![]() |
re: Club Ford Capri
Salut, sunt nou pe aici si vin cu o intrebare ( imi cer scuze daca s-a mai pus sau daca raspunsul se afla deja printre threadurile de mai sus , dar n-am stat sa caut 76 de pagini :) )
Am ahizitionat de curand un Ford Capri mk1 facelift ( '72) , 1.6 .Masina nu e tocmai intr-o stare buna... niste rugina p la aripi , una e "infundata" , cutia de viteze nu intra in marsalier. E o masina care a sta in fata blocului de vreo 3 ani. Dar cu niste bani si multa, multa munca, sper s-o reconditionez ,si sa-i schimb un pic aspectul european. In alte cuvinte...caut faruri de mk1 GT2000 , RS2600/3100 fab. dupa '73 ( adik 2 faruri mai mici in loc de un dreptunghi mare si cu semnal portocaliu ), grilele laterale( caci imi lipseste cea de pe dreapta-jos ) si niste jenti mai old-school. Daca cineva are/stie/a vazut/a auzit ceva despre de unde as putea sa cumpar respectivele parti,astept cu tot interesul sa-mi comunice si mie. |
felicitari pentru achizitie...jante zic eu ca sunt destul de oldskool alea de pe mk1..si dak le mai aranjezi putin .. ies brici ...poti eventual sa pui nishte gume cu balonaj mai mare pe spate, ca sa ii dai aspectu ala de street rod pe kre banuiesc ca il vrei, si eventual un two tone paint.. si ii brici ...parerea mea;)
aa...bine ai venit:P |
De unde esti? Stiu eu in Salaj (langa Jibou) un MKI de vanzare "pentru un pachet de tzigari". Daca te intereseaza merem si daca am timp te si ajut sa-l faci bucatzi (sa-ti iei ce ai nevoie de pe el).
Jentzi am eu 5 buc, de aliaj 6J13 (originale de pe un MKIII) dar ti le pot da doar peste 2-3 luni (vreau sa-mi aduc cromate pe 15) |
De asemenea langa Blaj am mai vazut intr-un sopron un MK I (parea in stare destul de OK).
Daca mai ai cateva milioane cred ca l-ai putea recupera de la om. Fie pentru piese, fie sa-l pui pe strada (cel mai bine). Ma doare sufletul cand vad cate-o masina veche, frumoasa si cu atata personalitate, cum nu mai stie lumea sa faca in zilele astea, cum sta si se iroseste printr-un coltz. E chiar pacat ..... |
Quote:
|
da acuma cum ii ??? daca eu vreau sa cumpar o masina cu nr dinalea vechi o mai pot inmatricula???
|
Sunt din Buc.
Din cate stiu eu ...daca o masina a fost inmatriculata la noi in tara , la orice punct din viata sa, se poate inmatricula din nou. Pb e ca trebiue facut din nou rar-ul. btw: Nu stiti vre'un site d p care se pot cumpara piese de capri ? ma intereseaza mult farurile alea de Gt/Rs...dupa parerea mea fac toata masina - ii dau aspectul ala de americana . johnny111 : si as vrea tot cromate dar de stil vechi ( sa nu zic iar old skool ) , u pt ce masina aduci gentile alea cromate ? ...capri ? |
Quote:
Quote:
Quote:
Iare cele vechi d c trebuie sa fie neaparat copturi(exista RK, restaurare, pasiune, bani)?? asta e parerea ta, iar a mea a fost radiata d p nr vechi aku 3 ani..si uite k ii fac acte(acum), deci nu ar fi corect ce presupui tu, chiar si acum fara interventia/ajutorul UE, se poate reinmatricula orice coaja din 1800 toamna..ce "a fost" inmatriculata candva in RO..si poti dovedi acest aspect bineinteles ;) |
Quote:
dk iei piese de dincolo..mai ales farurile noi, te rupe la bani de vo' 288Eu pe ..bucata + transport spre RO :shock: :rolleyes2 Deci eu zic tot la BMW sa te gandesti ;) pai johnny dk ti le da pe ale lui in 2, 3 luni, pt k isi aduce cromate...atunci tot pt Capra lui isi aduce :-) bafta man..dar de dincolo nu cred k iti vei aduce nici o piesa :sad: |
multzam la toti ce mi-azti raspuns.. si ..trib, dak iti tre piese de capri mk1 hai in cj k am vaz eu unu parasit si vai de el si de pe kre ...cine shtie ,...poate se mai poate salva ceva, pb ii cu gasitu proprietarului... ciau
|
multumesc si eu pt toate raspunsurile primite...
Din buc nu pot sa lipsesc momentan ( examene ) :( ...asa ca daca cineva stie vre'unu prin buc. pt piese , ar fi ceva...daca nu mai , prin vara pot sa colind tara de abia. Johnny111 : De unde iti iei gentile? ai gasit pe net? |
Johnny111 : De unde iti iei gentile? ai gasit pe net?[/QUOTE]
Mi le da un prieten. Si le-a luat pentru broscutza dar sunt prea mari. Sunt la firme importatoare de jenti (cel mai aproape in Ungaria). La noi nu se aduc ca nu au piata. |
Quote:
2. Pont pentru piese de Capri: gaseste-ti pe cineva care are cont de e-bay si sapa si tu pe acolo. Gasesti niste chestii de-ti sta mintea-n loc! 3. Pentru faruri cromate, lampi de pozitie, semnalizare custom etc intra pe www.hella.de, la sectiunea "custom", cauta-ti ce-ti trebuie, ia codul si du-te la firma ELIT (distributie piese auto) care sunt importatori Hella in Romania. Io de la ei vreau sa-mi niste lampi de semnalizare. Inca nu am avut curajul sa merg si sa ma interesez de pretz.....:-P |
Quote:
|
Vand 5 jante originale de ford capri mk1,cu tot cu cauciucuri si stopuri/lampi spate pt mk1 (dreapta si stanga). Id messenger dutzudutzu, mail [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning