sa faca mochetele alea sa arata mai uman .. stiu ca erau alea bio carpenter .. or .. whatever,voi ce folositi ? |
dupa ce cureti mocheta.. cu orice ai da... ia-ti niste covorase pt BMW, care sa se potriveasca nu sa faca cute... arata mult mai bine cu covorase ;)
|
Quote:
dar te astept... o lasam pe sapt. viitoare .. sper/cred :D |
man... dak te descurci singur nu ma supar... chill... apuca-te de treaba.. ai explicatii clare mai sus. chiar nu ma supar... esti nebun? ;)
|
Quote:
|
nu neaparat cu vanish, sunt si solutii speciale de curatat...au si in targ (autovit) undeva pe la 15 ron, si sunt destul de bune, adica eu am scos o pata cu ele. Bafta cu ursu si sa il vedem ca la semnatura, salut :)
|
Quote:
azi am desfacut primele 2 suruburi de sus .. m-am impotmolit la celelalte ca trebuie scos un plastic pe care nu reusesc sa-l scot si prefer sa astept ... decat sa-l rup :) |
iti zic eu cum faceam la ursu meu in fiecare an. Dupa ce venea unpic caldura scoteam tot afara din interior scaune, banchete,mocheta, fete de usi ....tot ramanea cheala in interior cu scaunele le cheleam (adica scoteam tapiteria de pe ele ) si o bagam in masina de spalat iar mocheta la spalatorie si spalata cu solutie de motor (da insistat) lasata binenteles mocheta la uscat cam 2-3 zile si apoi montata tot la loc si o sa ai un interior fff curat . Este un pic de munca si migaleala dar crede-ma ca merita
si cauta si tu toate clemele si capacele din interior ca sa arate bine ca vad ca iti cam lipsesc |
Quote:
-as face chestia asta insa mi-e frica , mi-e frica ca n-o sa stiu sa le pun la loc. mersi de sfat oricum ,suna foarte bine |
io zic s-o faci cameleon culoarea masinii si cu jenti negre !! va cadea super tare p masina :D:D asteptam poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning