![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
|
@fast_racer_sonik : va fi surpriza :mrhappy:
@BAD-GUY : Nu prea se poate pentru ca persoana de care v-am zis eu este prieten f bun de familie, la el voi sta si va veni cu mine prin Germania unde imi gasesc masina. Mersi oricum BAD-GUY |
salut, mi se pare ca am vazut o mini intalnire 4tuning ieri noapte la Macdonald's. In weekend se fac ceva legale la brad?
|
Quote:
Hm .. nu cred, poate s-au intalnit vreo doi membri din greseala .. |
VTS, BMW, Type R si cam atat pana mi-am laut eu de mancare, dupa care am plecat......habar n-am daca au fost mai multi dupa aceea
|
snap...tu esti Paul nu? am fost colegi la baschet...din vedere ma stii ca ne salutam cand ne intalnim....:P
|
Ooo .. echipa de la Hunedoara. Aia nu se numeste intalnire, se numeste "ora mesei" :D
puiu cred ca te cunosc si eu daca stau bine sa ma gandesc .. stai aici pe langa mine parca, nu ? |
da da....exact
|
Mergem destul de des la Mc noaptea.. cam 4-5 zile din 7, deci foarte mare probabilitatea sa ne int pe acolo :) Aseara n-eam intalnit si cu niste baieti din Simeria cu o Celica.
|
Quote:
|
Asa mentinem formele aerodinamice si calitatile de pilot :)))
|
aha....poi poate e vom intalni pe acolo....apropo o intalnire oficiala cam pe cand?
|
stiu pe cineva cu un mitzuba cu nr de anglia.......ctr-ul stie ceva de el...:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Pe cand se preconizeaza o intalnire? Eu tocmai m-am intors din oras(e), am vazut ceva baieti in fata teatrului in HD, erau cu o mitsubishi (FTO?) rosie, mai era ceva lume stransa in zona. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning