![]() |
Re: Help Thread
inelele sunt verzi :lol:
|
numai daca esti in partidul ecologist nu ai nici o problema, altfel poti sa arunci direct talonul masinii pe geam.
:) |
Si eu am inele angel eyes verzi,dar nu se vad cand merg,se vad doar atunci cand opresc farurile.Le-am facut singur,se incarca la lumina farurilor si cand opresti farurile raman aprinse:P(sunt pe baza de fosfor) nu am avut probleme cu politia:-)
|
pai daca nu se vad ce rol au? :) ce nu vede politia nu poate amenda.
:P |
Am si eu o rugaminte.Cine stie unde as putea gasit bete fosforescente care sa se incarce la lumina farurilor?
|
Quote:
La ce vrei sa le folosesti ? Din cate stiu exista si vopsea fosforescenta. |
vreau sami pun la faruri...:P
cf in gen angeleyes:P dar depinde cum arata. |
asa am eu,dar nu betele sunt fosforescente,ci vopseaua de pe ele.Exista vopsea pe baza de fosfor vezi aici Deseara o sa pun si o poza sa vezi cum se vad
|
Si de unde ai gasit vopsea?
|
unde montez si eu o luneta la un logan si cat costa?
mersi. |
stie cineva vreo persoana prin hd/deva care stie acorda pian ?
|
Quote:
S.C. AutoVim Prod S.R.L. - Deva, jud. Hunedoara Adresa: Str. Sântuhalm, Nr.70 B ORAR Telefoane: 0254 210 040, 0723 224 564 Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 Fax: 0254 233 246 E-mail: autovim[at]ecosoft.ro Sambata: 09:00 - 13:00 Site Web: www.parbrize.ro http://www.firmedeva.ro/Parbrize-Dev...11_57_103.html |
multumiri, am transmis mai departe informatiile, ca nu pentru mine este luneta.
zi faina sa aveti si distractie faina la zilele orasului. :) poate nu ploua chiar non stop. :p |
Quote:
|
unde as putea sami bag masina pe calc (golf4) imi tot apar probleme la ulei desii uleiul e proaspat schimbat ... daca se poate si un pret ar fi bine :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning