Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

rob3rt0 27-05-10 16:04

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3393533)
Ia-ti ma ce vrei :D mergi frumos prin oras, o stergi in fiecare seara.La cateva zile ii degresezi lantu, apoi il ungi frumos cu ulei subtire(eu folosesc ulei hidraulic). La 1sapt o verifici pe toata sa nu fi rupt ceva sau fisurat :Dla cateva sapt mai schmibi un butuc, un angrenaj ceva ca s-a bulit si tot asa :)). plm eu am jeg si noroi pe bike de vreo 2sapt si mi-e lene s-o spal sau sa o ung :)) troncane lantu ala mama mama si se mai aude si ca o "turma" de grauri :)))). O comparatie :)) Nu de mult timp am dat 4mil pe o frana :D :) Tu vrei bike bun la 550 :) Ia mai gandeste-te odata! ;) No offence. Sanatate si lant intins!

Asa faceam si eu cand imi luam cate o bicla noua.O stergeam din 5 in 5 min.sa nu se puna prafu:D

andi_cimpean 27-05-10 23:45

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3393533)
Ia-ti ma ce vrei :D mergi frumos prin oras, o stergi in fiecare seara.La cateva zile ii degresezi lantu, apoi il ungi frumos cu ulei subtire(eu folosesc ulei hidraulic). La 1sapt o verifici pe toata sa nu fi rupt ceva sau fisurat :Dla cateva sapt mai schmibi un butuc, un angrenaj ceva ca s-a bulit si tot asa :)). plm eu am jeg si noroi pe bike de vreo 2sapt si mi-e lene s-o spal sau sa o ung :)) troncane lantu ala mama mama si se mai aude si ca o "turma" de grauri :)))). O comparatie :)) Nu de mult timp am dat 4mil pe o frana :D :) Tu vrei bike bun la 550 :) Ia mai gandeste-te odata! ;) No offence. Sanatate si lant intins!

Exagerezi!

Nu tot ce este relativ ieftin, este şi prost.

Crede-mă că ştiu ce spun...

Prima biclă, a fost una mică, cred că era ceva Pegas, nici nu mai ştiu...

Cānd m-am mărit, primul "Mountain Bike" a fost o panaramă de chinezărie - Kimdai :lol:...piese proaste şi schimbam butucul, sau lighenaşul la butuc, săptămānal.
A doua, a fost cred, cea mai bună...un neuzer matrix (cu piese Shimano) schimbătoare One Grip - One Shift şi jante duble (ceva mai deosebit prin 2003 (cumpărat de nouă)
Avānd īn continuare această biclă mi-am mai luat una SH, un Scott, care era pur şi simplu OZN fată de ce văzusem pānă atunci. Cadru de aluminiu, schimbătoare pe padele, butuc cu sistem de detaşare rapid, vopsea metalizată cu "autocolante" incluse īn vopsea, deci nu era nimic lipit, ci era īncastrat, dacă pot spune aşa. (cumpărată Sh)

Le-am vāndut pe ambele şi după o vreme am cumpărat un cadru de mountain bike şi am băgat o groază de bani īn piese de marcă... (şi acum este cocoţată īn podul garajului avānd necoie de o furcă şi nişte şufe) bicla nefiind folosită niciodată.
Ulterior am cumpărat un First Bike, cu cadru īn romb şi multe gadget-uri aflate pe ea. (cumpărată Sh)
Ultimele două le am şi acum.

Repet, nu banii dictează calitatea.

Darius DMS 28-05-10 07:06

are cineva de aici peguri de vanzare??daca da,va rog PM....

quick_silver2 28-05-10 16:51

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3395890)
are cineva de aici peguri de vanzare??daca da,va rog PM....

Si eu sunt interesat:) daca aflii ceva oferte, dami pm sau pe mess

strada 28-05-10 21:24

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3397148)

ia aruncati voi un ochi aici ca poate va e de ajutor.:D
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...lt-pt-bmx.html

Jink 28-05-10 21:41

Veste proasta prieteni .. ;[
Mi-am rupt ghidonul, de la bmx:((
inca nu am facut poze, cu el rupt, dar daca cautati aici pe thread puteti vedea biku' la postul userului Jass95[tot eu sunt, dar am uitat parola,din nou]

quick_silver2 29-05-10 01:42

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3397148)

Hopa, eu am citit altceva.. Citisem pegas-uri :lol:

rob3rt0 29-05-10 06:10

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3398377)
Hopa, eu am citit altceva.. Citisem pegas-uri :lol:

Si eu cam la fel intelesesem fiind interesat de pegas.Vorbind ieri cu colegu' ala al meu,sa aflu ca nu e bun pegasu' si e rupta prinderea aia.Inca mai caut.Tot nu ma las:D.

alynex 30-05-10 21:34

1 Attachment(s)
Asa si mai e ceva de vanzare la mine:D,anume:

Cadru Drag Assaultde 14.5 (Fr, Light DH).
Stare foarte buna,neforjat sau chinuit.Fara suduri sau fisuri.
Vopsea buna.
Suporta cursa de 100-140.
Pret:450lei.

Up si pentru frana Magura hidraulica 150lei.

Astept PM de la cei interesati.

gabi1294 30-05-10 22:15

1 Attachment(s)
o "noua " achizitie....

oq 30-05-10 22:18

peg-uri pt ce itzi trebuie street sau flatland? daca esti si maniac de greutate ..eu am un prieten care a proiectat peguri de plastic si tzin si la street ...la un mom dat tot cedeaza daca nu te dai cu finetze si cazi pe cate o canta de la jumate de metru:P daca esti interesat spune si il intreb daca mai are sau asa.. sau si de metal...si cate vrei? 2 sau 4?

vale13 31-05-10 08:58

3 Attachment(s)
sall am nevoie de niste pareri... credeti ca ar arata mai bine bicicleta mea cu aparatori ca aia neagra dar aparatorile sa fie negre nu argintii??pls help

gabi1294 31-05-10 09:30

Quote:

Originally Posted by vale13 (Post 3403446)
sall am nevoie de niste pareri... credeti ca ar arata mai bine bicicleta mea cu aparatori ca aia neagra dar aparatorile sa fie negre nu argintii??pls help

simplu... iei o aparatoare de genu`.. o pui pe bicicleta fara suruburi...daca iti place tie e ok..o strangi si gata daca nu o dai jos..gandeste`te ca asta nu`i o mare problema...e vb de gusturi si gusturile nici nu se potrivesc...nici nu se discuta:|.. bafta

vale13 31-05-10 09:33

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3403557)
simplu... iei o aparatoare de genu`.. o pui pe bicicleta fara suruburi...daca iti place tie e ok..o strangi si gata daca nu o dai jos..gandeste`te ca asta nu`i o mare problema...e vb de gusturi si gusturile nici nu se potrivesc...nici nu se discuta:|.. bafta

mersi de sfat.....numai bine

radu.3 31-05-10 11:37

Desigur, bunicului tau ii va placea la nebunie.

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning