![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
Nu tot ce este relativ ieftin, este şi prost. Crede-mă că ştiu ce spun... Prima biclă, a fost una mică, cred că era ceva Pegas, nici nu mai ştiu... Cānd m-am mărit, primul "Mountain Bike" a fost o panaramă de chinezărie - Kimdai :lol:...piese proaste şi schimbam butucul, sau lighenaşul la butuc, săptămānal. A doua, a fost cred, cea mai bună...un neuzer matrix (cu piese Shimano) schimbătoare One Grip - One Shift şi jante duble (ceva mai deosebit prin 2003 (cumpărat de nouă) Avānd īn continuare această biclă mi-am mai luat una SH, un Scott, care era pur şi simplu OZN fată de ce văzusem pānă atunci. Cadru de aluminiu, schimbătoare pe padele, butuc cu sistem de detaşare rapid, vopsea metalizată cu "autocolante" incluse īn vopsea, deci nu era nimic lipit, ci era īncastrat, dacă pot spune aşa. (cumpărată Sh) Le-am vāndut pe ambele şi după o vreme am cumpărat un cadru de mountain bike şi am băgat o groază de bani īn piese de marcă... (şi acum este cocoţată īn podul garajului avānd necoie de o furcă şi nişte şufe) bicla nefiind folosită niciodată. Ulterior am cumpărat un First Bike, cu cadru īn romb şi multe gadget-uri aflate pe ea. (cumpărată Sh) Ultimele două le am şi acum. Repet, nu banii dictează calitatea. |
are cineva de aici peguri de vanzare??daca da,va rog PM....
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...lt-pt-bmx.html |
Veste proasta prieteni .. ;[
Mi-am rupt ghidonul, de la bmx:(( inca nu am facut poze, cu el rupt, dar daca cautati aici pe thread puteti vedea biku' la postul userului Jass95[tot eu sunt, dar am uitat parola,din nou] |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa si mai e ceva de vanzare la mine:D,anume:
Cadru Drag Assaultde 14.5 (Fr, Light DH). Stare foarte buna,neforjat sau chinuit.Fara suduri sau fisuri. Vopsea buna. Suporta cursa de 100-140. Pret:450lei. Up si pentru frana Magura hidraulica 150lei. Astept PM de la cei interesati. |
1 Attachment(s)
o "noua " achizitie....
|
peg-uri pt ce itzi trebuie street sau flatland? daca esti si maniac de greutate ..eu am un prieten care a proiectat peguri de plastic si tzin si la street ...la un mom dat tot cedeaza daca nu te dai cu finetze si cazi pe cate o canta de la jumate de metru:P daca esti interesat spune si il intreb daca mai are sau asa.. sau si de metal...si cate vrei? 2 sau 4?
|
3 Attachment(s)
sall am nevoie de niste pareri... credeti ca ar arata mai bine bicicleta mea cu aparatori ca aia neagra dar aparatorile sa fie negre nu argintii??pls help
|
Quote:
|
Quote:
|
Desigur, bunicului tau ii va placea la nebunie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning