Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

Canim Danut 26-05-09 01:01

Re: Masina mea BH 01 YCE

stopurile dau f bine....bafta in continuare

Ingerasul99 26-05-09 06:57

Si cu suspensia pe fata ce ai sa faci ? o mai cobori? ce le-ai facut la stopurile spate ca nu arata ca alea din magazin ? le-ai scos geamurile alea?

olanndezu 26-05-09 10:38

frumos frumos da bine cu stopurile :D

r3sp3c7 26-05-09 21:34

ingerasul99 - pe fata inca nu am apucat sa schimb suspensia....urmaza cand o sa mai am umpic de timp.....deci o sa coboare si fata mai jos....ca si pe mine ma dispera ca sta asa ridicata.....iar stopurile ...am desfiintat sticla aia si le-am bagat pe interior.....si la semnalizare si masalier am pus plexiglass cu folie neagra...

ncs_balauru 27-05-09 04:57

tinind cont ca eu nu am mai intrat be mult pe forum la u te felicit pentru munca depusa , ai evoluat foarte mult. bafta in continuare. si sper sa nu ajunga ca altele. bafta.

DJ-18-KYD 27-05-09 14:02

sunt bestiale stopurile si dau foarte bine pe masina ;) bafta multa !

Vlad_BMW 28-05-09 20:15

cand o duci inapoi in Vad ?

r3sp3c7 09-06-09 22:04

16 Attachment(s)
scuze de intarziere...dar am fost ocupat....lucrez in fiecare zi la masina dupa ce vin de la servici.......am terminat si fata care m-a costat pana acuma 4 mil.....:( am schimbat tot nou......arcuri.....bucsi trapez superior.....bucsi trapez inferior....teu telescop.....pivot superior...... pivot inferior.......bielete....semibielete...bucsi bara torsiune....garniturile de la etrieri ...palcute noi...discuri noi....deci am termiant cu partea mecanica....in data de 16 tre sa primesc ceva bani din care imi fac instalatia electrica.....pana atunci o sa ma pun sa termin si celalalt stop........poze.....

cannavaro 09-06-09 22:18

cu banii astia si cu banii de pe flanse, treceai la 4 prezoane pe fata si aveai si discuri ventilate.

r3sp3c7 09-06-09 22:22

asta este :) oricum directia trebuia sa o schimb....era prea praf :)

andi_cimpean 09-06-09 22:24

cat de prost ai inceput...si cat de bine termini..

Sincere felicitari :)

Relu_GTT 09-06-09 22:49

Aripile pe interior nu le dai cu antifon , ca dupaia o sa rugineasca acolo unde este sudat

olanndezu 10-06-09 10:15

Felicitari Sergiu ! O sa fie ceva bestial sper ca anu asta sa o vedem la un eveniment 4Tuning :D :drunk:

bolidu' 10-06-09 22:32

cine te-a invatat sa prinzi pivotii e mare mester(sa-i spui ca-l felicit!):D...si sudurile alea asa la vedere sunt cool de tot....e bine ca ai umplut-o de vopsea pe galerie,suporti si mai stiu eu pe unde dar pe unde trebuie nu!

b08ygs 10-06-09 22:52

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2397518)
cine te-a invatat sa prinzi pivotii e mare mester(sa-i spui ca-l felicit!):D...si sudurile alea asa la vedere sunt cool de tot....e bine ca ai umplut-o de vopsea pe galerie,suporti si mai stiu eu pe unde dar pe unde trebuie nu!

daca pui sarcasmul lu bolidu deoparte, o sa vezi ca ceea ce vrea sa zica el e: ai pus suruburile de la pivoti invers... piulita trebuia in sus, nu in jos si in legatura cu vopseaua, mai bine dai cu putin teroson pe dedesupt, mai ales in zona lonjeroanelor se vede intr-o poza rugina..., putin teroson pe la aripile alea, nu de alta dar dupaia iti apare rugina si e pacat de munca ta

si baieti daca vrei sa dati pe viitor sfaturi dati-le mai frumos nu sarcastic si la misto, cu tupeu si nesimtire, dupaia va intrebati de ce se ajunge la injuraturi si certuri pe froum....si e pacat, daca vreti sa fiti respectati respectati la randul vostru:)

sergiu bafta baiatule cu masina, si ai grija la micile detalii ca alea te omoara

All times are GMT +2. The time now is 10:40.

- Copyright 2026 4Tuning