![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
|
Quote:
Multumesc in primul pentru seriozitatea de care ai dat dovada ! |
Quote:
Salut,probabil o sa fac si fetele de usi ,dar deocamdata vreau sa imbrac volanul pe care l-am achizitionat in piele :),si da interiorul este de alfa 147 |
Quote:
Numai de bine! |
10 Attachment(s)
Si pozele promise din timpul operatiunilor efectuate :)
|
Nu mi-a placut niciodata punto si in general masinile mici. Insa acum imi dau seama ca daca ai bun gust poti face din orice masina o bijuterie, pentru ca asta este masina ta, o adevarata bijuterie. Arata incredibil.. jantele sunte geniale, culoarea e perfecta, interioru` e criminal, toate sunt perfecte.
Ai tot respectu` din partea mea! Iti urez multa bafta in continuare cu masina! |
Dupa o lunga pauza revin cu ceva noutati ,si anume :
Am achizitionat un volan varianta sporting/hgt ,pe care l-am imbracat in piele ,apoi mi-am gasit, pana la urma toate 4 boxele de la kenwood , |
4 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza revin cu ceva noutati ,si anume :
Am achizitionat un volan varianta sporting/hgt ,pe care l-am imbracat in piele ,apoi mi-am gasit, pana la urma toate 4 boxele de la kenwood . |
Frumos arata volanul :D.
|
8 Attachment(s)
SE VINDE URGENT SUPER PRET!
Vand fiat punto mk2 motorizare 1.2 8v an de fabricatie 2000(luna august) servo-city,abs ,computer bord,4 airbag-uri Vine cu urmatoarele -interior piele -xenon faza scurta -cassetofon sony explod ,4 boxe kenwood ,statie ,tun de bass JBL. -jante cu buza 15 ,et 12 ,7j -cauciucuri toate 4 195-45-15 -toba sport magna flow -suspensie sport reglabila fata si spate -volan varianta hgt imbracat in piele -vopsita de 2 ani integral -haion clean -capota clean S-au schimbat urmatoarele: Bucsii spate ,butuc cu tot cu rulmenti stanga + dreapta spate ,ferodouri frana stanga +dreapta spate ,prezoane noi stanga+ dreapta spate ,ulei motor ,filtru ulei motor ,baie de ulei ,tot ce inseamna garnituri si semeringuri motor,sonda temperatura noua,garnitura chiuloasa . PLUS MULTE ALTELE SCHIMBATE ,OFER TOT CE INSEAMNA DETALIU IN PRIVAT. Consum foarte mic ,taxe de asemenea mici. Masina este proprietate personala . DORESC SI OFER SERIOZITATE . PRET: 1.800 EURO 0767944311 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning