Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Inferno MotorSport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/43039-inferno-motorsport-ploiesti.html)

PEPPO 21-05-09 12:15

Re: Inferno MotorSport Ploiesti

Salut la toata lumea.
Cum as putea deveni si eu membru Inferno?

Bengy_BLS 21-05-09 12:21

pai in niciun caz asa , cum ar fi ca toti care intra pe forum cu cerea asta sa ii bagam in club? trebuie sa te cunoastem si noi.
Inscrierea se face pe baza de taxa . In momentul ala vei primi stiker si parasolar cu inferno motorsport.
Regulile sunt : sa ai carnet de cel putin un an , o masina cat de cat aranjata , sa te cunoasca cei din club etc etc....
Nu stiu , incearca sa iei legatura cu Shefu' (Gigicarbit) . sau cu jakal , ca sa te lamureasca ei in privinta asta.

PEPPO 21-05-09 12:21

ok.merci

Taraiebuca 21-05-09 13:08

bengy esti infernist ma? habar n-aveam. am mai vazut oameni prin oras cu sticker inferno dar pe forum nu-i vad, sau macar sa zica si carbit asta ceva de ei. ca a intrat cutarica si cutare... pm.
salut peppo!

PEPPO 21-05-09 13:09

Salut
Ce faci?

Bengy_BLS 21-05-09 13:12

da mah , de cand cu golfu , m-am dat pe inferno :) aici la catraneii mei :P

Taraiebuca 21-05-09 13:55

foarte bine, unii pleaca "altii" vine. Peppo trebuie sa vorbesti cu GigiCarbit despre inscrierea in club, momentan n-am eu cu ce sa te ajut.

DONU' 21-05-09 17:38

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2339218)
pai in niciun caz asa , cum ar fi ca toti care intra pe forum cu cerea asta sa ii bagam in club? trebuie sa te cunoastem si noi.
Inscrierea se face pe baza de taxa . In momentul ala vei primi stiker si parasolar cu inferno motorsport.
Regulile sunt : sa ai carnet de cel putin un an , o masina cat de cat aranjata , sa te cunoasca cei din club etc etc....
Nu stiu , incearca sa iei legatura cu Shefu' (Gigicarbit) . sau cu jakal , ca sa te lamureasca ei in privinta asta.

Treaba buna! :peace:

kast_ACAB 21-05-09 19:30

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2338968)
Mersci Paga , sa tot fie !
@kastoru : bah daca aduci material + poze dar romanesti sa fie , facem treaba extra . Unu dinala sa rupa micile ecrane !

da mah tre sa ma apuc de treaba...vorbim personal 8)

GRIGADI69 28-05-09 23:34

CONDITII PENTRU NOI MEMBRII ?

GiGiCarbiT 29-05-09 00:12

boss...esti din craiova :)

alex2see 29-05-09 14:51

de ce mahh

ii trimiti stikeru prin curier si plateste la curier taxa de inscriere singura parte rea e ca nu stiu cine suporta curieru

daffy duck™ 29-05-09 20:07

sau putem deschide filiala in Craiova :D :D :D :D

DONU' 30-05-09 01:50

Strange filetul mai usor robinetule ca iti rupi singur garnitura.
Era o gluma si daca n-ai inteles-o stai parcat pe sectiunea ta ca aici mistoul si panarama sunt la ordinea zilei daca nu ti-ai dat seama pana acum!

alex2see 30-05-09 10:30

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2363752)
banuiesc ca era o ironie ...

vad nu explica nimeni ce inseamna acea taxa si intelege lumea alte prostii/jeguri/aberatii !!

TAXA AIA a specificat si el "Inscrierea se face pe baza de taxa . In momentul ala vei primi stiker si parasolar cu inferno motorsport." adica CU BANII AIA DE "INSCRIERE", "TAXA" cum vreti voi sa ii ziceti ... iti asiguri, parasolarul, bulina si tricoul .. deci va rog bagatorii de seama, faceti posturi pe la alte sectiuni ... nu avem nevoie de anturaj.multumesc anticipat.

eu chiar nu inteleg de ce te consumi asa ca bateria
fiecare membru care sa inscris sa inscris pe baza a unei cereri copie dupa buletin si permis si desgur taxa cand spun taxa spun contravaloarea la bulina si parasolar

nu te cunosc nici nu vreau dar iao mai usor ca oameni agitati nu traiesc mult

sau mai citesteti inca o data semnatura '' hai sa ne luptam in ring nu pe forum ''

adica nu mai incerca sa te iei la cearta cu mine cel putin............................................. . a fost un spirit de gluma plus ca omu e din craiova

si cu asta am incheiat subiectul

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning