![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
GATA LOOME . Nu ajungeti nicaieri cu discutiile astea! Pe mess frate ! Daca mai aveti poze cu masini din Neamt mai postati ..daca nu ...stop discutiilor!
|
5 Attachment(s)
Tot eu vin cu poze ...off
|
Am vazut si eu acel S8...jantele sunt IMENSE...cat despre tiburon...pacat de masina(jantele nu se potrivesc,are emblema ferrari:|)
|
Quote:
|
Quote:
|
la tiburon bara fata,partea de jos e portocalie sau mi se pare? am mai vazut zilele astea un eclipse decapotabil si un lexus sc :X:X:X numai ca nu aveam si camera la mine sa fac niste pozeX(
|
Quote:
|
Quote:
ideea este in felu urm.. la noi in oras de obicei daca unu zice ca audi`le zboara restu pun botu... masina aia cu uno la nr..se vede de la o posta ca nu`i s8... nu vedeti in ce hal arata masina aia... spoileru ala pe spate e decupat cu flexu proabil de un om sub influenta alcoolului ca`i taiat stramb rau:))) motoru ala probabil ca`i de 4.2 la cum se aude... ah si inca 1 lucru care ma termina... multi fac confuzia intre S Line si S ...is 2chestii diferite.. |
Din cate stiu, in oras sunt doua S8 ... unu alb si unu negru (stim noi a cui sunt) :D
|
Quote:
Intre S8 si A8 S-line ii o mare diferenta si se cunoaste de la 1 km. |
Nu e nicio diferenta intre A8 S-line si S8 (care s-o recunosti de la 1 km) ! Spuneti prostii. Singura diferenta dintre ele e motorul! Audi S-Line e facut la exterior sa arate ca cele S (de unde si denumirea de S-line). Eu va pun in fata un S-line si un S normal si n-o sa vedeti nicio diferenta (decat poate la emblema pentru ca cele S-line scrie pe ele ca-s S-line). Diferenta o face motorul.
Si daca nu ma credeti ... difference from S and S-line @ google The S4 has an upgraded engine, suspension, brakes, etc. and the A4 S line just gives the car the sporty look of the S4 |
Diferenta o face motorul , sistemul de franare , suspensiile , articulatiile , evacuarea , interiorul , cutia de viteze , rotile , garda la sol , si multe functii pe care S-line nu le are nici in vis.
|
Si totusi daca vezi pe strada un S8 si un A8 S-Line cum iti dai seama de diferente? Eu zic ca nu-ti dai seama si deci prin urmare .. nu se cunoaste de la 1 km decat de la .. 1 metru (daca te uiti la interior sau la motor) :)
|
Ba imi dau seama din urmatoarele detalii : S8-ul se aude mult mai tare , 4 iesiri la evacuari , discuri de ceramica , si S8 scris la spate.
|
Tu vezi sigla si discurile de ceramica la o masina de la "1 km" si din mers? Esti tare .. ai ochi buni :D Cat despre auzit si evacuare .. iti zic eu ca si la S-line se poate :D in fine ... concluzia e ca ... cine are S8 ... are masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning