![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
ma ajuta si pe mine cineva cu un vascocuplaj si o elice pentru un e36 motor 2000 vanos
|
ma ajuta si pe mine cineva cu un 2.0 sau 1.8 la un pret mai avantajos decat cel de la ,,baietii"...daca tot a venit iarna am demarat un proiect si motorul care il am pe masina e cam dus....
|
cu un 1.6 te pot ajuta eu la un pret bun, motorul este complet si foarte bun m43b16
|
Se loveste cineva de clemele de pe far? Cele metalice.
Contracost desigur. |
Quote:
|
Intre 1.6m40/m43 si 1.8m40/m43 diferenta este insesizabila :) Daca vrei ceva cu un consum bun dar si putere destula pentru o utilizare normala si uneori agresiva :) iti recomand 1.8 is
|
Am in minte un "proiect" si as avea nevoie de cateva piese defecte, care ar trebui aruncate in mod normal.
-disc/discuri de frana (crapate, tocite, ovalizate) (maxim 2 - nu am ce face cu mai multe) -disc ambreiaj / placa de presiune (de la cele care patinau rau, foarte tocite, crapate) -1,2,X bujii (arse, care nu functioneaza bine) Multumesc. PS:de preferat din Bucuresti ca sa pot veni dupa ele. Repet: doar piese defecte |
1 Attachment(s)
Are cineva, de prin Bucuresti, Ploiesti partea de sus a cutiei filtrului de aer de la un 2.5 M50?
|
suna.ma pt cutia de filtru 0762271337. bucuresti
|
salut am nevoie de niste arcuri sport de fata platesc:D
|
are cineva un semnal dreapta galben pentru sedan, ofer la schimb unul tot galben dar pentru coupe
|
arcuri sport d fata are cnva? platesc
|
salutare baieti..un plafon (cu trapa) si fetele de usi pentru un coupe...gasesc si eu? multumesc
|
toba pt 316 sau 318 are cineva (sedan)?CONTRA COST:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning