![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
cred ca doneaza :rolleyes2
|
Da am discutat pe privat,sa vedem daca mile doneaza mie...as tare fericit sa le obtin
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si la djboss mer usor ca el are flanse care merg modificate usor:arrow: 0749485053 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In cele din urma,am mai modificat cate ceva .Credca am reusit sa fac un parasolar ok
|
Quote:
doar ca as avea ceva de adaugat, daca vreti si voi desigur... undeva in mijlocul turometrului sa fie si conturul hartii judetului sau ceva reprezentativ pt orasul/judetul nostru... |
Quote:
|
Seamana cu logo dragracing ro.
Si nu prea vad de unde vine "racing" in nume. Sa nu mai vorbesc de atentia politiei la "raceri". |
Baieti va aduc ceva vesti bune.Acum s-a anuntat si lista Cu VTM-urile si evenimentele ce se vor tine la Craiova anu asta 2012.Cam asa arata lista:
25.03.2012, VTM Bucovat -prima sesiune 01.04.2012, VTM Bucovat -a doua sesiune 13.05.2012, VTM Ghercesti -prima la ghercesti 07-08.07.2012, eveniment special Expo, Drift, Car-Audio, etc. 09.09.2012, eveniment nou, traseu nou, sub forma de rally sprint 28.10.2012, VTM Bucovat -a treia sesiune Eu voi fi prezent la cateva din ele ,speram sa fim mai multi din Severin care ne ducem acolo,ca spectatori sau in cel mai fericit caz participanti la concursuri ;) |
si mie imi place ideea cu parasolarul lui DJBOOS cred ca o sa dea frumos
Si ideea cu politia e de luat in calcul ....si pasiunea lor pt "racing" pe strada ..:arrow: |
In seara asta am primit si lupele de la Grasu-bff (Alin ) un baiat de nota 20 iai multumesc frumos, in curand ma apuc sa le montez sa vedem ce va iesi
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2025 4Tuning