Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 05-07-07 11:45

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

in cazu tau mereu:)

IONUT-GBP 05-07-07 11:45

:-P da tu mi`ai dat ignore ?:-w

trafy-vr6 05-07-07 12:00

da...ti`am dat ignore. Mai ti minte ce ti`am zis cand mi`ai dat add?
1. Nu ma stresezi
2. Nu dai massuri
3. Cand zic ca am traeba ma lasi
si tu te`ai incadrat in 1 :)

IONUT-GBP 05-07-07 12:02

:rolleyes2 :rolleyes2 te intreba`i ca sa stiu dak te mia tin in lista :poke:

Alexik 05-07-07 16:21

eu cel putin uneori stiu ca ma mai enervez si mai dau in mintea copiilor (nici o aluzie) dar stii cum e...taci o data...taci de doua ori...taci de trei ori...dar unii profita :) si li se pare ca e dreptul lor sa faca tot ce fac...ceea ce nu e adevarat...

in fine, am sa incerc sa ignor cat mai multe din gesturile astea...sper oricum sa se maturizeze si ei putin din asta...

Aaronnel^ 06-07-07 10:56

Ce ati spune de o filiala NSL Rm.Valcea?

cosmin_cosmin_1 06-07-07 10:57

daca tot ai intrebat pe toata lumea, raspunsul meu e "pas"

trafy-vr6 06-07-07 11:35

pas...avem deja 4tuning

TigerGTS 06-07-07 13:31

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 984675)
Ce ati spune de o filiala NSL Rm.Valcea?

No Speed Limit Rm. Valcea? Hmmm...Stai asa...Si unde ramane aspectul cu un club local?...Asa e treaba nu s-a miscat deloc in directia infiintarii clubului pana acum si vom vedea cum vor evolua lucrurile vara asta, dar sa adun NSL in Valcea???? De unde dracu` ti-a mai venit si ideea asta? Tot de la tine ai scos-o? Tu iti dai seama ca, cu tot respectul pentru unul dintre cele mai mari cluburi din Romania, dar sa fii o filiala a lor inseamna sa fi abosrbit de ei. Asta vrei? Sa apara pe masina lu` Geo NSL?..Personal pe mine nu ma incanta si PAS e cam putin zis din punctul meu de vedere, ar trebui ceva mai categoric, gen NU!, NE FACEM CLUB!. Parerea mea...

Aaronnel^ 06-07-07 14:12

A fost o idee discutata cu Florica care ar fi dispus sa faca treaba la Valcea si sa aducem acest oras in randu lumii.

Bineinteles asta ar trebui sa fie mai multi de accord. Momentan este o idee.

IONUT-GBP 06-07-07 14:22

Aronele ia`ti tu permis...sa`mi iau si eu si Petru si cine mai e ..si cand om avea si masini atunci te mai gandesti :)

Robbert 06-07-07 14:24

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 984990)
A fost o idee discutata cu Florica care ar fi dispus sa faca treaba la Valcea si sa aducem acest oras in randu lumii.

o idee a ta!
cum sa aducem alt club in vl cand era vorba ca infiinteaza trafy unu?

Aaronnel^ 06-07-07 14:28

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 985010)
o idee a ta!
cum sa aducem alt club in vl cand era vorba ca infiinteaza trafy unu?

Nu stiu de ce dar am o vaga presimtire ca nu o sa avem un club in Valcea.

Bafta la infintat.
Incercam doar sa ajut!

CaDDy 06-07-07 14:37

ma ... in primu` rand nu`sh ce ai vrb tu cu Florica.. dar daca ar fi sa facem filiala NSL aici .. asta ar insemna mult... si m`am uitat si pe site`ul lor si pe forum ...
NSL este unu din cele mai grele cluburi din romania.. si cu valoare... nu`sh in afara de Geo .. ce amcauta noi pe akolo .. eu cel putin ma simt pt k am mahina STOCK .. si mai sunt destui in postura mea.. ;) cand o`m avea mai multzi .. mashini aranjate frumos.. poate atunci sa ne gandim k sa punem mikutul nostru club valcean ( care o sa`l facem ) sub aripa protectoare a unui club cu valloare... gen NSL sau Anonymous .. parerea mea :)

TigerGTS 06-07-07 14:37

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 984990)

Pot sa intreb si eu intre cine si cine a fost discutia? hmmm?...Apreciem altruismul si dorinta de a ajuta, dar ideea nu cred ca ar trece la mai mult de 10% din membrii nostri si ti-am si zis ca ar fi cazul sa te mai consulti si tu cu lumea inainte sa te arunci cu o idee in public pe forum. De cate si de cate ori ti-am spus "Nu te mai brabi" (ca sti tu cine)...dar nimic ma Aaronele :|...
Astept raspuns, as vrea si eu sa stiu cine cu cine a discutat...si dupa continui sa mai prezint cateva aspecte pe care deja le intuiesc...

All times are GMT +2. The time now is 08:19.

- Copyright 2026 4Tuning