![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
La ce balta era acolo de la vijelie si la cati viteji cu de aia mica sunt pe sosele nu mai e de mirare nimic.
|
Si eu am vazut ieri un accident.Un reno albastru a intrat in gardul de la reprezentanta opel de la Santuhalm.Nu a mai reusit sa ia curba cum trebuie datorita asfaltului umed...nu am avut aparatu la mine sa fac poze...oricum le-a indoit gardu bine la aia...
|
1 Attachment(s)
acuma am venit de la fata locului :???:, pe dn la intersectia cu strada marasti, un autocar a intrat intr-o dacia 4x4. soferul cred ca a supravietuit, pasagerul din dreapta nu a avut noroc :sad:
|
doamne...ce nasol...:(
|
faza sa asisti cand il inveleau in staniol :blink:
|
Doamne fereste...
|
vazut la teliuc un logan proptit intr-un stalp si stalpu intins pe jos ... stie cineva ceva detalii?
|
6 Attachment(s)
azi a fost un accident urat pe podul de la Pestis. Unul cu un Logan galben a vrut sa intoarca pe linia continua si un altul care venea de la deva la ars din plin. Au fost si ceva victime :cry:
film: https://www.youtube.com/watch?v=s9vRk...e=channel_page si poze: Attachment 1049634Attachment 1049635 Attachment 1049636Attachment 1049637 Attachment 1049638Attachment 1049639 |
bravo.asa le trebuie. m-am saturat de tampitii din trafic pentru care regulile sunt o gluma. gresesti platesti. din pacate sufera si altii nevinovati.
|
nasoala treaba :|
|
Am trecut la 3 min dupa ce s-a intamplat,nasol moment.Totusi ,nu cred ca a murit nimeni,sau?
|
Ce frana lunga, s-o dus saniush in el :)
|
ce mai poti zice?....nasol moment :(
|
Taximetristi astia sunt pericol public
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning